reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
sranie w banie.. wizęłam prysznic..wszystko ustało. ;/
i na dodatek zasnełam..
ale jak to nie było TO ..
to ja serio padne na porodówce :-D

Dziewczyny te po CC czy został Wam brzuszek? bo mnie jakbym była w 6 miesiacu i to nie jest sama rozciagnieta skóra tylko on jest taki twardy jaby nigdy nie miał zniknąć. czy ktos tez tak ma albo miał czy brzuchy po cc znikną kiedyś?;-(

To napiszę cosik od siebie.
Jak wiecie byłam przeziębiona, ba, nadal jestem, ale już została chrypa i lekki kaszel suchy.
Mała niestety podłapała ode mnie katarek:(( I od dwóch dni ściągam jej snopelki fridą. Tak w ogóle super urządzenie. Najgorsze, że patrzę jak Mała się męczy i serce się kraje. Najgorzej było wczoraj, normalnie aż się poryczałam:(

Zaryzykowaliśmy wczoraj i był seksik. Nic mnie nie bolało, nie boli, nie krwawię od dwóch dni, wszystko zagojone, szwy rozpuszczone. Nic się po seksie nie stało, więc wyrzutów sumienia nie mam. Za to od razu byłam szczęśliwsza bo doznania po takim czasie bajeczne;)) I w ogóle przez ciążę seks nie dorastał do ''pięt'' temu teraz. Musiałabym w pon. zadzwonić do ginki i na przegląd się umówić.

sranie w banie.. wizęłam prysznic..wszystko ustało. ;/
i na dodatek zasnełam..
ale jak to nie było TO ..
to ja serio padne na porodówce :-D

Dokładnie to samo pomyślałam jak mnie ostatnio skurcze i kłucie bolało:-D ale prawie wszystkie grudnióweczki maja to juz za sobą, więc i my musimy dać radę:) a kiedy masz stawić sie do szpitala? tez dopiero po 2tyg po terminie ?

Dziewczyny te po CC czy został Wam brzuszek? bo mnie jakbym była w 6 miesiacu i to nie jest sama rozciagnieta skóra tylko on jest taki twardy jaby nigdy nie miał zniknąć. czy ktos tez tak ma albo miał czy brzuchy po cc znikną kiedyś?;-(
ja nie mam prawie wogóle brzuszka i jest miekki ( z tego co sie zorientowalam nie powinien byc twardy)...lekkie zaokraglenie (ale to raczej skora) na samym dole nad cieciem:tak: Zaraz po wyjeciu Gabrysi lekarze sie smieli,ze nik mi nie uwierzy,ze urodzialam dopiero, bo komplenie nic nie zostalo:tak: no ale ja malo przytylam -w sumie 9kg. Jak urodziłam odrazu spadło 6kg. teraz, przez 2tyg. kolejne 1,5kg...wszyskie kg byly zdecydowanie w brzuch a to co zostalo to cycuchy,ktore urosły o 2 rozmiary :tak: no i jestem mega szczesliwa ,bo nie mam ani jednego rozstepu:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry