Powiem wam ze ja nie uzywam do pupy teraz nicjuz jakies dwa tygodnie nie smaruje i jest supernie ma zadnego zaczerwienienia;-)
My wrocilismy z usg bioderek i jestem zmartwiona:-(lewe bioderko jeszcze nie wpadlo dobrze w panewke,nie jest takie jak powinno,prawe super.Mam cwiczyc z malym i isc do kontroli za 4 tygodnie,jesli nie bedzie poprawy to bedziemy mieli jakis aparat:-(oby tylko obylo sie bez tego.Martwie sie chyba za wczasu:-(
my uzywamy sudocremu, przy prawie kazdej zmianie pieluszki, chyba ze zrobi same siusiu, to wtedy nie
Kopciuszku-3mam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze my dopiero 2 marca idziemy sprawdzic bioderka
to tak jak u mnie niby Filipek miał56 jak się urodził, ale wszystkie ubranka w tym rozmiarze byłu mu za duże a teraz są takie akurat
z tego co widze to rozmiar rozmiarowi nierowny
wspolczuje kochana, biedaczek..ja tez czasami razem z malym placze:-( a to ze po dlugim placzu sie zanosi to chyba normalne, ale mam nadzieje ze bedzie okA ja jutro idę z Filipkiem do lekarza boję się że coś niedobrego się dzieje... bo to że on tak często płacze, krzyczy i zawodzi (dosłownie jakby się żalił..:-() to nie jest normalne chya.., az żal mi go i czasem popłakuję razem z nim.., dzisiaj w nocy spał m az od 4 do 5.30, a tak to ciągle kwilił mi na rękach., najgorsze jest jednak to, że on az traci oddech jak tak długo płacze ado tego tak trochę mi zaczyna charczeć..