W
wika_20
Gość
Witam sie niedzielnie ... nocka jako tako ale to chyba dlatego ze maly zasnał o 12 w nocy obudzil sie przed 3 na jedzonko a potem przed 6 i przed 9 wiec jakos to bylo.... kupi robi z wysiłkiem.... ale zrobi zaraz i po sprawie zauwazylam ze maly po sab simpex juz mniej placze czyli chyba jednak dziala ... wogole jak plakal ja myslalam ze znowu kolka bo jadl godzine temu swoja porcje i myslalam ze placze z kolki maz pomyslam ze glodny i dal mu jeszcze na dobitke 90 ml maly zjadl i byl spokojniutki wychodzi na to zee moze on tym nan1 sie nie najadal i plakal z glodu a ja myslalam zeto kolki placz z powodu kolki no ale w nocy nie bylo napadu dzis rano w sumie tez nie wiec chyba zaczyna dzialac sab simplex ale zobaczymy jeszcze ze dwa dni .... poobserwujemy..
jesli chodzi o to pierwsze miejsce hmm to moglby konkurowac z moim moj tez tak ma !!!
a jesli chodzi o Igorka jedzonko to on nie je piersi jestesy tylko na butli wiec moze to rzeczywiscie te prosaki...
U nas tak samo
NEESI a jak traktujesz te prosaki masz jakas masc czy cos?? ja myje buzie tylko przygotwana wode malemu i niczym wiecej nie traktuje go...hmm
jakbym widziała swojego Danielka, chociaż - odpukać - jest coraz lepiej.
gdyby ktoś urządził konkurs na stękanie - mój synuś zająby pierwsze miejsce! kiedyś go nagram i tu wrzucę - no masakra, stary dziadek jak się zmęczy to mniej sapie!
no to super że wreszcie dobre wiadomości o Igorku! a co do wysypki to u swojego też zauważyłam - przystawiasz Igorka do piersi? bo ja podejrzewam, że wysypka u Danielka spowodowana jest czekoladą...
a i wczoraj zjadłam kawałek smażonej ryby i co? Mały się męczył w nocy okropnie, dobrze, że szybko zrobił kupkę i mu przeszło, ale kupka była strasznie brzydka - zielona i taka biegunkowata.
jesli chodzi o to pierwsze miejsce hmm to moglby konkurowac z moim moj tez tak ma !!!
a jesli chodzi o Igorka jedzonko to on nie je piersi jestesy tylko na butli wiec moze to rzeczywiscie te prosaki...
U mnie ręce zastąpiła kołyska, mały woli kołysanie niż mamę czy tatę. Powoli trzeba będzie go i od tego oduczyć ale póki co to mi go szkoda przez tą nietolerancję pokarmową {biegunka, wzdęcia} i na razie go kolebiemy.
U nas tak samo
NEESI a jak traktujesz te prosaki masz jakas masc czy cos?? ja myje buzie tylko przygotwana wode malemu i niczym wiecej nie traktuje go...hmm