D
daffodill
Gość
Ja sie zastanawiam czy moge jechac do rodzicow w niedzielejak myslicie?
moim zdaniem tak. my z mala tez jezdzimy samochodem jak jest taka koniecznosc... zaliczyla juz 2 albo 3 przejazdzki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dziękować:-)NatalkaWITAJ KOCHANA
Stęskniłam się
Ty się tak nie mondruj jo? nie każda ma ten luksus wypicia szampana
A w ogóle jak mała?:-) je, śpi i ... no wiesz...?
kuź...strzelają pod samym oknem jeszcze mi bąbla obudzą...
ja już po kolędzieWITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY!!!
U mnie dzisiaj ciezka noc i ranek wiec jestem z zlym humorze:-(pozatym czekam na ksiedza bo dzis mu sie zachcialo koledy
próbowałaś infacol podać? u nas zadziałałkurde u nas znow kolka..;/
te herbatki z kopru chyba g... daja....
akurat wczoraj bylismy u pediatry a dzis w nocy sie zaczelo...;/
gratki Kochana i duuuuuuuużo zdrówka dla WasHej dziewczynki:-)
Dzisiaj wróciłam do domku- moja niespodzianka jak na niespodziankę przystało okazała się dziewczynka. Urodziłam w poniedziałek-28.12 czyli dokładnie tak jak mówiłam od poczatku. Poród troche długi bo 14 godzin ale nie powiem żebym się bardzo męczyła- po prostu długo, zresztą opiszę jak znajdę więcej czasu.
Mała Lidka- chyba bo nad imieniem ciągle dumamy- jest jak na razie cudownym dzieckiem i pozwala mamusi odpoczywać. Boję sie tylko że ta sielanka może się niedługo skończyć.
Spróbuję Was troche nadrobić i moze wtedy cos jeszcze nastukam
Dobry plan tylko jak ja kurna nie wylaze z domu od tygodnia bo nie moge chodzic tylko do samochodu do lekarza i mam dosc bo kuleje przez ten bol w plerach i to mnie dodatkowo denerwuje ale coz poradzic niby ma przejsc po porodzie Mamy czas do niedzieli oznak zero tylko maly cos sie dzis malo rusza i nie wypina sie moze sie ustawia do skoku hihiMea walcz!!!!! Jako dwupaczka dziekuje za slowa otuchy!!!
Życzcie mi, żebym 3 stycznia urodzila
Karnitynka a ty od poludnia zacznij po szczecinie biegac zeby tatus synka zobaczyl przed wyjazdem
Aha właśnie mi sie przypomnialo przeczytalam w mojej ksiazce o ciazy, w rozdz o przyspieszeniu ciazy, ze niby dobrym sposobem jest ananas-w drugie swieto zjadlam pol ananasa i co????
u nas z cycem problem jest z zalapaniem !! ale mysle ze jeszcze kilka podejsc i wyjdziemy na prosta ...
Mea to zmien laktator...nie powinno blec...
mnie od pierwszego sie na sutkach siniaki porobily...dobrze ze sie zepsul bo pewnie bym nowego nie kupila...;-)
aaa i jeszcze jedno - mogę dziś karmi wypić? chciałam szampana, ale się przeraziłam alkoholem, a w karmi tylko 0.5% jest
kurde u nas znow kolka..;/
Hej dziewczynki:-)
Dzisiaj wróciłam do domku- moja niespodzianka jak na niespodziankę przystało okazała się dziewczynka. Urodziłam w poniedziałek-28.12 czyli dokładnie tak jak mówiłam od poczatku. Poród troche długi bo 14 godzin ale nie powiem żebym się bardzo męczyła- po prostu długo, zresztą opiszę jak znajdę więcej czasu.
Mała Lidka- chyba bo nad imieniem ciągle dumamy- jest jak na razie cudownym dzieckiem i pozwala mamusi odpoczywać. Boję sie tylko że ta sielanka może się niedługo skończyć.
Spróbuję Was troche nadrobić i moze wtedy cos jeszcze nastukam
kochana a sproboj odstawic ta herbatkekurde u nas znow kolka..;/