akozka
Misia Kosia 3.12.09
Matko jedyna nadrobiłam !!!! dziewczyny !!! ta nie było mnie zaledwie kilka godzin i tyle nadrabiania hahahahahah .Co ja zrobie jak pojade na wczasy ??????? Jak ja was ponadrabiam ahahahah
Zasuwam drugi talerz spaghetti - synek chcial juz bardzooo i marudzil ktorys dzien z kolei a ze ja jakos samaka nie czułam, sie nie moglam zebrac do tego !!!!!Jednak wczoraj juz mi sie go szkoda zrobilo jak widzialam ze w bajce jedza dlugi makaron a jemu slinka leci ahahahaha no i zrobiłam mu dzisiaj ,mimo ze ja wcale tego nie chcialam ,ale jak zaczełam kosztowac hahahah tak juz drugi talerz jem !!!
Rany, a ja taka głodna jestem! I nie wiem ci chce zjeść :-( Któryś dzień już tak mam, że zjadam wszystko co jest w zasięgu ręki, nie ważne co. Wczoraj jak zrobiłam podsumowanie tego co zjadłam to dziś siedzę w pokoju i mam zakaz wchodzenia do kuchni ;-) Niemożliwe, żeby jedna osoba tyle rzeczy zjadła! I ciągle jestem głodna... A teraz to spaghetti...i lody jeżdżą po osiedlu... Nie wytrzymam do obiadu i znowu coś zjem :-(