luuuzna
Mama Alanka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajny, mam podobny i super sie sprawdza a jak go nosze to dużo lepiej się czuję:-)
a nie trzeba w koncu miec tego zaswiadczenia od lekarza o prowadzeniu ciazy od min 10tyg ???
Ula dostalam esano to bede sie juz z wami zegnac babeczki... trzymajcie mocno kciukaski za mnie zeby porod lekki byl... och jak ja sie denerwuje!!!
Więc mam pytanie do butelkowych mam!!!!!!!!!!!
co robicie jeżeli dziecię obudzi się prędzej niż wypada następne picie? I ryczy...nic go nie boli..tylko wydaje się znów głodne
![]()
A ja dzis mialam straszna noc maly pokaslywal i w nocy tak zaczal kaslac ze z buzki flegma mu zaczela wyciekac i sie dlawil nie mogl odkaszlec wystraszylam sie na maxa z tesciowa i po pogotowie zadzwonilysmy osluchali obadali niby nic nie ma oprocz gardelka i flegmy infekcja jakas sie zaczyna dzis o 18 ma pediatra do nas przyjechac oby bylo dobrze bo biedulek juz w szpitalu dostal antybiotyk przy zoltaczce a teraz znow by dostal porazka ale tak mi go szkoda kaszle caly czas ale na szczescie pojedynczo spi jak aniolek i je normalnie i temp tez nie ma ale i tak mam stresa bo od piatku bede z nim sama tesciowa wyjezdza ehh
Do kogo chodzisz?
Ja już nie tknę tabletek! Brałam i co? Aluś mi wyszedł
My już zakupiliśmy prezerwatywy i czekamy...tylko nie wiem jak długo i to mnie wkurza. T powiedział, że jak w piątek minie 6 tygodni, to mnie gwałci i koniec![]()
Witam się i ja:-):-):-)
A powiedzcie mi czy przy karmieniu piersią normalne są żółte kupki tylko że w konsystencji wody
Bo ja już ogłupiałam z tego wszystkiego.....
A ja dzis mialam straszna noc maly pokaslywal i w nocy tak zaczal kaslac ze z buzki flegma mu zaczela wyciekac i sie dlawil nie mogl odkaszlec wystraszylam sie na maxa z tesciowa i po pogotowie zadzwonilysmy osluchali obadali niby nic nie ma oprocz gardelka i flegmy infekcja jakas sie zaczyna dzis o 18 ma pediatra do nas przyjechac oby bylo dobrze bo biedulek juz w szpitalu dostal antybiotyk przy zoltaczce a teraz znow by dostal porazka ale tak mi go szkoda kaszle caly czas ale na szczescie pojedynczo spi jak aniolek i je normalnie i temp tez nie ma ale i tak mam stresa bo od piatku bede z nim sama tesciowa wyjezdza ehh
Mi leci na każdą porę karmieniaja wiem dokładnie kiedy się młody ocuci bo z cycków mi lecieć zaczyna
to samo mam jak go karmie, - dajmy na to karmie lewą a z prawej ciurkiem leci
a wez tu teraz daj chłopu takie cyce podotykać
chociaz mój dał mi komplementa
powiedział, że uwielbia jak pachne mlekiem i małym bobasem
)
Taaaa fajnie Ci, bo mój boi się mnie dotknąć![]()
MOj to samo czekamy na pediatre ma kaszelek i co jakis czas sie dusi i katar doszedl i flegma porazkaWczoraj już byłam w miarę spokojna z myślą, że Hania ma tylko sapkę, aż do nocy... W nocy strasznie mi kaszlała więc dziś zamówiłam pediatrę do domu i czekam... i strasznie się boję :-( Dlaczego takie rzeczy dzieją się zawsze gdy jestem sama ;-(