reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

a u nas znow kolki...;/
cieple pieluchy na brzuch, masaz, uginani lezenie na brzuchu...ehhh i cagle sa po jdzeniu spi godz i budzi si z kolka...;/

szkoda mi go...

moj odbija i puszcza baki...
choc teraz przy kolkach mniej...\
a kupki nie robil id 5 rano;/
jak u pommoc???:baffled:

Nie wiem czy to działa, ale słyszałam, że pomaga położenie dziecka na swoich kolanach, brzuskiem w dół i ruszanie tymi kolanami, tak jakby robienie fali :baffled: Może warto spróbować

reklama
Nie wiem czy to działa, ale słyszałam, że pomaga położenie dziecka na swoich kolanach, brzuskiem w dół i ruszanie tymi kolanami, tak jakby robienie fali :baffled: Może warto spróbować
sprobuje...
moze cos w tym jest czest mojemu pomaga jak poloze go na brzuchu na mojej klacie tak ze brzuszek opiera mu sie na piersi....

mam nadzieje ze nas puszcza niebawem....

tylko czemu tak malo kupek robi??'/
co mozna dac na zaparcia??
albo co ja mam jesc zeby mu pomoglo??

Ja też pierwsze słysze:szok: Mi zarównio w szpitalu ,jak i odwiedzająca położna i ciocia pediatra powiedziała,że mam jeść wszytsko oprócz smażonego, potraw powodujacych wzdęcia , cytrusów,czekolady, unikać mleka i nie jeść dużo przetworów mlecznych ( powodują alergię) ...oczywiscie moge próbowac np.jedno okienko czekolady, jak mam bardzo chęć i zobaczyć czy bedzie sie coś działo...próbowałam-nie działo się nic :tak:
Moje Dziecko wynagradza mi chyba trudną ciąże:tak:;-):-) bo nie wiem co to jest uspokajanie na rękach, płacze , kolki i nieprzespana cała noc...oby tak dalej :tak::-)

Mi tez tak powiedzieli:tak:zeby jesc wszystko i obserwowac:tak:tez zdarzylo mi sie zjesc czekolady i jak narazie nic nie zauwazylam.Pozatym chleb mialam na kazdym sniadaniu i kolacji w szpitalu wiec juz wogole sie dziwie zeby dziecko przez to cierpialo:baffled:

auuuć,
wiec jeśli to jest to...to lepiej niech szybko bierze....
idę podreptac.. wykapac się...
wygolić wyjście Nikoli :-D
i pojade na IP.. co by przynajmniej sprawdzić czemu ona taka leniwa dzisiaj..!!

w razie czego bede pisać! :)

No to kochana powodzenia;-)oby to bylo to:tak:

a u nas znow kolki...;/
cieple pieluchy na brzuch, masaz, uginani lezenie na brzuchu...ehhh i cagle sa po jdzeniu spi godz i budzi si z kolka...;/

szkoda mi go...

moj odbija i puszcza baki...
choc teraz przy kolkach mniej...\
a kupki nie robil id 5 rano;/
jak u pommoc???:baffled:

Wspołczuje:-(niestety nie wiem co jeszcze mozesz,nie mialam problemow z kolkami i obym nie miala.
Moj synus wali kupke w kazda pieluszke wiec z tym jak narazie problemu nie ma.

sprobuje...
moze cos w tym jest czest mojemu pomaga jak poloze go na brzuchu na mojej klacie tak ze brzuszek opiera mu sie na piersi....

mam nadzieje ze nas puszcza niebawem....

tylko czemu tak malo kupek robi??'/
co mozna dac na zaparcia??
albo co ja mam jesc zeby mu pomoglo??

Sprobuj gotowanyh jablek,no i moze spróbuj zakupic ten Viburcol N.

Hej dziewczynki:-)
Dzisiaj wróciłam do domku- moja niespodzianka jak na niespodziankę przystało okazała się dziewczynka. Urodziłam w poniedziałek-28.12 czyli dokładnie tak jak mówiłam od poczatku. Poród troche długi bo 14 godzin ale nie powiem żebym się bardzo męczyła- po prostu długo, zresztą opiszę jak znajdę więcej czasu.
Mała Lidka- chyba bo nad imieniem ciągle dumamy- jest jak na razie cudownym dzieckiem i pozwala mamusi odpoczywać. Boję sie tylko że ta sielanka może się niedługo skończyć.
Spróbuję Was troche nadrobić i moze wtedy cos jeszcze nastukam
Serdeczne gratulacje!

Mała jest coraz mądrzejsza, w dzień prawie nie śpi bo świat jest tak fascynujący że najlepiej to siedzieć cały dzień na rękach i patrzeć
poza tym odkryła co potrafią Jej rączki i że można wsadzić je do buzi a później się ulać
3 światy z nią mam ale jest wesoło:-D
Moja też uwielbia podczas czuwania oglądać wszystko wokół. Wówczas najczęściej chodzę z nią po domku całym i zwiedzamy;-):-) A swoje piąstki do buzi wkłada jak jest głodna, to tak apropo rączek w buzi:-)

reklama
Do góry