reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Współczuję Wam tych teściowych- moja obchodzi się z nami jak z jajkiem- czasem zadzwoni, zapyta o samopoczucie. Ostatnio zadzwoniła i poprosiła o zdjęcie wnusi:-)- żeby jej mmsa wysłać bo nie może się doczekać spotkania. Więc z teściową mam super

Po kąpieli śpi 4,5 godz, wypada mi w nocy jedno karmienie a drugie już ok. 6:00 rano :tak:mi pasuje bo wtedy mały czuwa od 6:00 rano do 9:00 :tak: jak kapaliśmy później to mały mi czuwanie robił o 3:00 w nocy :baffled:a teraz jest ok :)

my kapiemy o 18:30 i tak nam dobrze..bo on po kapieli nie spi ok 2-3 godz wiec akurat zasypia sobie ok 21 i budzi sie o 23 potem o 3 i o 6...
o ile nie ma kolek:baffled:
Hm, może zastanowimy się nad takim rozwiązaniem skoro u Was się sprawdza;-) Dzięki. My kąpiemy na razie dość późno- po 21. Bo mała śpi zazwyczaj do 20 a potem koło 22 zasypa już na noc

Mój jak tylko po kapieli nakarmie wali w kime:-D można zrobić dyskoteke i nic go nie ocuci
moj wtedy nie spi..
pilnuje mamusi zeby sie tata nie mmiala czasu zajac zazdrosnik maly:-D

po kapieli lezy i gaworzy sobie i macha raczkami i nozkami:-) chyba go rozudzam masazem. bo robie mu pokapieli...

Mea my byliśmy na usg w Wodziu w przychodni przyszpitalnej ( tak to się chyba nazywa:confused:)

My kapiemy małego między 19 a 20...zależy do której śpi w dzień i jak długo wytrzymuje....teraz mamurwanie głowy bo A robi na 17.30 i nie ma go przy kąpaniu...biedna Hania nie może długo się pluskać bo mały często się budzi i trzeba go nosić a samej jej nie mogę zostawić w łazience:no:
Wczoraj nawet jej bajek przy mleku nie poczytałam bo chyba z 3 razy musiałam iść lulać:wściekła/y:

my idziemy na usg bioderek do rybnika do poradni ortopedii dzieciecej na wiezniow politycznych ... mamy zapisane na 24 luty ... potem jeszcze w marcu lub kwietniu czeka nas wizyta z uszkiem w klinice w katowicach !! juz sie boje !!

powiedzcie mi czy wasze dzieci od poczatku reaguja na dzwieki ?? a jesli nie od razu to kiedy zaczynaja reagowac ??

reklama
my idziemy na usg bioderek do rybnika do poradni ortopedii dzieciecej na wiezniow politycznych ... mamy zapisane na 24 luty ... potem jeszcze w marcu lub kwietniu czeka nas wizyta z uszkiem w klinice w katowicach !! juz sie boje !!

powiedzcie mi czy wasze dzieci od poczatku reaguja na dzwieki ?? a jesli nie od razu to kiedy zaczynaja reagowac ??
moja malutka od razu reagowala na dzwieki.... tak samo ak z oczyma od samego poczatku wodzila nimi.. jak sie paluszkami jej przesuwalo przed oczyma w lewo lub w prawo to slicznie za nimi oczkami biegala a wszyscy mowia ze dziecko nie widzi na poczatku!

Do góry