A
AnOoLa88
Gość
sorki ale musze to wszystko z siebei wyrzucic bo wysiade psychicznie niedlugo!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już zapowiedzialam ze jak wroce po porodzie bartek ma dwa tyg wolnego zamykamy sie w pokoju na klucz i nie chce jej widziec..ani jej młodszego syna..
przez gnojka grubego rzygalam jak kot w ciazy o malo sie nie odwodnilam.. a to tylko dlatego ze grubas przyszedl sie wysrac za przeproszeniem do nas na góre jak mial biegunke i nie sprzatnal za sobą!!
sorki ale musze to wszystko z siebei wyrzucic bo wysiade psychicznie niedlugo!!
moze dostac ze szpitala .. ale tylko mąż .. mój Bartek nie dostanie bo nie mamy ślubu..wiesz co? to juz jest chamstwo!!! slow brak!
a co do wolnego to facet moze wziasc sobie opieke na 14dni nad matka dziecka?? bo tak mi sie cos obilo o uszy ale pewna nie jestem
a my jestesmy tu po to zeby psioczyc z Toba na nia!!sorki ale musze to wszystko z siebei wyrzucic bo wysiade psychicznie niedlugo!!
no ale wiedząc ze mamy dziecko w drodze.. a bardziej już na wylocie..że tylko Bartek pracuje i tylko jego wyplate mamy to takie cos robic?a my jestesmy tu po to zeby psioczyc z Toba na nia!!
rzeczywiscie z tym wysylaniem sna na obiad do was to przegiecie paly...
ANiu moj maz nie dostal ze szpitala..i jak wrocilam do domu to pojechal do mojej ginekolog i ona mu wypisala...moze dostac ze szpitala .. ale tylko mąż .. mój Bartek nie dostanie bo nie mamy ślubu..
no ale to jest 80% płatne.. bo traktowane chyba jak chorobowe?ANiu moj maz nie dostal ze szpitala..i jak wrocilam do domu to pojechal do mojej ginekolog i ona mu wypisala...
wiec mozesz sprobowac zalatwic to ze swoim ginekologiem!!
probuj!!
wiesz nie patrzac juz na wasze dziecko czyli jej wnuka...juz mozna powiedziec ze ta kobieta jeste jakas pier..ta...no ale wiedząc ze mamy dziecko w drodze.. a bardziej już na wylocie..że tylko Bartek pracuje i tylko jego wyplate mamy to takie cos robic?
to jest ta jej pomoc?