co dwie godz srednio...co ile ci je?
3 rzadko kiedy wytrzymuje...
je moj pokarm moze mam zbyt malo wartosciowy??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co dwie godz srednio...co ile ci je?
Daffi gratuluje nocki..
ja dzos palam dwie godziny..;/
bo moj maly chyba cierpi na bezsennosc..lezy i sie wyciaga nie placze przy tym tylko lezy i oglada wszystko mi mo ze nic nie widzi...
ja tez mam coraz mniej mleka...ale chyba to juz ze zmeczenia psychicznego...
w sobote strzelil mi laktator...kurde i jeszczenie mam nowego czekam az paczka przyjdzie bo juz zamowilam aventa teraz...bo ten tippie okazal sie badziewiem...;/
imusze sie doic jak krowa..ccki od ugniatania mnie bola...sutki tak samo...
w dodatku ciagle sie kloce z mezem...nie ma dnia bez klotni...
i zawsze zacyna sie przez gosci...bo co dwie godz musze sciagac pokarm a nie mam dnia zeby tu ku..a nikt nie przyszedl...
wczoraj o 9 ledwo wstalam w majtach na dupie ulana po pas melekiem robie sniadanie a tam kuzyn meza...
bez zapowiedzi sie wbija...
i nie wiem juz jak tlumaczyc mezowi zeby powiedzial swojej rodzince zeby tu nie prychodzili jak popadnie...
dzis nawet spalam z malym przed tv taka byla awantura...
no i maly nie przybiera na wadze tylko stoi...je ok. 50-60ml..co srednio dwie godziny..
to strasznie malo??
ile wasze dzieciaki jedza??
p.s. nie jest glodny nie placze i nie szuka...
taka zwykla elektroniczna byla w biedronce ostatnio chyba za 35 zl !Asiu a jaka wage kupilas??
Moim zdaniem nie ladnie sie zachowujewidac ze liczy sie tylko jego pacjetka,reszta moze zdechnac.
Zgadzam się!!
przypuszczam że tak też jest w wodzisławiu..
bo ja jak trafiłam w połowie ciąży tam z tymi wymiotami .. to tez mnie traktowali z góry.. bo pierwszym pytaniem było kto jest moim lekarzem prowadzącym..
to mnie z kwitkiem odesłali a Plewkaq aż oczy szeroko otworzył wtedy..
i tez wlasnie przez wzgląd na to ide do Rydów rodzić.. bo tam jest MÓJ lekarz..
Dalej nie rozumię co wy z Meą jesteście takie cięte na ten szpital?
Już drugi raz tam rodziłam...żadnego lekarza nie znałam bo mój przyjmuje w Rybniku..w dodatku choć niby nie ma rejonizacji to niby powinno się jechać do swojego szpitala...ja mimo to pojechałam do Wodzia..nikt nie robił kłopotów! A lekarze tam są jak wszędzie...nigdy nie czułam żeby kogoś lepiej traktowli bo jest ich pacjentem! A na patologii też swojego czasu lerzałam i nie mam żadnych uwag...zresztą jak wszystkie znane mi osoby!
Asia my jutro też na szczepienie:-)
Dziś byłam w szoku bo A jechał do doktora po receptę na meningokoki żeby do jutra wykupić i pielęgniarka powiedziała mu że na to szczepienie jest za wcześnie!Muszę jutro dopytać się lekarza ale wiem że moja koleżanka tak szczepiła dziecko...w 6 tyg na meningokoki
Wagę też jutro poznamy...na mojej wychodzi że waży koło 4500g ale zobaczymy;-)
Asia my jutro też na szczepienie:-)
Dziś byłam w szoku bo A jechał do doktora po receptę na meningokoki żeby do jutra wykupić i pielęgniarka powiedziała mu że na to szczepienie jest za wcześnie!Muszę jutro dopytać się lekarza ale wiem że moja koleżanka tak szczepiła dziecko...w 6 tyg na meningokoki
Wagę też jutro poznamy...na mojej wychodzi że waży koło 4500g ale zobaczymy;-)
Ja karmię tylko piersią !A i wogole mam pytanie?Ktora karmi swoje dziecko tylko i wylacznie piersia?