reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ktora odda core Ryskowi??:-D

rysiek to przystojniak zwlaszcza jego wloski bardzo mnie urzekly no ale ja mam Fifolka! z tego co wiem to Lenka Natalki wolna a sliczna dziewuszka...:-)
natalka ostatnio czasu chyba nie ma!! mnostwo zalatwiania ma ze slubem i chrzcinami w koncu to juz w ten week:-)

wlasciwie to my jestesmy z calej polski i trzeba by znalezc cos posrodku !! myslalam o okolicach lodzi /srodek polski jest gdzies miedzy lodzia a kutnem z tego co pamietam :)/

Jejku tak dawno mnie nie było, że Wy już spotkanie planujecie:szok::-D
Jak gdzieś koło Kutna to idę na to:-D mogę nocować u kumpeli:-)

U mnie po staremu - czyli raz dobrze raz źle...idę dziś wszystko załatwić na chrzciny i tort zamówić. Nie wiem jeszcze do końca jaki motyw wziąć:zawstydzona/y: Chciałam, żeby mi wyżelowali na niebieskim torcie taki obrazek:

http://www.cukierniaagusia.pl/images/products/987141b543e1c9403c6454eb9ba011a1.JPG

Z napisem: w dniu Chrztu Św Alana
Co Wy na to?

Okresu dalej nie mam:confused:
Alus tyje tyje i tyje:-D:-D ale w normie:tak:
Mieliśmy problemy z jego Peselem (Baba z USC nie zgłosiła meldunku do mojej gminy i nie miał przyznanego długo!:szok:)
Ale już jest i lekarze nie chcą mnie więcej mordować za brak Peselu! Nawe pediatra nie mogła mi zapisywać mleczka dla małego, bo ma ponad 2 mies. i powinien mieć Pesel dawno...

Muszę też się uczyć na exam..eh wszystko na raz, a T umywa rączki często od małego i tylko go ma jak jest spokojny i nie płacze...a nawet jak płacze to go tak długo trzyma aż mały jest cały czerwony od płaczu:wściekła/y: I jak tu się uczyć? Jeszcze pewnie będzie zły, że się uczę dzień przed, ale mam to w nosie o!

Jejku tak dawno mnie nie było, że Wy już spotkanie planujecie:szok::-D
Jak gdzieś koło Kutna to idę na to:-D mogę nocować u kumpeli:-)

U mnie po staremu - czyli raz dobrze raz źle...idę dziś wszystko załatwić na chrzciny i tort zamówić. Nie wiem jeszcze do końca jaki motyw wziąć:zawstydzona/y: Chciałam, żeby mi wyżelowali na niebieskim torcie taki obrazek:

http://www.cukierniaagusia.pl/images/products/987141b543e1c9403c6454eb9ba011a1.JPG

Z napisem: w dniu Chrztu Św Alana
Co Wy na to?

Okresu dalej nie mam:confused:
Alus tyje tyje i tyje:-D:-D ale w normie:tak:
Mieliśmy problemy z jego Peselem (Baba z USC nie zgłosiła meldunku do mojej gminy i nie miał przyznanego długo!:szok:)
Ale już jest i lekarze nie chcą mnie więcej mordować za brak Peselu! Nawe pediatra nie mogła mi zapisywać mleczka dla małego, bo ma ponad 2 mies. i powinien mieć Pesel dawno...

Muszę też się uczyć na exam..eh wszystko na raz, a T umywa rączki często od małego i tylko go ma jak jest spokojny i nie płacze...a nawet jak płacze to go tak długo trzyma aż mały jest cały czerwony od płaczu:wściekła/y: I jak tu się uczyć? Jeszcze pewnie będzie zły, że się uczę dzień przed, ale mam to w nosie o!

oj to troche masz na glowie!!!
ten tort bardzo ladny fajny pomysl.
dobrze ze alus ladnie tyje:-)
co do uczenia to wspolczuje! zmobilizuj chlopa jakos by ci pomagal! ja mojemu zawsze mowie "caly dzien cie nie ma a ja sprzatam gotuje i dziecko wychowuje tak ty wieczorem mozesz troche mnie wyreczyc i dac mi odpoczac" i jakos dziala!

a teraz HIT dnia u mnie!!!! moja mamuska dzowni ze jak wyjezdzala to zakopala sie pod blokiem... ehh tyle sniegu jest!!!! wiec moj maz wlasnie wychodzil do pracy i podskoczyl wypchnac ją!!! i co?? wypchnal ją a nią tak zarzucilo ze spadla na samochod mojego meza!!! niepotrzebnie skrecila kierownica ehhh... i reflektor plus zderzak do wymiany!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem tylko jakie ona uszkodzenia miala!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

LUZZNA super torcik...
ciekawe czy unas da sie cos taieg zrobic...

ja decydowalam sie na knajpe zeby mi sie tescie nie wtracali....

o oni se juz planuje chrzest u nich na dole..hahaha to sie zdziwia..:-D

a teraz HIT dnia u mnie!!!! moja mamuska dzowni ze jak wyjezdzala to zakopala sie pod blokiem... ehh tyle sniegu jest!!!! wiec moj maz wlasnie wychodzil do pracy i podskoczyl wypchnac ją!!! i co?? wypchnal ją a nią tak zarzucilo ze spadla na samochod mojego meza!!! niepotrzebnie skrecila kierownica ehhh... i reflektor plus zderzak do wymiany!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem tylko jakie ona uszkodzenia miala!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o kurcze:szok::szok::szok:
ja z natalka tez mieszkam na zadupiu i wszedzie mamy daleko...
do Łodzi mamy 300km...
podróz z takim dzieckiem może być bardzo męcząca!!

EEE bez przesady;-) my juz do Wawy z Piotrusiem jezdzilismy, 4 godz drogi i git;-)

upsss....
trzeba cholerka uwazac teraz...;/
ale bez nerwow mamuska!!niech maz sie tym zajmie;-)

reklama
Do góry