reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Anoola no to wstawiamy :))) w ostatni dzien w roku...ostatnie grudniówki:)))
tylko cos pokickalam z suwaczkiem bo tez na dzis termin a wykazuje inaczej... a moze sie nie myli heheh

reklama
Czyli ja tez musze zaczac werandowanie;-)

Mi polozna kazala mala do wozka otworzyc okno szeroko i tak 1 dnia 5 min i z kazdym dniem wydluzac... a jak mala skonczy 3 tyg to mowila ze na 1szy niedlugi spacerek jak nie bedzie padac a temp bedzie powyzej 0 smialo mozemy sie udac. ale moja niunia weranduje tez w sposob inny. do mamy czasem idziemy w foteliku samochodowym a to jest 10m ode mnie no i do lekarza tez trzeba jakos przejsc. tak naprade pierwszy spacer nasze maluchy mialy ze szpitala do domu.. bo juz wtedy zetknely sie z powietrzem tego naszego swiata:-)

mi tez szkoda...najbardziej tych najmniejszych...
ja czasami nie moge wytrzymac jak patrze na malego jak spi tylko musze go przytulac...
a tamtych maluszkow nie ma kto....

dlatego za kilka lat sprawimy mu siostrzyczke;-)troszke w inny sposob;-)
ja bym juz mogla jak najszbciej..
ale tez nie chce zeby im czegos potem brakowalo wiec wole poczekac az bedzie troszke lepiej i stabilniej...

Naprawdę? Też bym chciała, ale narazie za młoda jestem :-( a też tak bardzo chciałabym Alusiowi dać siostrzyczkę:-)

W ogóle SYLWESTER jest:-)
Najlepsze noworoczne życzenia dla ciotek wszystkich:-):cool2:

A i widzę Małgorzata jesteś z nami:-) Czytałam Twój opis porodu - ehh jak widać nie za dobrze wspominamy pobyt w szpitalu:no:
a odwiedziny były? i jaki lekarz się Tobą zajmował?

Niech wam Nowy Rok przyniesie
złotych monet całą kieszeń.
Złota i pieniędzy,
by nie było w domu nędzy.
Niech bogaty każdy będzie,
niech dostatek gości wszędzie.
Wszystkiego Najlepszego życzą: Justyna, Marek i Julia:-)

Hej dziewczynki Witam wszystkie ostatniego dnia grudnia w dwupaku oczywiscie hehe. Duzo zdrowka i milosci w Nowym Roku zycze wszystkim i trzymajmy sie dwupaki byle do polnocy:))))))))))

yoyoyyo!!!!! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i wyjątkowego Sylwestra:-D:-D:-D:-D
Anoola jak przeczytalam wiadomosc od Kasiek, ze masz sie trzymac do polnocy to sie wkurzylam, ze mnie wykolegowalas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale masz szczescie:tak::tak::tak::tak:
ja bym dzisiaj przespala caly dzien i noc-scina mnie masakrycznie:-:)-:)-(

yoyoyyo!!!!! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i wyjątkowego Sylwestra:-D:-D:-D:-D
Anoola jak przeczytalam wiadomosc od Kasiek, ze masz sie trzymac do polnocy to sie wkurzylam, ze mnie wykolegowalas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale masz szczescie:tak::tak::tak::tak:
ja bym dzisiaj przespala caly dzien i noc-scina mnie masakrycznie:-:)-:)-(
no bo musimy sie trzymac do północy :p
ja Cie nie wykoleguje nic się nie martw.. :)

razem z Lenką która okupuje moją lewą rękę chciałabym życzyć Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku-zdrówka dla Maluszków i dla Was, dużo mleczka w cycusiach, jak najwięcej przespanych nocy i spełnienia wszystkich marzeń:tak::-D:-D;-)

reklama
witam sie sylwestrowo :) pierwsza nocka w domu za nami ... mala spala do 4 z hakiem a potem sobie do 7 zrobila luuuuz ... ttus swirowal bo to ciazki czas dla niego ale byl mega dzielny :) wogole to jest tak za nia glupi ze szok !! nie spuszcza jej z oka nawet na momencik !! a w nocy to co chwile wstawal i patrzyl czy spi, czy oddycha ... biedak sie nie wyspal nawet do tej 4 :)

dziewczyny dwupaki ... juz niewiele wam zostalo do polnocy !!!

Mea proszę uważaj z laktatorem i na to, czy mała nie gryzie Ci brodawek. Ja w ten sposób nabawiłam się zapalenia piersi i jestem na antybiotyku. A brodawki mam poranione do teraz i jak mały ssie to widzę wszystkie gwiazdy z bólu. Idę dzisiaj jeszcze na konsultacje do położnej laktacyjnej, mam nadzieję, że coś jeszcze zaradzimy na ten ból...

mala jak juz zlapie i zassa cycusia to juz jej ladnie to idzie !! i nie ma mowy o gryzieniu czy czyms takim !! a z laktatorem to obczailam ze tam sa rozne sily ciagu ... moze mialam za mocno ustawiony ?? zobaczymy ... mam nadzieje ze jakos nam to pojdzie bo narazie walczymy !!

Do góry