reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Matko jedyna nadrobiłam !!!! dziewczyny !!! ta nie było mnie zaledwie kilka godzin i tyle nadrabiania hahahahahah .Co ja zrobie jak pojade na wczasy ??????? Jak ja was ponadrabiam ahahahah
Zasuwam drugi talerz spaghetti - synek chcial juz bardzooo i marudzil ktorys dzien z kolei a ze ja jakos samaka nie czułam, sie nie moglam zebrac do tego !!!!!Jednak wczoraj juz mi sie go szkoda zrobilo jak widzialam ze w bajce jedza dlugi makaron a jemu slinka leci ahahahaha no i zrobiłam mu dzisiaj ,mimo ze ja wcale tego nie chcialam ,ale jak zaczełam kosztowac hahahah tak juz drugi talerz jem !!!

Rany, a ja taka głodna jestem! I nie wiem ci chce zjeść :-( Któryś dzień już tak mam, że zjadam wszystko co jest w zasięgu ręki, nie ważne co. Wczoraj jak zrobiłam podsumowanie tego co zjadłam to dziś siedzę w pokoju i mam zakaz wchodzenia do kuchni ;-) Niemożliwe, żeby jedna osoba tyle rzeczy zjadła! I ciągle jestem głodna... A teraz to spaghetti...i lody jeżdżą po osiedlu... Nie wytrzymam do obiadu i znowu coś zjem :-(

reklama
U mnie obiadokolacja dopiero okolo 19tej bedzie wiec teraz wcinam swiezutki chlebek z samym maselkiem (taki z chrupiaca skorka) i zagryzam go kabanoskiem. Juz 3 kromki zjadlam - taki pyszny.

A ja po porcji spaghetti zaczełam intensywnie szukac czegos słodkiego !!!!!!!!!( na poczatku dosłownie nie chciałam nic słodkiego a teraz coraz czesciej mam na nie ochote :eek:) Zaczełam szukac w szafce ze słodyczami HARIBO ,no i znalazłam chyba z 5 paczek kazda inna ,ale jakos zadna mnie nie przekonała wiec grzebie dalej i co znalazłąm ,galaretki w cukrze !!!!!!!! Matko jedyna jakiez to pyszne hahahahha !

Dziewczyny chyba jeszcze takiego stracha to nie miałyście jak ja dzisiaj. Wstałam rano i zaczęły mi się regularne skurcze,brzuch stwardniał i dziecko zaczęło mnie niemiłosciernie kopać. Za telefon i dzwonie do lekarza. Kazał szybko do szpitala przyjechać. Pojechaliśmy i szybko dostałam leki. Niewiele brakowało do poronienia. Jak ja się wystraszyłam. Teraz już do końca ciąży leki na podtrzymanie. No i mogę sobie wybić z głowy wszystko. Mam leżeć:-:)-(

O matko:-(dobrze ze wszystko sie ładnie skonczyło,naprawde ciezki dzien miałas dzisiaj:-(uwazaj teraz na siebie i zdrówka zycze.

Wy to piszecie i piszecie:-)normalnie ja to dzis chyba wyjde z siebie,nie moge wogóle podłaczyc neta a jak mi sie juz uda to szybko mnie rozłącza:wściekła/y:neostrada ma problemy bo dzwoniłam do obsługi i mówili ze w zwiazku z burzami maja awarie.Teraz udało mi sie w koncu napisac.

O matko:-(dobrze ze wszystko sie ładnie skonczyło,naprawde ciezki dzien miałas dzisiaj:-(uwazaj teraz na siebie i zdrówka zycze.

Wy to piszecie i piszecie:-)normalnie ja to dzis chyba wyjde z siebie,nie moge wogóle podłaczyc neta a jak mi sie juz uda to szybko mnie rozłącza:wściekła/y:neostrada ma problemy bo dzwoniłam do obsługi i mówili ze w zwiazku z burzami maja awarie.Teraz udało mi sie w koncu napisac.
A moja neostrada smiga bez zarzutu !!!! I u nas burze tez co chwila byly !

reklama
Do góry