reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

widze że nie tylko ja się dzisiaj męcze..
z tym że ja się modlę żeby to nie było JUŻ.. toz jutro Wigilia.. o_O
no a od wczoraj mam straaaszną biegunke dzisiaj nad obiadem o mało bełta nie puściłam..
do tego cały brzuch mi twardnie i łapię mnie dość konkretne skurcze w najmniej odpowiednim momencie..
na szczęście nieregularne.. :)
no i oby sie nie rozwinęło bo ja musze jeszcze dwa prania zrobić.. musze pomyć podłogi - bo mONż w pracy do 22 .. poodkurzać i takie tam pierdołki.. ale no nie mam dzisiaj czasu na rodzenie !
do tego mój stojący na baczność wysoko brzuch znowu mi uwisnął na kolanach.. o_O
"no nie mam czasu na rodzenie" :)
hehehe to ja moge za Ciebie

reklama
co do kawy to jest to sposób położnych-jak cie cos bierze to mocna kawka powinna pomoc(mojej sasiadce pomogla)

mi sie nie chce nic kombinowac:sorry::sorry::sorry: ale za chwile ide do mamy pomoc przed swietami wiec pod wieczor pewnie skurczybyki znow sie pojawia:cool2::cool2::cool2:

a w DDtvn w weekend byla ta nowa zona Pazury i mowila, ze chciala mu prezent zrobic i urodzic na jego urodziny 13.06 i ze pila herbate z malin i olejek rycynowy i nic to nie daje :-D
i ze sie urodzilo 25.06
ale smieszne bylo, ze kobiety tak kombinuja ciagle, o draznieniu piersi nic nie mowila ale to rano bylo wiec srednio wypadalo :-D

co do kawy to jest to sposób położnych-jak cie cos bierze to mocna kawka powinna pomoc(mojej sasiadce pomogla)

mi sie nie chce nic kombinowac:sorry::sorry::sorry: ale za chwile ide do mamy pomoc przed swietami wiec pod wieczor pewnie skurczybyki znow sie pojawia:cool2::cool2::cool2:
hmmm moze by wlac ta kawe, tyle, ze ja mam dziwne cisnieniowe jazdy po kawie no raz wypilam o10 dopoludnia i nie spalam dwie noce :-)

oszaleje, to w tamtym tyg bylas bardzo gotowa :) ze az Ci sie olejkow chcialo spijac a teraz juz nie pasi
no nie jestem gotowa bo jakby to było w zeszłym tyg to święta w domu a teraz nie i już! :-D
ja se biegne na lozio, przeklinam, zwijam sie i jak ustapi to se biegne na kompika
na razie jest regularnie co 25 minut :cool:
przynajmniej wiesz kiedy Cie dopadnie..
mnie rano taki mocny złapał że Bartkowi pazury odbijam do krwi .. :-D
biedak sie obudził przestraszony.. ale takie ściskanie kogoś za rękę straaasznie pomaga.. jesli ta osoba jest współodpowiedzialna za te skurcze to już w ogóle sama radocha :-D

reklama
Do góry