reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Anoola nie wiem co może podziałać ale ja chyba zacznę próbować wszystkiego....
wolę, żeby sie samo zaczęło niż jakby mieli wywoływać:confused::confused:

Hej dziewczynki:-)
Dzisiaj wróciłam do domku- moja niespodzianka jak na niespodziankę przystało okazała się dziewczynka. Urodziłam w poniedziałek-28.12 czyli dokładnie tak jak mówiłam od poczatku. Poród troche długi bo 14 godzin ale nie powiem żebym się bardzo męczyła- po prostu długo, zresztą opiszę jak znajdę więcej czasu.
Mała Lidka- chyba bo nad imieniem ciągle dumamy- jest jak na razie cudownym dzieckiem i pozwala mamusi odpoczywać. Boję sie tylko że ta sielanka może się niedługo skończyć.
Spróbuję Was troche nadrobić i moze wtedy cos jeszcze nastukam

Natalka
WITAJ KOCHANA

:-D:-D:-D:-D
Stęskniłam się:sorry2:
Ty się tak nie mondruj jo?:-D nie każda ma ten luksus wypicia szampana:-p:-D

A w ogóle jak mała?:-) je, śpi i ... no wiesz...:-D?

kuź...strzelają pod samym oknem:wściekła/y: jeszcze mi bąbla obudzą...
a dziękować:-)
ja się nie mądruje tylko się zaproponowałam:tak:
Mała jest coraz mądrzejsza, w dzień prawie nie śpi bo świat jest tak fascynujący że najlepiej to siedzieć cały dzień na rękach i patrzeć
poza tym odkryła co potrafią Jej rączki i że można wsadzić je do buzi a później się ulać
3 światy z nią mam ale jest wesoło:-D

WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY!!!
U mnie dzisiaj ciezka noc i ranek wiec jestem z zlym humorze:-(pozatym czekam na ksiedza bo dzis mu sie zachcialo koledy:wściekła/y:

Ja sie zastanawiam czy moge jechac do rodzicow w niedziele:confused:jak myslicie?
ja już po kolędzie:tak:

kurde u nas znow kolka..;/
te herbatki z kopru chyba g... daja....
akurat wczoraj bylismy u pediatry a dzis w nocy sie zaczelo...;/
próbowałaś infacol podać? u nas zadziałał:tak:

Dzisiaj wróciłam do domku- moja niespodzianka jak na niespodziankę przystało okazała się dziewczynka. Urodziłam w poniedziałek-28.12 czyli dokładnie tak jak mówiłam od poczatku. Poród troche długi bo 14 godzin ale nie powiem żebym się bardzo męczyła- po prostu długo, zresztą opiszę jak znajdę więcej czasu.
Mała Lidka- chyba bo nad imieniem ciągle dumamy- jest jak na razie cudownym dzieckiem i pozwala mamusi odpoczywać. Boję sie tylko że ta sielanka może się niedługo skończyć.
gratki Kochana i duuuuuuuużo zdrówka dla Was:tak:

STARY ROK ODCHODZI WIELKIMI KROKAMI,
NIECH WIEC WSZYSTKIE ZLE CHWILE ZOSTANA ZA NAMI.
NOWY NIECH PRZYNIESIE DUZO ZDROWIA,WIELE RADOSCI
A PRZEDE WSZYSTKIM SZCZĘŚCIE W MIŁOSCI.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Mea walcz!!!!! Jako dwupaczka dziekuje za slowa otuchy!!!
Życzcie mi, żebym 3 stycznia urodzila:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Karnitynka a ty od poludnia zacznij po szczecinie biegac zeby tatus synka zobaczyl przed wyjazdem:szok::szok::szok::szok:
Aha właśnie mi sie przypomnialo przeczytalam w mojej ksiazce o ciazy, w rozdz o przyspieszeniu ciazy, ze niby dobrym sposobem jest ananas-w drugie swieto zjadlam pol ananasa i co????:sorry2::sorry2::sorry2:
Dobry plan tylko jak ja kurna nie wylaze z domu od tygodnia bo nie moge chodzic tylko do samochodu do lekarza i mam dosc bo kuleje przez ten bol w plerach i to mnie dodatkowo denerwuje ale coz poradzic niby ma przejsc po porodzie :) Mamy czas do niedzieli oznak zero tylko maly cos sie dzis malo rusza i nie wypina sie moze sie ustawia do skoku hihi

u nas z cycem problem jest z zalapaniem !! ale mysle ze jeszcze kilka podejsc i wyjdziemy na prosta ...

oj miałam ten sam problem! przystawiaj ją jak najczęściej to szybko załapie - choćby miała się tylko pobawić cycusiem - mój to uwielbia...

Mea to zmien laktator...nie powinno blec...
mnie od pierwszego sie na sutkach siniaki porobily...dobrze ze sie zepsul bo pewnie bym nowego nie kupila...;-)

ja już 3 spróbowałam - z Tommee Tippee, Medeli i Canpolu - dwa pierwsze okazały się tragiczne, ten z Canpolu ładnie mi ściąga i jestem z niego zadowolona.

aaa i jeszcze jedno - mogę dziś karmi wypić? chciałam szampana, ale się przeraziłam alkoholem, a w karmi tylko 0.5% jest:sorry2:

ja karmi piję już 3 dzień (i no nie powiem, jakby mleczka było więcej!), ale dziś na pewno skuszę się na lampkę szampana - myślę, że Danielek mi to wybaczy :tak:

a u nas herbatka daje radę i to dość szybko - po godzinie Mały puszcza głośne bomby a po dwóch godzinach jest kupka :-)

gratulacje Kochana! wycałuj Lidkę od cioci Kasi :tak:

Witam się i melduję że jeszcze w dwupaku:) wczoraj miałam takie bóle w podbrzuszu że aż mnie w pół zginało, więc mój mąż podjął decyzję że jedziemy na IP. na miejscu okazało się że nie ma kolejki więc zostałam zbadana drazu . Zrobili mi USG<KTG< zbadali na fotelu, pobrali mocz itp. no i pani doktorpowiedziała żete bóle sa spowodowane tym że główka Filipka jest już baaardzo nisko i naciska mi na nerw, stąd te mocne bóle, rozwarcie mam znikome, czop jeszcze wczoraj był w całości, podczas badania musiała mi go "uszkodzić" bo zaczyna mi powoli wychodzić, no i ogólna diagnoza - jeszcze troche się pokulam z tym brzuszkiem ;) a zwazywszy na to że Filipek dobrze się tam czuje to mam się stawić w szpitalu 14 stycznia na wywołanie, no chyba że coś zacznie się szybciej:) ale powiem Wam że całą noc nie mogłam zasnąc, dalej miałam tebóle, ale nospa troszeczke mi ulżyła, także sylwestra spędzam dziś w dwupaku z lampka szampana picollo ;P

Wam również życze udanej zabawy, :)!I oby ten Nowy Rok był jeszcze wspanialszy niż ten kończący się :)

reklama
kochana a sproboj odstawic ta herbatke
ja w swieta dwa razy napilam sie herbatki z kopru tej dla dzieci tak na wszelki wypadek i mały mial potem dwa dni bole brzuszka
od tamtej pory nie pije herbatki i bołow nie ma
oprocz tego uzywam infakol

Do góry