reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A co do kichania, kaszlenia, wydmuchiwania nosa, to ja wątpię, żeby to miało jakiś zły wpływ... Ne słyszałam jescze o zakazie np.kichania w ciąży... Naprawdę niczego już by nam nie wolno było robić..

NO, nie do końca, mi podczas kichania pękło naczynko, zrobił się krwiak, krwawiłam i 3 tyg musiałam leżeć plackiem:-:)-:)-:)-(

NO, nie do końca, mi podczas kichania pękło naczynko, zrobił się krwiak, krwawiłam i 3 tyg musiałam leżeć plackiem:-:)-:)-:)-(

Bardzo dziwne:-( wydaje mi sie, ze bardziej od powstrzymywania sie od kichania moga naczynka popękac..... No ale wszystko mozliwe... Biedna TY!

Joanna dzięki:-p narobiłas mi smaka na spagetti, teraz juz wiem co zjem na kolacje;-) No wiesz- zamiast zachęcac np sałatką owocowa a nie spagetti;-);-);-);-)

Joanna dzięki:-p narobiłas mi smaka na spagetti, teraz juz wiem co zjem na kolacje;-) No wiesz- zamiast zachęcac np sałatką owocowa a nie spagetti;-);-);-);-)
A ja wlansie niewiem co zjem na kolacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak naprawde wyzarłam wszystko co mozliwe chyba hahahaaaa !!!!
NO ale usmaze se cukinie chyba a co !!!!!! Uwielbiam tez :) Tylko czy sie najem :eek::baffled:?

Wypluj te słowa !!!!!! Musisz wypoczywac ,spij w glowa uniesiona na poduszce co by ci lepiej sie oddychało i te kropelki uzywaj .Cytryna , herbata z sokiem z malin ,mleko z miodem i czosnkiem ( choc mnie to zawsze obrzydzało i nigdy tego ie sporobowałam ) NO i suszona lipa - rewelacyjna jestm na przeziebienia !!! Kuruj sie :) Zycze duzo zdrowka !Ja tez nie cierpie byc przeziebiona ,a tym bardziej teraz jak tak naprawde za duzo lekow nie mozemy brac !

Wyplułam wyplułam;-)
Z głową uniesioną? A rano z tego nie boli głowa?
Wypiłam szklankę soku z cytrynki wyciśniętej. Dobre, ale teraz mi niedobrze:eek: Głowa dalej boli mimo tabletki, ale drugiej na pewno nie wezmę;-)
Mleko z czosnkiem i miodem mniam:-) Wczoraj przed snem piłam.

Ale to musiało byc smieszne :) Ja naprzydład zauwazyłam ze gdy chodze do bratanicy urodzonej w maju i tam jest przymocowana karuzela do łożeczka ,no to jak oje dziecko lubi ta melodie tylko ja czuje ahahhaah ,tak sliczne tanczy ze ho ho ,a jak melodyjka przestaje grac ,cisza i tak w kołko :) no super to jest !

Moja Córeczka tańczyła dzisiaj do muzyczki w aucie:-) Bo buszowała, ale nie kopała:-) Bomba!! Ale potem w sklepie była też muza włączona i już nie tańcowała, pewnie nie w jej typie grali:-)

A tak nawiązując do rozmowy o mężczyznach, to muszę Wam powiedzieć, że ja ze swojego jestem bardzo dumna. W domu wszystko zrobi: upierze, posprząta, pozmywa, wymyje okna, firanki zawiesi. Do tego z głodu nie zginie, bo sam potrafi nieźle gotować. Ze zrozumieniem różnie bywa, ale wiem, że się stara a ja tłumaczę mu dokładnie, co czuję. Ma swoje wady, ale i tak jest kochany:)
Chwilowo uciekam poleżeć. Do napisania wieczorem!

To samo mogłabym o Moim powiedzieć:tak:

Wyplułam wyplułam;-)
Z głową uniesioną? A rano z tego nie boli głowa?
Wypiłam szklankę soku z cytrynki wyciśniętej. Dobre, ale teraz mi niedobrze:eek: Głowa dalej boli mimo tabletki, ale drugiej na pewno nie wezmę;-)
Mleko z czosnkiem i miodem mniam:-) Wczoraj przed snem piłam.
Mnie nie bolała głowa ,a pomogło mi oddychac ,bo katar nie spływał i nie zatykał nosa całkowicie.(moja bratowa tak musiała spac juz w 3 trymestrze,bo mała gdzies ja tak uciskała ze bratowa wybudzala sie ze snu z braku powietrza - sie dusiła normalnie! - to dopiero wyczyn 3 miechy tak spac :) )
Sproboj czy wogole dasz rade tak zasnac !

reklama
Rany, a ja taka głodna jestem! I nie wiem ci chce zjeść :-( Któryś dzień już tak mam, że zjadam wszystko co jest w zasięgu ręki, nie ważne co. Wczoraj jak zrobiłam podsumowanie tego co zjadłam to dziś siedzę w pokoju i mam zakaz wchodzenia do kuchni ;-) Niemożliwe, żeby jedna osoba tyle rzeczy zjadła! I ciągle jestem głodna... A teraz to spaghetti...i lody jeżdżą po osiedlu... Nie wytrzymam do obiadu i znowu coś zjem :-(

Ja mam wisieńki, śliweczki, morelki, na pewno sobie zaraz zjem tylko muszę odsapnąć bo z katarem wszystko mnie męczy;-)

Do góry