reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Anoola nie wiem co może podziałać ale ja chyba zacznę próbować wszystkiego....
wolę, żeby sie samo zaczęło niż jakby mieli wywoływać:confused::confused:

Hej dziewczynki:-)
Dzisiaj wróciłam do domku- moja niespodzianka jak na niespodziankę przystało okazała się dziewczynka. Urodziłam w poniedziałek-28.12 czyli dokładnie tak jak mówiłam od poczatku. Poród troche długi bo 14 godzin ale nie powiem żebym się bardzo męczyła- po prostu długo, zresztą opiszę jak znajdę więcej czasu.
Mała Lidka- chyba bo nad imieniem ciągle dumamy- jest jak na razie cudownym dzieckiem i pozwala mamusi odpoczywać. Boję sie tylko że ta sielanka może się niedługo skończyć.
Spróbuję Was troche nadrobić i moze wtedy cos jeszcze nastukam

Natalka
WITAJ KOCHANA

:-D:-D:-D:-D
Stęskniłam się:sorry2:
Ty się tak nie mondruj jo?:-D nie każda ma ten luksus wypicia szampana:-p:-D

A w ogóle jak mała?:-) je, śpi i ... no wiesz...:-D?

kuź...strzelają pod samym oknem:wściekła/y: jeszcze mi bąbla obudzą...
a dziękować:-)
ja się nie mądruje tylko się zaproponowałam:tak:
Mała jest coraz mądrzejsza, w dzień prawie nie śpi bo świat jest tak fascynujący że najlepiej to siedzieć cały dzień na rękach i patrzeć
poza tym odkryła co potrafią Jej rączki i że można wsadzić je do buzi a później się ulać
3 światy z nią mam ale jest wesoło:-D

WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY!!!
U mnie dzisiaj ciezka noc i ranek wiec jestem z zlym humorze:-(pozatym czekam na ksiedza bo dzis mu sie zachcialo koledy:wściekła/y:

Ja sie zastanawiam czy moge jechac do rodzicow w niedziele:confused:jak myslicie?
ja już po kolędzie:tak:

kurde u nas znow kolka..;/
te herbatki z kopru chyba g... daja....
akurat wczoraj bylismy u pediatry a dzis w nocy sie zaczelo...;/
próbowałaś infacol podać? u nas zadziałał:tak:

Dzisiaj wróciłam do domku- moja niespodzianka jak na niespodziankę przystało okazała się dziewczynka. Urodziłam w poniedziałek-28.12 czyli dokładnie tak jak mówiłam od poczatku. Poród troche długi bo 14 godzin ale nie powiem żebym się bardzo męczyła- po prostu długo, zresztą opiszę jak znajdę więcej czasu.
Mała Lidka- chyba bo nad imieniem ciągle dumamy- jest jak na razie cudownym dzieckiem i pozwala mamusi odpoczywać. Boję sie tylko że ta sielanka może się niedługo skończyć.
gratki Kochana i duuuuuuuużo zdrówka dla Was:tak:

STARY ROK ODCHODZI WIELKIMI KROKAMI,
NIECH WIEC WSZYSTKIE ZLE CHWILE ZOSTANA ZA NAMI.
NOWY NIECH PRZYNIESIE DUZO ZDROWIA,WIELE RADOSCI
A PRZEDE WSZYSTKIM SZCZĘŚCIE W MIŁOSCI.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Mea walcz!!!!! Jako dwupaczka dziekuje za slowa otuchy!!!
Życzcie mi, żebym 3 stycznia urodzila:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Karnitynka a ty od poludnia zacznij po szczecinie biegac zeby tatus synka zobaczyl przed wyjazdem:szok::szok::szok::szok:
Aha właśnie mi sie przypomnialo przeczytalam w mojej ksiazce o ciazy, w rozdz o przyspieszeniu ciazy, ze niby dobrym sposobem jest ananas-w drugie swieto zjadlam pol ananasa i co????:sorry2::sorry2::sorry2:
Dobry plan tylko jak ja kurna nie wylaze z domu od tygodnia bo nie moge chodzic tylko do samochodu do lekarza i mam dosc bo kuleje przez ten bol w plerach i to mnie dodatkowo denerwuje ale coz poradzic niby ma przejsc po porodzie :) Mamy czas do niedzieli oznak zero tylko maly cos sie dzis malo rusza i nie wypina sie moze sie ustawia do skoku hihi

u nas z cycem problem jest z zalapaniem !! ale mysle ze jeszcze kilka podejsc i wyjdziemy na prosta ...

oj miałam ten sam problem! przystawiaj ją jak najczęściej to szybko załapie - choćby miała się tylko pobawić cycusiem - mój to uwielbia...

Mea to zmien laktator...nie powinno blec...
mnie od pierwszego sie na sutkach siniaki porobily...dobrze ze sie zepsul bo pewnie bym nowego nie kupila...;-)

ja już 3 spróbowałam - z Tommee Tippee, Medeli i Canpolu - dwa pierwsze okazały się tragiczne, ten z Canpolu ładnie mi ściąga i jestem z niego zadowolona.

aaa i jeszcze jedno - mogę dziś karmi wypić? chciałam szampana, ale się przeraziłam alkoholem, a w karmi tylko 0.5% jest:sorry2:

ja karmi piję już 3 dzień (i no nie powiem, jakby mleczka było więcej!), ale dziś na pewno skuszę się na lampkę szampana - myślę, że Danielek mi to wybaczy :tak:

a u nas herbatka daje radę i to dość szybko - po godzinie Mały puszcza głośne bomby a po dwóch godzinach jest kupka :-)

gratulacje Kochana! wycałuj Lidkę od cioci Kasi :tak:

Witam się i melduję że jeszcze w dwupaku:) wczoraj miałam takie bóle w podbrzuszu że aż mnie w pół zginało, więc mój mąż podjął decyzję że jedziemy na IP. na miejscu okazało się że nie ma kolejki więc zostałam zbadana drazu . Zrobili mi USG<KTG< zbadali na fotelu, pobrali mocz itp. no i pani doktorpowiedziała żete bóle sa spowodowane tym że główka Filipka jest już baaardzo nisko i naciska mi na nerw, stąd te mocne bóle, rozwarcie mam znikome, czop jeszcze wczoraj był w całości, podczas badania musiała mi go "uszkodzić" bo zaczyna mi powoli wychodzić, no i ogólna diagnoza - jeszcze troche się pokulam z tym brzuszkiem ;) a zwazywszy na to że Filipek dobrze się tam czuje to mam się stawić w szpitalu 14 stycznia na wywołanie, no chyba że coś zacznie się szybciej:) ale powiem Wam że całą noc nie mogłam zasnąc, dalej miałam tebóle, ale nospa troszeczke mi ulżyła, także sylwestra spędzam dziś w dwupaku z lampka szampana picollo ;P

Wam również życze udanej zabawy, :)!I oby ten Nowy Rok był jeszcze wspanialszy niż ten kończący się :)

reklama
kochana a sproboj odstawic ta herbatke
ja w swieta dwa razy napilam sie herbatki z kopru tej dla dzieci tak na wszelki wypadek i mały mial potem dwa dni bole brzuszka
od tamtej pory nie pije herbatki i bołow nie ma
oprocz tego uzywam infakol

Do góry