czesc dziewczynki ,,, nie bardzo mam czas zagladac bo malutka mnostwo czasu mi zajmuje.... teraz wpadlam tak na chwilke miedzy karmieniem a drzemka mojej ksiezniczki ale mala juz sie dopomina mojej uwagi... uciekam wiec/.... w razie gdybym przed nowym rokiem nie zajrzala zycze wszystkiego naj naj naj mamusiom i ich malenstwom i tym juz urodzonym i tym ktore uparcie siedza w brzuszkach :0 caluje was mocno i sciskam .....
reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Kurcze malo juz nas zostalo nierozpakowanych wszystkie maja juz maluszki fajnie a ile czasu szkrabki zabieraja
Ciekawe kiedy sie ostatnia uwinie hehe nawet Mea juz po normalnie jak to przeczytalam to w szoku bylam bo jakos tak mi sie w glowie poukladalo ze dopoki Mea nie urodzi to mamy wszystkie jeszcze czas hihi
kopciuszek2107
Hej laseczki nie odzywalam sie bo mialam cale swieta mame i siostre i nawet kompa nie odpalalam najpierw cale swieta musialysmy przygotowac a pozniej to juz bylam tak najedzona ze sie ruszac nie moglam hehe. Mam dola bo nie moge chodzic tak mnie boli po prawej stronie na dole plecow jak siedze i leze to nic a jak tylko noga nastapie to bol az do posladkaBylam dzis na ktg no i wszystko bylo ok chociaz przez chwile mialam niby skurcze 50 % i tetno skakalo dziko a maly skskal jakby z brzucha chcial wyjsc a potem cisza. NO i juz myslalam ze do domu sie zbiore a lekarz ze badanko bedzie no to ok zbadal az bolalalo ja juz z fotela zlaze a on do mnie ze zbada czystosc wod plodowych wyjal jakas rure metalowa wsadzil a pozniej jakis szpikulec czy cos myslalam ze tam zawalu dostane i wody czyste ale bolalo to badanie i teraz mam plamienia zreszta mnie o tym poinformowal ze tak bedzie rozwarcie niby 1,5 cm jest postep a na 15 ide do mojej ginki oby mnie nie badala bo juz mam dosc. Moj T 3 stycznia wyplywa na 10 tyg i jak nie zdarze urodzic to nie zobaczy maluszka wiec chodze podenerwowana ciagle.
Do 3 stycznia jest jeszcze pare dni wiec jest nadzieja ze tatus zobaczy swojego skarbenka;-)Kto wie moze i w sylwestrowa noc bedzie goraco:-);-)
karnitynka1982
Hihi ale by bylo no zobaczymy obym sie uwinela jakos to bedzie ale na porodowce w Sylwka to mi zamiast znieczulenia polejaDo 3 stycznia jest jeszcze pare dni wiec jest nadzieja ze tatus zobaczy swojego skarbenka;-)Kto wie moze i w sylwestrowa noc bedzie goraco:-);-)
A
AnOoLa88
Gość
hahaha zabiłaś mnie babo z ulicyMea żyje-wczoraj czekała aż do niej dołączę ale nic z tego-czekam do stycznia już
Anoola wczoraj miałam przyjemność poznać twojego Eligiusza Plewkę;-);-);-);-)
Pojechałam na IP bo te baleronki nie daly mi spokoju- na ktg nic mocnego nie było, ciśnienie 140/90 a Plewka si pzta po co on mnie ma badac, taka babe z ulicy, mam isc do swojego lekarza
no i jutro na termin nie ide do szpitala bo mnie nie przyjma, sypital ma obowiazek mnie wziasc 7dni po terminie......
WIEC CZEKAMY DO STYCZNIA!!!!

taki już Plewka jest.. ostatnio też słyszałam jak spławił laske..
przyszła dziewczyna do niego - a w przychodni juz nie przymują normalnie bo sie im kontrakt skończył - i ona mówi ze ma nieregularne miesiaczki a on do niej
'gdyby leciało z pani jak z kranu to bym panią przyjął ale nieregularne miesiaczki to normalne w pani wieku'

co do tego przenoszenia i przyjecia w szpitalu .. ja jeśli dotrwam do 4 Stycznia to on mi da skierowanie na następny dzień.. wiec bede 5 dni..
ja też ściskam zaciskam uda.. byle tylko do StyczniaAnOoLa88- no ja tak liczę na styczeńmoże Nam się uda zamknąć tą stawkę
) razem ....
Ja już z tego wszystkiego to zaczynam się tego porodu bać, .... wiem, że ''weszło, musi wyjść'' ... ale weszło małe a wyjdzie dużeno i mniej przyjemnie hehe ...
BzIkUjE !
G
Georgina
Gość
No ja jestem szczesliwa, ze tyle mi wypija bo jak wiecie wazyla po ur 2860 i byla niejadkiem w szpitalu. W domciu sie ozywila. Wpierw pila po 60, 70ml, w 2tz pila po 90ml a od ladnych paru dni po 125ml srednio. Czasem wiecejGeorgina ile twoja mała wypija????![]()
G
Georgina
Gość
łoł, zazdroszcze pospania:-) Moja sie budzi srednio co 2h.Witajcie
Ja tam czujecie sie po swietach?? ja nie dojedzona!!!patrzalam na wszystkie pysznosci i nie moglam ich zjesc... to mnie strasznie bolalo!!!
Julka dzis ladnie spala... zasnela przed 21 i obudzila sie o 3:-) pozniej spala od 5 do 8:-) takze pelna energii jestem... mielismy dzis drugie odwiedziny poloznej... pochwalila julke za pepuszek i powiedziala ze przyjdzie za tydzien:-)
luuuzna
Mama Alanka
reklama
G
Georgina
Gość
Piekny:-)I ja witam poświątecznie!
Daffi ja jadłam jak najętaprawie wszystko i nie żałuję, bo mały akceptuje to:-)
Teraz czaekamy na Sylwestra - spędzamy go z dwójką oczywiście
A oto foto z wigilii
Buźka ciotki