reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Kurcze malo juz nas zostalo nierozpakowanych wszystkie maja juz maluszki fajnie a ile czasu szkrabki zabieraja :) Ciekawe kiedy sie ostatnia uwinie hehe nawet Mea juz po normalnie jak to przeczytalam to w szoku bylam bo jakos tak mi sie w glowie poukladalo ze dopoki Mea nie urodzi to mamy wszystkie jeszcze czas hihi

Zabieraja duzoooo czasu...moja co zje.. chwile po odpoczywa z zamknietymi oczami i zaraz znow mnie wola... non stop by wisiala na cycu i ostatnio nie wystarcza jej jesc przez 25 - 30 min teraz ciagnie godzine!!! wyjada wszystko wtedy i po godz. mleka nie mam a ona dalej chce hehe dzis polozna powiedziala ze jak herbata laktacyjna mi nie pomoze to niestety czeka nas mleko w proszku...ale ciesze sie ze malaslodko spi w nocy ostatnio:-)
ok ja lece wyprasowac pranie malej i wracam do was jak mala mi pozwoli:-)buziaki

reklama
Kurcze zaciskam nogi a po udach leci mi biala galareta:szok::szok::szok:
Karnitynko tak se mysle, zebys dzis pogadala ze swoja ginka niech cie pomasuje dobrze to moze cie ruszy....

Kurcze zaciskam nogi a po udach leci mi biala galareta:szok::szok::szok:
Karnitynko tak se mysle, zebys dzis pogadala ze swoja ginka niech cie pomasuje dobrze to moze cie ruszy....
mi tak wczoraj poleciało po nogach.. wykąpłam się.. w reczniku wchodze do pokoju bom pizamy zapomnaila schylilam sie i tylko czuje jak mi cos leci..
na co mój bystry B powiedzial ze pewno byłam na lewo bo to wyglada jak sperma :-D
idiota.. :-D

Daffi gratuluje nocki..
ja dzos palam dwie godziny..;/
bo moj maly chyba cierpi na bezsennosc..lezy i sie wyciaga nie placze przy tym tylko lezy i oglada wszystko mi mo ze nic nie widzi...

ja tez mam coraz mniej mleka...ale chyba to juz ze zmeczenia psychicznego...
w sobote strzelil mi laktator...kurde i jeszczenie mam nowego czekam az paczka przyjdzie bo juz zamowilam aventa teraz...bo ten tippie okazal sie badziewiem...;/
imusze sie doic jak krowa..ccki od ugniatania mnie bola...sutki tak samo...

w dodatku ciagle sie kloce z mezem...nie ma dnia bez klotni...
i zawsze zacyna sie przez gosci...bo co dwie godz musze sciagac pokarm a nie mam dnia zeby tu ku..a nikt nie przyszedl...
wczoraj o 9 ledwo wstalam w majtach na dupie ulana po pas melekiem robie sniadanie a tam kuzyn meza...
bez zapowiedzi sie wbija...
i nie wiem juz jak tlumaczyc mezowi zeby powiedzial swojej rodzince zeby tu nie prychodzili jak popadnie...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzis nawet spalam z malym przed tv taka byla awantura...

no i maly nie przybiera na wadze tylko stoi...je ok. 50-60ml..co srednio dwie godziny..
to strasznie malo??
ile wasze dzieciaki jedza??

p.s. nie jest glodny nie placze i nie szuka...

hahaha zabiłaś mnie babo z ulicy :-D
taki już Plewka jest.. ostatnio też słyszałam jak spławił laske..
przyszła dziewczyna do niego - a w przychodni juz nie przymują normalnie bo sie im kontrakt skończył - i ona mówi ze ma nieregularne miesiaczki a on do niej
'gdyby leciało z pani jak z kranu to bym panią przyjął ale nieregularne miesiaczki to normalne w pani wieku' :-D

Moim zdaniem nie ladnie sie zachowuje:no:widac ze liczy sie tylko jego pacjetka,reszta moze zdechnac.

I ja witam poświątecznie!
Daffi ja jadłam jak najęta:-D prawie wszystko i nie żałuję, bo mały akceptuje to:-)
Teraz czaekamy na Sylwestra - spędzamy go z dwójką oczywiście:sorry2:
A oto foto z wigilii
Buźka ciotki

Ale ten czas leci:tak:jaki juz duzy:-)

KASIEKKRK wspolczuje tych najsc w domu:-(ja nie wiem jak mozna tak wchodzic do kogos bez zapowiedzi lub nie pukajac:baffled:ja bym o*******ila na wejsciu:tak:
Ja nie wiem ile moj maly je bo ma tylko cyca,ale tez wisi na nim tak jak u Daffi:tak:najpierw opróżni jednego,za chwile drugiego i troche to trwa:-Dwspolczuje tylko ze nie spi tyle:szok:
A co do tego ze nie widzi to sie nie zgodze:no:owszem widzi tylko jak narazie nie w kolorach:tak:

A i wogole mam pytanie?Ktora karmi swoje dziecko tylko i wylacznie piersia?

mi tak wczoraj poleciało po nogach.. wykąpłam się.. w reczniku wchodze do pokoju bom pizamy zapomnaila schylilam sie i tylko czuje jak mi cos leci..
na co mój bystry B powiedzial ze pewno byłam na lewo bo to wyglada jak sperma :-D
idiota.. :-D
Ja to normalnie myslalam,ze mi papieru braknie!!!:dry::dry::dry:
Ale Eligiusz ma wele zarzucona no i ten dekolt az do pasa:-D:-D:-D:-D

moj zjada miedzy 500 a 600ml mleka i okolo 100ml herbatki z kopru na dobe...
wiem ze to za malo...
ale jak mu wmusic wiecej jak on nie placze i nie jest glodny a jak mu daje na sile to wypluwa...??

reklama
Moim zdaniem nie ladnie sie zachowuje:no:widac ze liczy sie tylko jego pacjetka,reszta moze zdechnac.
ja byłam u niego pierwszy raz w marcu nie byłam jego pacjentka nie byłam jeszcze w ciąży a bardzo dobrze mnie potraktował.. :) i w sumie to też zdecydowało po części o tym że jak już byłam w ciąży zgłosilam sie do niego.
Póki co nic złego mnie z jego strony nie spotkało więc nie wiem od czego to zależy..
Ja to normalnie myslalam,ze mi papieru braknie!!!:dry::dry::dry:
Ale Eligiusz ma wele zarzucona no i ten dekolt az do pasa:-D:-D:-D:-D
jaaa uhum ta jego siwa wela.. a dekoldzik pierwsza klasa :-D
soibie wyobraź jakie widoki miałam w lato :-D ze trzy guziki odpiete i patrz na ta zarosnietą klate :-D
i jeszcze spoza okularów patrzy jak mu sms przychodzi.. :p to przyuwazylam jak wychodzil raz od położnej do swojego gabinetu :p

Do góry