reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Madziara ale z tym czekaniem to ja mówie o Tobie!!!!
A kawke rano se dzis strzelilam bo mnie mulilo i juz podziekuje za wiecej-bo to mocna musi byc!!
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze moge swieta spedzic w szpitalu-juz mnie to nie rusza
mnie juz tez nie rusza, se bede lezec jesc szpitalny kawior....,
damy rade :)

reklama
Mea a ja se tak pomyslalam,ze jakby chcieli cos ze mna robic jak sie zglosze do szpitala to za tydzien juz bede z moja Dzidziulka:tak::tak::tak: normalnie MASAKRA przeca nie dalej jak wczoraj byla Wielkanoc i myśmy z moim M pracowali nad dzieciątkiem:szok::szok::szok::szok::szok:
oj ja w Wielkanoc juz miałam powoli kiełkująca fasolinkę w brzuchu :-D

Bylam po wypis ze szpitala..diagnoza: obserwacja cholestazy-negatywna..nie wiedza co mi hrst...a mnie wysypuje coraz gorzej...
A teraz news-wg szpitalnego usg moj " mały" na juz...4370g :eek: ja pierdziele, nie wycisne sn takiego klocka.. jak leze na boku i mocno kolana do siebie daje to mi kosci miednicy slychac jak sie ocierają,tak chrobota cos...juz sie sypie...
A jak mam skierowanie na poloznictwo na przyszly tydzien, to bede lezec niby do terminu (31 podobno) czy mi wywołają ? Ja pierdziele..prawie 4400 waga..szok...

Ja raczej nic :rofl2: Troszke czasem plamie i takie czaaaasem delikatne przedokresowe bole. Jak mowisz ze co 28 dni to napewno urodzisz przede mna :-) Wytrzymaj do wigilii a pozniej szalej!

Ja mam z mama dzis piec ciasta ale mamy takiego powera ze od rana ja w szlafroku a i mama jakos sie nie wyrywa do kuchni :-p
taaa tak mowisz a za chwile wyslesz smsa ze jestes juz po...
juz ja znam takie numery :)
to tak Georgina i Cherie mialy byc po mnie :p
oszustki matrymonialne

Bylam po wypis ze szpitala..diagnoza: obserwacja cholestazy-negatywna..nie wiedza co mi hrst...a mnie wysypuje coraz gorzej...
A teraz news-wg szpitalnego usg moj " mały" na juz...4370g :eek: ja pierdziele, nie wycisne sn takiego klocka.. jak leze na boku i mocno kolana do siebie daje to mi kosci miednicy slychac jak sie ocierają,tak chrobota cos...juz sie sypie...
A jak mam skierowanie na poloznictwo na przyszly tydzien, to bede lezec niby do terminu (31 podobno) czy mi wywołają ? Ja pierdziele..prawie 4400 waga..szok...
yyyyyy
wiesz co moze sie myla, chyba jest tam jakis margines ze 300-500 gramow moga sie pomylic,
bo jak nie to faktycznie klusia
ja sie boje wagi bo miesiac temu miala 3500 to teraz mysle sobie,ze 4 kg ma spokojnie

reklama
Do góry