reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dokładnie to samo pomyślałam jak mnie ostatnio skurcze i kłucie bolało:-D ale prawie wszystkie grudnióweczki maja to juz za sobą, więc i my musimy dać radę:) a kiedy masz stawić sie do szpitala? tez dopiero po 2tyg po terminie ?
ja ide w poniedziałek teraz do gina po skierowanie i we wtorek na oddział :)
kochana a ja zagladam tu po 3godz i myslę ze ty juz na IP i cos sie dzieje a tu nic...CISZA:szok:
(_)_) blada i tyle!!!

reklama
Dziewczyny, help!

Powiedzcie, czy przewijacie maluszki przed każdym karmieniem?
Tak mi powiedzieli w szpitalu, ale wydaje mi się, że przewijanie tak rozdrażnie małego, że potem trudno mi jest go przystawić do piersi
Może lepiej nie przewijać?

Dziewczyny, help!

Tak mi powiedzieli w szpitalu, ale wydaje mi się, że przewijanie tak rozdrażnie małego, że potem trudno mi jest go przystawić do piersi

ja przewijam przed bo po mala zasypia i juz lipa z przewijania ... poza tym po karmieniu jak jej powywijam brzuszkiem to wszystko sie z niego wyleje!!

a mi sie widzi ze cie pogna jeszcze w weekend !!
zaangażowałam nawet Bartka..popieściłam się z nim tak że myslalm ze odfrune jak dostałam orgazmu.. cyce tez zmielone..
i co? do niedawna to mnie po seksie brzuch bolał jak na okres a teraz cisza..
moze to cisza przed burzą.. :-D
dopadne go jeszcze raz.. a co! :-D

Dziewczyny, help!

Ja przewijam jak czuję ciężką pieluszkę lub jeśli nie przewijałam w przeciągu ok 3h. I przed karmieniem bo nie powinno się po.

Dziewczyny, help!

Ja przewijam zazwyczaj po ale to tylko dlatego ze moj maly po jedzonku robi kupke:tak:jak przewinelam przed to i po tez musilam:-Dwiec zeby zaoszczedzic kasy i pampkow musze przewijac po.

zaangażowałam nawet Bartka..popieściłam się z nim tak że myslalm ze odfrune jak dostałam orgazmu.. cyce tez zmielone..
i co? do niedawna to mnie po seksie brzuch bolał jak na okres a teraz cisza..
moze to cisza przed burzą.. :-D
dopadne go jeszcze raz.. a co! :-D

na kazdego przyjdzie pora :D a seksik napewno pomoze na rozluznienie szyjki wiec nie konczcie tylko na pieszczotach !!

reklama
Witam się w Nowym Roku i wszystkim Wam życzę by 2010r. był lepszy od poprzedniego :-) Nasze pociechy na pewno to sprawią.
Ja zaczęłam rok niezbyt ciekawie bo rozchorowałam się :-(
Dziewczyny te po CC czy został Wam brzuszek? bo mnie jakbym była w 6 miesiacu i to nie jest sama rozciagnieta skóra tylko on jest taki twardy jaby nigdy nie miał zniknąć. czy ktos tez tak ma albo miał czy brzuchy po cc znikną kiedyś?;-(
No ja niestety mam brzuch, już kilka mało taktownych osób powiedziało mi, że dalej wyglądam jakbym w ciąży była, a położna środowiskowa usiłując stłumić szyderczy uśmiech dała mi jasno do zrozumienia, że przy drugim dziecku, po cesarce i w pewnym wieku to już ciało nie jest takie elastyczne i wolno albo wcale wraca do stanu sprzed ciąży :sorry2:

Do góry