ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Powiedz mi, która z nas tak nie myślała-chyba tylko Mea![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mi, która z nas tak nie myślała-chyba tylko Mea![]()
wychodzi na to że w oblokach bujamy
![]()
Daffi no w końcu kobitko:-)
ja już brodawki popekane przeszłam i znam ten ból. Smarowałam je mlekiem i bepanthenem, a jak próbowałam chodzić z gołymi cycami, to mialam zalane rzeczy własnym mlekiem...do dziś tak mam, jak zapomnę schować cyca po karmieniu.
Wierzę, że masz traumę po SN, a ja tak bardzo chicałam rodzić tak właśnie!! Los mi zrządził cc i może lepiej na tym wyszłam kto wie.
Maly teraz śpi. Jak się obudził, to go przewinęłam, nakarmiłam i zasnąłAle jesli ma kolkę, to horror zacznie się wieczorem...
to nie jest bujanie tylko zazdrośćwychodzi na to że w oblokach bujamy
![]()
to nie jest bujanie tylko zazdrośćbo jk tu sie naczytamy o tych bobaskach albo poogladamy Fifolka jako Mikołaja no to człowiekowi tez sie chce-tym bardziej,że to juz tak blisko
by to byl poczatek lub polowa ciazy to co innego ale sam finish...
![]()
Hej. Od soboty lezalam w szpitalu z podejrzeniem cholestazy,dzis wyszlam,ale kur...nie wiem czy w koncu to mam czy nie! Ordynator powiedzial ze mam podwyzszone wyniki watrobu ale to jeszcze nie cholestaza,a dzisiaj na obchodzie byla jakas baba i do mnie ze pani z cholestaza..nie zgadniecie co mi dawali 3 dni...Puder w płynie...pozatym mam podwyzszony choresterol,ale na to nic nie dawali na to. Odwiedzin oczywiscie nie ma. Jedna pinda jak mi krew pobierala to mam pol reki czarne normalnie, rozpierdzielika mi zyłe.. dzis mialm badanie, to szyjka ma 1cm, zamknieta,rozwarcia nie ma. Jak nic sie nie wydarzy,to za tydzien w pon. Ide na wywolanie.
ja tez bralam tylko fragmin, bo mialam D-dimery powyzej 5000 a norma jest <500clexane. no właśnie mnie rozrzedzają i na dodatek jak cokolwiek im się nie spodoba to cc (a to mnie przerasta, jestem przerażona!!!)
moi tez byli cudowni pod tym względemoj - moja dzidzia jest cudowna. spi caly czas. w nocy wstaje tylko raz. jak nie spi to robi minki i przypatruje sie wszystkim krzywym gebom co sie nad nia pochylaja. mnie nie ma na forum bo staram sie zrobic swieta i zajac mama , ktora do nas przyleciala. a jak juz mam momencik wolny to siedze z pimpa na cycach bo niestety maly nie chce ssac - moja najwieksza porazka:-(.
robimy co mozemy ale leniuch nie chce. pierwsza i druga dobe ssal ladnie. kolejne dwie juz nie chcial wiec na piata dobe byl tak glodny ze absolutnie nie umial zlapac cycuszka. musialam poleciec po laktator bo recznie 5 butli nie dalabym rady szybko sciagnac. sciagam do butli i karmie. niestety sciagam 4 butle po 150ml co daje ponad 500ml ale w nocy juz musze dac mleko z proszku bo poprostu czasowo nie wyrabiam. chociaz dzis w nocy ciagnal cyca 20 min. przystawiam kiedy moge ale po 5 -10min zaczyna sie walja.
no coz - chyba bedzie butelkowym dzidziusiem.
trzeba sie z tym pogodzic.
jeszcze walcze ale chyba pod koniec tego tyg jak sie nic nie zmieni to odpuszcze,