mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja Ci sie zacznę zaraz !!!!
nie bij !! ty chcialas rodzic przed swietami !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja Ci sie zacznę zaraz !!!!
ale jak widzisz trzymam sie dzielnie i nie urodziłam..nie bij !! ty chcialas rodzic przed swietami !!
no nie jestem gotowa bo jakby to było w zeszłym tyg to święta w domu a teraz nie i już!
przynajmniej wiesz kiedy Cie dopadnie..
mnie rano taki mocny złapał że Bartkowi pazury odbijam do krwi ..
biedak sie obudził przestraszony.. ale takie ściskanie kogoś za rękę straaasznie pomaga.. jesli ta osoba jest współodpowiedzialna za te skurcze to już w ogóle sama radocha
Madziara ale z tym czekaniem to ja mówie o Tobie!!!!
A kawke rano se dzis strzelilam bo mnie mulilo i juz podziekuje za wiecej-bo to mocna musi byc!!
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze moge swieta spedzic w szpitalu-juz mnie to nie rusza
A ja się z sylwestrem nie mogę pogodzić
taaa tak mowisz a za chwile wyslesz smsa ze jestes juz po...
juz ja znam takie numery
to tak Georgina i Cherie mialy byc po mnie
oszustki matrymonialne
Margones jest,ale moj bedzie big boy-tydzien temu w srode mial niby 3880, w poniedzialek na innym aparacie bylo niby 4370, prawie pol kilo roznicy..do dupy te usg skoro taka roznica, ajeszcze granice bledu dodac to juz wogole kosmos...
ja sobie nie wyobrazam sylwka w szpitalu - chyba ze z mala to luz ...
ja jestem ciekawa co jutro sie dowiem ... na tym samym aparacie, ta sama osoba ... moze bedzie w miare wiarygodny wynik ...
no ja to juz 'na czysto jestem ' :-)ale jak widzisz trzymam sie dzielnie i nie urodziłam..
Ty tez nawet nie próbuj
/olaboga/ znowu mnie przeczyscilo..