reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
ulenka7883 - trzymaj się! musimy wytrzymać ...![]()
no musimy,musimy,jakos dzidzius wszedl wiec jakos musi tez wyjsc

NeSsi kurcze Ty to juz te bole przeciez dlugo juz masz... wspolczuje bo co dzien przechodzisz to samo a rezultatow niestety nie widac

NeSSi
Moderatorka
No mi powiedzieli, że mam mocniejsze przepowiadajace
ja teraz praktycznie non-stop siedze w wannie, raz przechodzą, raz nie .... może ten masaż mi coś pomoże
jesć mi nie daje, spać nie daje, cholera już niech bedzie ta ''godzina zero''! mam chociaż taką nadzieję, że jak się teraz u mnie to tak powoli rozwija to potem poleci aż miło ;-)czyli szybko i konkretnie ...
Pewnie tak jak zakładałam przebaluję sylwka na porodówce

Pewnie tak jak zakładałam przebaluję sylwka na porodówce

kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam sie i ja:-)zaraz zabieram sie za jakies sniadanko ale sama nie wiem co zjesc:-(
Martwie sie troche o MEE bo wczoraj napisalam do niej dwa sms-ki a ona nic-cisza
przeciez to do niej nie podobne
no chyba ze Agatka daje jej czadu
Ja dzis mialam fajna noc:-)maly obudzil sie tylko dwa razy wiec dal mamusi pospac;-)oby tak dalej
Martwie sie troche o MEE bo wczoraj napisalam do niej dwa sms-ki a ona nic-cisza

Ja dzis mialam fajna noc:-)maly obudzil sie tylko dwa razy wiec dal mamusi pospac;-)oby tak dalej

kopciuszek2107
Dziewczyny juz niedlugo;-)no ale wspolczuje takiego czekania
tymbardziej jak boli:-(dobrze ze mam tak wspanialego gina i nie czekal na samoistna akcje

NeSSi
Moderatorka
Ja widzę z jednej strony plusika tej sytuacji- pojadłam na święta na maxa! 2 kg do przodu hhee
Teraz jeszcze nie urodziłam a martwię się jak u mnie będzie z pokarmem (leci siara, sutki swędzą) ale kto go tam wie jak bedzie po porodzie
i ciekawe jak mój bedzie spał w nocy no i .............
Jak bedzie wygladał!!!!

Teraz jeszcze nie urodziłam a martwię się jak u mnie będzie z pokarmem (leci siara, sutki swędzą) ale kto go tam wie jak bedzie po porodzie

Jak bedzie wygladał!!!!

kopciuszek2107
NESSI juz niedlugo sie dowiesz wszystkiego;-)bedzie dobrze;-)
W
wika_20
Gość
Witam wlasnie postanowilam do was cos naskobac ale moje malenstwo sie obudzilo ;-) wiec innym razem ehh jestesmy jeszcze na załatwianiu róznych spraw ale jeszcze chwila ogarniemy sie i troche -popiszemy :-) pozdrawiam
jutka:)
Hej hej
Jak tam minely swieta? wszystkiego dobrego Wam zyczymy, coby malenstwa rosly zdrowo i byly grzeczne
Ja korzystam wlasnie z okazji, ze moje bable poszly chwilowo spac... Daja mi tak popalic, ze nawet nie pytajcie, ale i tak kocham je najbardziej na swiecie:-)
Tylko zeby chociaz w nocy chcialy spac...
Nie mam nawet czasu z Wami popisac, bo zajmuje sie malymi sama i ciagle mam cos do zrobienia. Ale pocieszam sie, ze jeszcze troszke i zaczna lepiej spac i jakos poukladamy sobie ten czas.
Ogladalam Wasze malenstwa, sa cudowne! Nie ma to tamto mamusie grudniowe sie postaraly
No to lece, bo Amelka juz krzyczy
Jak tam minely swieta? wszystkiego dobrego Wam zyczymy, coby malenstwa rosly zdrowo i byly grzeczne

Ja korzystam wlasnie z okazji, ze moje bable poszly chwilowo spac... Daja mi tak popalic, ze nawet nie pytajcie, ale i tak kocham je najbardziej na swiecie:-)
Tylko zeby chociaz w nocy chcialy spac...

Nie mam nawet czasu z Wami popisac, bo zajmuje sie malymi sama i ciagle mam cos do zrobienia. Ale pocieszam sie, ze jeszcze troszke i zaczna lepiej spac i jakos poukladamy sobie ten czas.
Ogladalam Wasze malenstwa, sa cudowne! Nie ma to tamto mamusie grudniowe sie postaraly

No to lece, bo Amelka juz krzyczy

reklama
kopciuszek2107
Dziewczyny a jak to jest z aktem urodzenia?Kiedy trzeba isc do Urzedu stanu cywilnego?Trzeba najpierw zlozyc jakies dokumenty czy jak bo ja juz nie pamietam?