reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nessi trzymam kciuki bo wprawdzie ja tez w dwupaku ale ja siedze i nic mi nie jest a Ty to sie juz meczyc jak Daffi zaczynasz. Zawsze myslalam ze porod to nagle sie zaczyna wody odchodza skurcze przychodza a nie tydzien czy 2 wczesniej jakis hardcore

reklama
Ja odebralam ostatnie wyniki glownie chodzilo o kwas moczowy bo mam podniesiony i to zwiazane jest z moim nadcisnieniem i ewewntualnym zatruciem ciazowym ale spadl z 6.9 na 6, 39 wiec i tak lekko podwyzszony ale nie idzie do gory to chyba jest git:)

Nessi trzymam kciuki bo wprawdzie ja tez w dwupaku ale ja siedze i nic mi nie jest a Ty to sie juz meczyc jak Daffi zaczynasz. Zawsze myslalam ze porod to nagle sie zaczyna wody odchodza skurcze przychodza a nie tydzien czy 2 wczesniej jakis hardcore

Ty sie modl, zeby w twoim przypadku tak bylo!!!!!
Ja od dwoch dni mam bole krzyza, bolesne nieregularne skurcze a sluzu leci co nie miara a nogi trza zaciskac do stycznia;-);-);-);-)
Ale juz mnie to tak meczy psychicznie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ty sie modl, zeby w twoim przypadku tak bylo!!!!!
Ja od dwoch dni mam bole krzyza, bolesne nieregularne skurcze a sluzu leci co nie miara a nogi trza zaciskac do stycznia;-);-);-);-)
Ale juz mnie to tak meczy psychicznie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Meczyc to mnie tez meczy bo mam czas do niedzieli potem moj T wyjezdza. Ehhh no chyba niedlugo urodze bo ile ten maly tam bedzie rosl mi to sie wydaje ze ja wlasnie dostene boli i zaczne rodzic hehe obym sie nie mylila.

Widze ze teraz to prawie kazda chce zacisnac nogi:-Dno procz Karnitynki ale jej to sie nie dziwie ze chce juz rodzic:-)ja nie wiem jak bym sie zachowywala jak bylabym w twojej sytuacji:baffled:pewnie ciagla bym gina na wywolanie:tak:zreszta on zadko kiedy czeka na termin,chyba ze ktoras chce zeby samo ja wzielo:tak:ale zazwyczaj umawia sie na konkretny dzien;-)

Dzwonilam do przychodni i pytalam czy mam jecahc z malym z tym oczkiem czy moge podjechac tylko po recepte i kazali przyjechac bez malego:tak:wiec jutro posle meza i zaczne stosowac cos co przepisze pediatra;-)oby tylko przeszlo;-)no i musze kupic witamine D:tak:bo K juz dzis kupilam:tak:w kapsułkach,nie wiem jak to bedzie z podaniem ale chyba dam rade;-)

reklama
W wodzie skurcze co 7 minut :( z tego wszystkiego pękł mi hemoroid od tego napinania i biegania do toalety :( krwi co niemiara, nie zapowiada się fajnie :(

Do góry