reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Madziara ale z tym czekaniem to ja mówie o Tobie!!!!
A kawke rano se dzis strzelilam bo mnie mulilo i juz podziekuje za wiecej-bo to mocna musi byc!!
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze moge swieta spedzic w szpitalu-juz mnie to nie rusza

a Ty cos ten teges ?:)
pisalas o cyklach, ja mialam co do zegarka 28 dni i wczoraj byl termin...

Ja raczej nic :rofl2: Troszke czasem plamie i takie czaaaasem delikatne przedokresowe bole. Jak mowisz ze co 28 dni to napewno urodzisz przede mna :-) Wytrzymaj do wigilii a pozniej szalej!

Ja mam z mama dzis piec ciasta ale mamy takiego powera ze od rana ja w szlafroku a i mama jakos sie nie wyrywa do kuchni :-p

Mea a ja se tak pomyslalam,ze jakby chcieli cos ze mna robic jak sie zglosze do szpitala to za tydzien juz bede z moja Dzidziulka:tak::tak::tak: normalnie MASAKRA przeca nie dalej jak wczoraj byla Wielkanoc i myśmy z moim M pracowali nad dzieciątkiem:szok::szok::szok::szok::szok:

mniam...
to moj tez tak robi, ide siku w nocy a on: co sie dzieje???
nic, siku ideee i tak cztery razy na noc
a jak dzis sie cos zaczelo porzadnie to jakos nie byl zainteresowany
ach te nasze chłopy :-D
spoko na luzie :) bedziesz miala kompromis pomiedzy spedzaniem swiat u bartka i u mamy :D

hehe widzielismy w szpitalu takiego delkwenta co zielonego go wyprowadzili z Traktu Porodowego z zakrwawionymi rekami i prawdopodobnie zwichnietym kciukiem :-D:-D:-D my sie smialismy ale Piotrkowi zabawnie nie bylo !!
hahaha nie ze swiętami już ustalone.. na 16:30 do mamy na 18:00 do teściów :)

ja nie wiem ale mój Bartek strasznie spokojnie podchodzi do tego poza nocnym krzyczeniem.. :p
zielony na pewno nie będzie bo go ze sobą nie zabiorę.. :)

reklama
Madziara ale z tym czekaniem to ja mówie o Tobie!!!!
A kawke rano se dzis strzelilam bo mnie mulilo i juz podziekuje za wiecej-bo to mocna musi byc!!
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze moge swieta spedzic w szpitalu-juz mnie to nie rusza
mocna... ja zrobilam taka normalna wrzucialam sobie czekolady zeby nie smierdziala bo mi normalnie kawa smierdzi :) i nie pije,
Allitka bedziesz miec mnie na sumieniu jakby co :-)

Do góry