NeSSi
Moderatorka
i jeszcze jedna kwestia ... sterylizujecie butle po kazdym uzyciu ??
Ja tak .... a w szpitalu tylko płukali pod kranem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my po kolejnym ataku kolki....
kurde nie mam sily juz...
nie dosc ze maly cierpi to mnie jeszcze z niewyspania boli glowa i ciagle krzyk jeszcze ten bol poteguje..;/
ehhhh oby nam odeszly te kolki jak najszybciej....
Asiu, co tam u pani dr? ha widziałam karte Filipka dzisiaj, my byłysmy rano o 9. tak w ogóle to musimy sie na spacer umówić. niech tylko choc trochę chodniki odśnieżą. co Ty na to?
Podaje 15 kropelek do kazdego mleka. Z tym ,ze ja robie butle prawie 170ml (150ml plus mleko w proszku i tyle wychodzi). Z tego Max wypija 120 -150 wiec calej dawki i tak nie zazywa.
Hej dziewczyny ja dopiero teraz mam chwile!
spotkala mnie dzis bardzo przykra sytuacja. okazalo sie ze mieszkanie ktore wynajmuje nie jest wynajmowane legalnie! facet ktory je wynajmuje jest po rozwodzie i kloci sie z zona o podzial majatku a ona dzis mi wleciala na chate bo w czwartek maja sprawe a ja zupelnie nieswiadoma niczego mialam stamtad zniknac max do 15:00 i zabrac wszystkie swoje rzeczy bo jak nie to wejdzie z policja!!!! noz kur** sie wkurzylam!!!
zazdroszczę...mój mały ma problem z bioderkami:-( w ogóle same problemy:-(
bioderka nie tak jak trzeba - będzie musiał chodzić na rehabilitację, bladziutki - znów miał morfologię i wyniki jutro, ale chyba będzie brał żelazo (dostałam już receptę, ale mam zadzwonić po wyniki jutro i doktórka zadecyduje), ma jakieś dziwne drgania nóżek - wizyta u neurologa nas czeka, od tego okulista, jescze jedna badania kontrolne i obowiązkowo przed rehabilitacją ortopeda, kolejne USG (krwiaczek nadal jest w główce) a to przez moje cholerne nadciśnienie w ciąży
I już sama nie wiem co jeszcze, bo się gubię już w tym wszystkim i z sił opadam:-( A tu własnie jeszcze sesja na głowie...
I zła jestem na babkę, która robiła USG małemu i mi wypominała, że piersią nie karmię (w ogóle to jest standardowe pytanie w moim szpiatlu KOGO TO KURDĘ OBCHODZI?). Sama mogę zdecydować, jak chcę karmić i nic im do tego!Odnioslam wrażenie, że jestem gorsza, tak się do mnie zwracała pinda jedna!
Jedyna pozytywna rzecz - mały dobrze przybiera na wadze
wróciłam cała i zdrowa.. Mała jest przekochana
jak znajde chwile to Wam opisze mój poród.. a jest co opisywać..
dziekuje za smsy , za gratulacje
łatwo nie było ale jestem najszczęśliwszą mama pod słońcem !!
Kontole bioderek mamy mieć dopiero za 4 tygodnie
Co ile macie być na kontroli u pediatry ?
Tak wcześnie kąpiecie? A powiedz mi jak potem ze spaniem? Nie ma problemu?
powiedzcie mi czy wasze dzieci od poczatku reaguja na dzwieki ?? a jesli nie od razu to kiedy zaczynaja reagowac ??
wiec ja na poczatek chcialam zgłosić że moja mała to Maja Anna
w najblizszym czasie postaram sie wrzucic jakies foty.. ale teraz ide sie wykapac i spac poki mała spi najedzona..
mam nawał pokarmu.. cyce jak kamienie...ale mam kapuste i nie zawacham sie jej uzyc..!!
ANOOLA to ciesz sie bo malo nas na forum karmiacych;-):-)Odpoczywaj ile mozesz
MEA a Agatka nie miala badanego sluchu w szpitalu?U nas takie badanie przeprowadzaja w drugiej dobie zycia,moj maly tez slyszy dzwiekiczasami nawet na spiku sie wzdrygnie jak cos uslyszy
miala badanie robione i wyszedl problem z prawym uszkiem i dlatego sie czasem zastanawiam czy wszystko jest ok ... pani doktor mowila ze to wina sluzu i wod plodowych ze czesto sie zapapra uszko i troche trwa zanim sie wysuszy ... ponoc naturalnym jest kichanie wtedy u dziecka - ze sie tak oczyszczaja te wszystkie kanaliki ... mala ciagle kicha wiec pewnie jeszcze sie to czysci !! i kontrola jest w klinice w katowicach /najblizej dla nas/