reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A co do kichania, kaszlenia, wydmuchiwania nosa, to ja wątpię, żeby to miało jakiś zły wpływ... Ne słyszałam jescze o zakazie np.kichania w ciąży... Naprawdę niczego już by nam nie wolno było robić..

NO, nie do końca, mi podczas kichania pękło naczynko, zrobił się krwiak, krwawiłam i 3 tyg musiałam leżeć plackiem:-:)-:)-:)-(

NO, nie do końca, mi podczas kichania pękło naczynko, zrobił się krwiak, krwawiłam i 3 tyg musiałam leżeć plackiem:-:)-:)-:)-(

Bardzo dziwne:-( wydaje mi sie, ze bardziej od powstrzymywania sie od kichania moga naczynka popękac..... No ale wszystko mozliwe... Biedna TY!

Joanna dzięki:-p narobiłas mi smaka na spagetti, teraz juz wiem co zjem na kolacje;-) No wiesz- zamiast zachęcac np sałatką owocowa a nie spagetti;-);-);-);-)

Joanna dzięki:-p narobiłas mi smaka na spagetti, teraz juz wiem co zjem na kolacje;-) No wiesz- zamiast zachęcac np sałatką owocowa a nie spagetti;-);-);-);-)
A ja wlansie niewiem co zjem na kolacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak naprawde wyzarłam wszystko co mozliwe chyba hahahaaaa !!!!
NO ale usmaze se cukinie chyba a co !!!!!! Uwielbiam tez :) Tylko czy sie najem :eek::baffled:?

Wypluj te słowa !!!!!! Musisz wypoczywac ,spij w glowa uniesiona na poduszce co by ci lepiej sie oddychało i te kropelki uzywaj .Cytryna , herbata z sokiem z malin ,mleko z miodem i czosnkiem ( choc mnie to zawsze obrzydzało i nigdy tego ie sporobowałam ) NO i suszona lipa - rewelacyjna jestm na przeziebienia !!! Kuruj sie :) Zycze duzo zdrowka !Ja tez nie cierpie byc przeziebiona ,a tym bardziej teraz jak tak naprawde za duzo lekow nie mozemy brac !

Wyplułam wyplułam;-)
Z głową uniesioną? A rano z tego nie boli głowa?
Wypiłam szklankę soku z cytrynki wyciśniętej. Dobre, ale teraz mi niedobrze:eek: Głowa dalej boli mimo tabletki, ale drugiej na pewno nie wezmę;-)
Mleko z czosnkiem i miodem mniam:-) Wczoraj przed snem piłam.

Ale to musiało byc smieszne :) Ja naprzydład zauwazyłam ze gdy chodze do bratanicy urodzonej w maju i tam jest przymocowana karuzela do łożeczka ,no to jak oje dziecko lubi ta melodie tylko ja czuje ahahhaah ,tak sliczne tanczy ze ho ho ,a jak melodyjka przestaje grac ,cisza i tak w kołko :) no super to jest !

Moja Córeczka tańczyła dzisiaj do muzyczki w aucie:-) Bo buszowała, ale nie kopała:-) Bomba!! Ale potem w sklepie była też muza włączona i już nie tańcowała, pewnie nie w jej typie grali:-)

A tak nawiązując do rozmowy o mężczyznach, to muszę Wam powiedzieć, że ja ze swojego jestem bardzo dumna. W domu wszystko zrobi: upierze, posprząta, pozmywa, wymyje okna, firanki zawiesi. Do tego z głodu nie zginie, bo sam potrafi nieźle gotować. Ze zrozumieniem różnie bywa, ale wiem, że się stara a ja tłumaczę mu dokładnie, co czuję. Ma swoje wady, ale i tak jest kochany:)
Chwilowo uciekam poleżeć. Do napisania wieczorem!

To samo mogłabym o Moim powiedzieć:tak:

Wyplułam wyplułam;-)
Z głową uniesioną? A rano z tego nie boli głowa?
Wypiłam szklankę soku z cytrynki wyciśniętej. Dobre, ale teraz mi niedobrze:eek: Głowa dalej boli mimo tabletki, ale drugiej na pewno nie wezmę;-)
Mleko z czosnkiem i miodem mniam:-) Wczoraj przed snem piłam.
Mnie nie bolała głowa ,a pomogło mi oddychac ,bo katar nie spływał i nie zatykał nosa całkowicie.(moja bratowa tak musiała spac juz w 3 trymestrze,bo mała gdzies ja tak uciskała ze bratowa wybudzala sie ze snu z braku powietrza - sie dusiła normalnie! - to dopiero wyczyn 3 miechy tak spac :) )
Sproboj czy wogole dasz rade tak zasnac !

reklama
Rany, a ja taka głodna jestem! I nie wiem ci chce zjeść :-( Któryś dzień już tak mam, że zjadam wszystko co jest w zasięgu ręki, nie ważne co. Wczoraj jak zrobiłam podsumowanie tego co zjadłam to dziś siedzę w pokoju i mam zakaz wchodzenia do kuchni ;-) Niemożliwe, żeby jedna osoba tyle rzeczy zjadła! I ciągle jestem głodna... A teraz to spaghetti...i lody jeżdżą po osiedlu... Nie wytrzymam do obiadu i znowu coś zjem :-(

Ja mam wisieńki, śliweczki, morelki, na pewno sobie zaraz zjem tylko muszę odsapnąć bo z katarem wszystko mnie męczy;-)

Do góry