reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a jeszcze mialam wam pisac ... bylam dzis po zaswiadczenie do becikowego u swojego gina i byl juz w NOWYM GABINECIE !!! normalnie MUCHA NIE SIADA BO W POSLIZG WPADA!!! odwalony gabinet ze hej !! sprzecicho nowe, rogoweczka w poczekalni /100 punktow za ta rogowke bo te niewygodne krzesla w koncowce ciazy to byla mega kara!!/ no i nowe usg :) /jedynie samolot zostal stary ... ale olac jakies nawiazanie do przeszlosci musi byc!!/ no i zbadal mnie szybciutko /mimo ze weszlam bez kolejki!!/ i stwierdzil ze macica juz sie ladnie kurczy i ze za chwile powinnam przestac juz plamic !! i za miesiac mam sie zglosic po tabsy i zgode na seks :) ech czemu to jeszcze tyle musi trwac ...

reklama
ASKA fajna ta hustawa:tak:zaproszonka tez czadowe;-)fajnie ze jestes zadowolona z zakupu na chrzciny,ja tez bede zamawiala u tego pana tylko ze ten garniak w paseczki co pisalas ze ci sie podobal.My narazie nie planujemy chrzcin,poczekamy jak sie troche ociepli;-)

MEA jakiego ty pecha mialas ze dopiero teraz ten gabinecik jest gotowy:-(takie luksusy i ty nie bedziesz teraz za bardzo z nich korzystac:sorry2:

A u mnie dzieci juz spia,ciekawe tylko o ktorej obudzi sie ten moj maly kroliczek,oby po połnocy a nie wczesniej i oby nie bylo bolesci w nocy.

od dzis jestesmy na bebilonie 1... i faktycznie mala sie nim lepiej najada.. juz nie szuka jedzienia po 1,5godz... jak tak przeliczylam to ona zamiast 7 posilkow jadla nawet 12!!!! zobaczymy jak teraz bedzie i czy tez ladnie bedzie przybierac na wadze. a juz sie cieszylam bo po Nan nie miala kolek zaparc a teraz nie wiadomo co nas czeka!!!
Ja karmię tym mlekiem już ponad miesiąc i jestem zadowolona. Mała się najada i bardzo ładnie przybiera na wadze. I nie zapeszając nie miała jeszcze kolek.

Na badaniu bioderek byłam gdy mały miał 3 tygodnie a teraz mamy sie po 6 tygodniu zapisać na usg, badanie robił lekarz chirurg-ortopeda cała wizyta 5 min. Kazał profilaktycznie wkładać pieluchę tetrową między nóżki.
Ja byłam z Małą wczoraj na takim badaniu i aż w szoku byłam, że tak krótko trwało:-)

MEA jakiego ty pecha mialas ze dopiero teraz ten gabinecik jest gotowy:-(takie luksusy i ty nie bedziesz teraz za bardzo z nich korzystac:sorry2:

hehe jak go znam to w tym gabinecie bedzie juz do ciezkiej emerytury przyjmowal :) jeszcze ze dwie ciaze pewnie bede tam chodzic i niewiele bedzie sie zmieniac :)
ale jeszcze nie ma recepcjonistki !! a obiecal wredny typ !!!

powiedzcie mi czy wasze dzieci od poczatku reaguja na dzwieki ?? a jesli nie od razu to kiedy zaczynaja reagowac ??
Moja od początku. Dobrze pamiętam jak koleżance w szpitalu samo łóżko się rozłożyło to myślałam, że Mała podskoczy do sufitu, tak się wystraszyła;-) A w domu dźwięków nie brakuje, ale dla odmiany jak śpi jak 'kamień' to nie jest jej nic w stanie obudzić, chyba, że akurat ma lekki sen.

a co tak teraz ci sie przypomnialo ??

acha mam jeszcze pytanie do butelkowych mam !! czy ktoras z was daje dziecku bebilon albo bebiko ?? czy wszyskie jedziecie na NANie i specjalach ?? pytam bo moja Agatka Bebilon zjada tylko na spaniu ... jak sie obudzi to ledwo w nia wciskam !! za to bebiko zjada chetnie ... czy wy moze probowalyscie tych mleczek ?? bo ja sie napilam bebika i bebilonu i wcale sie Agatce nie dziwie BEBILON JEST OCHYDNY !!!!
Pewnie, że ochydny, ale ważne, że Martynce smakuje hehe. Ładnie się nim najada, pięknie na wadze przybiera:tak:

reklama
hehe jak go znam to w tym gabinecie bedzie juz do ciezkiej emerytury przyjmowal :) jeszcze ze dwie ciaze pewnie bede tam chodzic i niewiele bedzie sie zmieniac :)
ale jeszcze nie ma recepcjonistki !! a obiecal wredny typ !!!

W sumie racja tylko ze teraz chyba troche odczekasz z kolejna ciaza.
Na recepcjonistke braklo kasy:-Dmusi uzbierac:-D

Do góry