reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Matko jedyna nadrobiłam !!!! dziewczyny !!! ta nie było mnie zaledwie kilka godzin i tyle nadrabiania hahahahahah .Co ja zrobie jak pojade na wczasy ??????? Jak ja was ponadrabiam ahahahah
Zasuwam drugi talerz spaghetti - synek chcial juz bardzooo i marudzil ktorys dzien z kolei a ze ja jakos samaka nie czułam, sie nie moglam zebrac do tego !!!!!Jednak wczoraj juz mi sie go szkoda zrobilo jak widzialam ze w bajce jedza dlugi makaron a jemu slinka leci ahahahaha no i zrobiłam mu dzisiaj ,mimo ze ja wcale tego nie chcialam ,ale jak zaczełam kosztowac hahahah tak juz drugi talerz jem !!!

Rany, a ja taka głodna jestem! I nie wiem ci chce zjeść :-( Któryś dzień już tak mam, że zjadam wszystko co jest w zasięgu ręki, nie ważne co. Wczoraj jak zrobiłam podsumowanie tego co zjadłam to dziś siedzę w pokoju i mam zakaz wchodzenia do kuchni ;-) Niemożliwe, żeby jedna osoba tyle rzeczy zjadła! I ciągle jestem głodna... A teraz to spaghetti...i lody jeżdżą po osiedlu... Nie wytrzymam do obiadu i znowu coś zjem :-(

reklama
U mnie obiadokolacja dopiero okolo 19tej bedzie wiec teraz wcinam swiezutki chlebek z samym maselkiem (taki z chrupiaca skorka) i zagryzam go kabanoskiem. Juz 3 kromki zjadlam - taki pyszny.

A ja po porcji spaghetti zaczełam intensywnie szukac czegos słodkiego !!!!!!!!!( na poczatku dosłownie nie chciałam nic słodkiego a teraz coraz czesciej mam na nie ochote :eek:) Zaczełam szukac w szafce ze słodyczami HARIBO ,no i znalazłam chyba z 5 paczek kazda inna ,ale jakos zadna mnie nie przekonała wiec grzebie dalej i co znalazłąm ,galaretki w cukrze !!!!!!!! Matko jedyna jakiez to pyszne hahahahha !

Dziewczyny chyba jeszcze takiego stracha to nie miałyście jak ja dzisiaj. Wstałam rano i zaczęły mi się regularne skurcze,brzuch stwardniał i dziecko zaczęło mnie niemiłosciernie kopać. Za telefon i dzwonie do lekarza. Kazał szybko do szpitala przyjechać. Pojechaliśmy i szybko dostałam leki. Niewiele brakowało do poronienia. Jak ja się wystraszyłam. Teraz już do końca ciąży leki na podtrzymanie. No i mogę sobie wybić z głowy wszystko. Mam leżeć:-:)-(

O matko:-(dobrze ze wszystko sie ładnie skonczyło,naprawde ciezki dzien miałas dzisiaj:-(uwazaj teraz na siebie i zdrówka zycze.

Wy to piszecie i piszecie:-)normalnie ja to dzis chyba wyjde z siebie,nie moge wogóle podłaczyc neta a jak mi sie juz uda to szybko mnie rozłącza:wściekła/y:neostrada ma problemy bo dzwoniłam do obsługi i mówili ze w zwiazku z burzami maja awarie.Teraz udało mi sie w koncu napisac.

O matko:-(dobrze ze wszystko sie ładnie skonczyło,naprawde ciezki dzien miałas dzisiaj:-(uwazaj teraz na siebie i zdrówka zycze.

Wy to piszecie i piszecie:-)normalnie ja to dzis chyba wyjde z siebie,nie moge wogóle podłaczyc neta a jak mi sie juz uda to szybko mnie rozłącza:wściekła/y:neostrada ma problemy bo dzwoniłam do obsługi i mówili ze w zwiazku z burzami maja awarie.Teraz udało mi sie w koncu napisac.
A moja neostrada smiga bez zarzutu !!!! I u nas burze tez co chwila byly !

reklama
Do góry