reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Kasiek cicho bądź.. :-)
ja też miałam przeczucie ze nie dotrwam..
a od niedzieli sie zawziełam .. bo MEA mnie wykołowała.. ( ;-/) i postanowilam zrobic wszystko by dotrzymac. i dotrzymam! :-D
a Nessi ze mną i nie kracz :p

reklama
Czesc dziewczynki.
Wrocilam ze szpitala z ktg.Skurczy brak i nic sie nie dzieje...Do tego badanie ginekologiczne tak po raz pierszy mnie bolalo...na dodatek pani doktor dzis stwiedzila,ze tak naprawde to nie mozna okreslic faktycznego terminu porodu przez to,ze po poronieniu nie mialam miesiaczki i zaszlam w ciaze...
Ciekawe czy beda chetni dc mi te tabletki na wywolanie po uplywie tych umownych 10-dni...
Czekanie mnie wykancza...Teraz juz watpie,ze samo zacznie sie cos dziac...

Anola a ile Twoj Babel wazy??
znasz wage??
moj 5 tyg przed porodem wazyl 2400 a urodzil sie 3080...
to moja kruszynka na ostatnim usg.. a bylo też jakieś 5 tyg temu wazyla chyba 2500..
ja przypuszczam ze wieksza niz 3500 nie bedzie.. toż ja wazylam 3400 moj B 3500 ani w mojej ani w jego rodzinie jakichs duzych dzieciakow nie bylo to i nasze chyba bedzie takie sredniawe..

wiecie co lenie sie dzis niezmiernie!!!
nie wiem co mam na obiad zrobic!!!
w ogole ja nie wiem co moge bezpiecznie jesc przy karmieniu piersia hehehe

Wcinaj co popadnie:-D
Aluś jak narazie toleruje moją 'dietę';-)
Też wydziwiałam na samym początku, ale długo bym tak nie pociągnęła na marchewce hehe...i jakoś dajemy radę

cześć mamuśki:-):-):-)
nadal czekam na antosia,ale jemu jak widac sie nie spieszy:tak:teraz to juz bym chyba wolala zeby siedzial w brzuszku do nowego roku:tak:zawsze to o rok byl by mlodszy:-Dale niech wychodzi kiedy tam chce...

Witam,

Na dzisiaj mam termin porodu 29.12 :) pewnie się przeterminuję heh :/

Jutro wizyta w szpitalu i decyzja :)
kochana nie tak szybko,poczekaj na mnie:-D

tego mi brakowało..:(
czuję się dzisiaj jak na początku ciąży..
nie dość ze mnie od rana mdli .. to usiadłam mojemu na kolanach taka jakas blada wykończona a on mi dmuchnął piwem ... no i poleciałam .. na ten zapach piwska zawsze hefcilam na poczatku..
a chciałam dzisiaj leczo zrobić.. przypuszczam że przy cebuli dopadłoby mie to samo.. :(

ogólnie to czuję sie jak zmielony cukierek ..o_O
biedactwo:baffled:mialam tak na poczatku i nie chce nigdy wiecej!!! ale trzymaj sie juz nie dlugo koniec:tak:

Hej dziewczyny:)
Ania ja tez chyba na styczen zostane bo ani skurczy ani nic :( Bylam wczoraj u ginki mowil ze mam czekac i jakby nic nie bylo to 4 stycznia na ktg mam sie przywlec extra. Dzis zrobilam jeszcze kwas moczowy na to zatrucie ciazowe bo mi ciagle rosnie i mam jej esa wyslac. No nic nie wykopie maluszka na sile:) MOglam poprosic o ten masaz co Alitka napisala ale jakos nie pamietalam o tym a po wczorajszym sprawdzaniu wod tym szpikulcem to juz nawet drugi raz ginka mnie nie chciala badac bo mialam plamienie ale juz przeszlo.
mi jesli nie rozpocznie sie akcja tez kazala 4sie wstawić. tylko co dalej?

Witam sie mam dzien dobrych wiadomosci:-):-):-):-):-)
1. Wg doktora mam na dzis termin porodu-i oprocz smarków wylatujacych z wiadomego miejsca nic sie nie dzieje!!!!
2. Na nasze autko napadly kuny i wszystkie przewody nam pozjadaly spod maski!!!
3. Mój mężuś kupil sobie laptopa na ebayu-oczywiscie zaplacil a laptopa niema:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

W gratisie poderzewam, ze moj doktorek zrobi sobie dzis wolne i bedzie dupa:baffled::baffled::baffled:
wspolczucia,ale glowa do gory:tak:dzien sie nie skonczyl i moze byc juz tylko lepiej:tak:

wiecie co lenie sie dzis niezmiernie!!!
nie wiem co mam na obiad zrobic!!!
w ogole ja nie wiem co moge bezpiecznie jesc przy karmieniu piersia hehehe
ja tez mam bardzo leniwy dzień i taka ospala jestem:dry:pije teraz kawke,moze pomoze;-)

Czyli na Styczeń czekają..
Nessi, Allitka, Sylwik1987, no i moja skromna osoba :-D
i ja też czekam...

a ja mam przeczucie ze Nessi nie dotrzyma do 2010:-D
tez mam takie przeczucie:-D:-D:-D

Czesc dziewczynki.
Wrocilam ze szpitala z ktg.Skurczy brak i nic sie nie dzieje...Do tego badanie ginekologiczne tak po raz pierszy mnie bolalo...na dodatek pani doktor dzis stwiedzila,ze tak naprawde to nie mozna okreslic faktycznego terminu porodu przez to,ze po poronieniu nie mialam miesiaczki i zaszlam w ciaze...
Ciekawe czy beda chetni dc mi te tabletki na wywolanie po uplywie tych umownych 10-dni...
Czekanie mnie wykancza...Teraz juz watpie,ze samo zacznie sie cos dziac...
a moze juz sie cos dzieje..mnie tez na koncu bolalo badanie...
wiem ze czekanie jest doijajace ale najwazniejszy maluszek;-)

wiecie co tak se mysle, ze moglam sie zapisac do styczniowek i dopiero bym byla z poczatku listy a nie na koncu:-:)-:)-:)-( to jest dobijace!!!
moj M tez juz sie wkurza tylko chodzi i sie pyta czy rodze-bo nic nie idzie zaplanowac!!!

wiecie co tak se mysle, ze moglam sie zapisac do styczniowek i dopiero bym byla z poczatku listy a nie na koncu:-:)-:)-:)-( to jest dobijace!!!
moj M tez juz sie wkurza tylko chodzi i sie pyta czy rodze-bo nic nie idzie zaplanowac!!!
spokojnie .. :) przyjdzie na nas czas.. :* - kiedyś musi :-D
ja co chwilę dostaje jakiegos skurcza co chwile mi galareta wypłynie a mój tylko
'jezuu rodzisz!!??'
nie , stękam sobie tylko.. :-D

reklama

Nessi a wiesz ile wazy Twoj babel??:-)

Nie mam pojęcia ile waży, może jutro mi coś powiedzą w szpitalu bo bedzie USG i KTG robione,

a ja teraz :-( zdrzemnełam się chwile i znowu nagonka na WC , tylko tym razem strasznie dużo śluzu ze świezą krwią się trochę zaczynam martwic bo jakieś boleści mnie chwytają po wizycie w wc w dolnej partii brzucha :/ chyba mnie już nerwoza jakaś łapie :-p

tez mam takie przeczucie:-D:-D:-D

ej więcej wiary! :)

Do góry