reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hej. Od soboty lezalam w szpitalu z podejrzeniem cholestazy,dzis wyszlam,ale kur...nie wiem czy w koncu to mam czy nie! Ordynator powiedzial ze mam podwyzszone wyniki watrobu ale to jeszcze nie cholestaza,a dzisiaj na obchodzie byla jakas baba i do mnie ze pani z cholestaza..nie zgadniecie co mi dawali 3 dni...Puder w płynie...pozatym mam podwyzszony choresterol,ale na to nic nie dawali na to. Odwiedzin oczywiscie nie ma. Jedna pinda jak mi krew pobierala to mam pol reki czarne normalnie, rozpierdzielika mi zyłe.. dzis mialm badanie, to szyjka ma 1cm, zamknieta,rozwarcia nie ma. Jak nic sie nie wydarzy,to za tydzien w pon. Ide na wywolanie.

hehe dopisujesz sie do listy na 28 ??

reklama
wiecie co najpierw sie martwilysmy zeby nie urodzic za wczesnie a teraz prosze ile kandydatek na wywolanie :p

hehe chca sie pozbyc ludzi przed sylwestrem co by miec spokoj :D
ja najpierw bede miala test oksytocynowy robiony i zobaczymy co pokaze ... moze jeszcze pojde do domu na sylwka i wroce z bolami :) wszystko wyjdzie w praniu :)

Moze wczesniej zechce wyjsc. Jakis doktorek robil usg, troche na zdziwionego wygladal,i mi mowi ze mam duze dziecko jak na pierwsza ciąze, wyszlo mu 3900 hihi, jakos go musze wucisnąc :p

3900 to jeszcze nie tak zle !! dasz rade !!!

Ostatnia edycja:
No a my dzisiaj bylismy na wizycie w poradni okulistycznej, jak wyjechalismy o 8 t wrocilismy o 12, ale chlopaki byli bardzo grzeczni, spią do tej pory. Pani dr badala im dno oka, badanie wyglada strasznie, rozszerzaja oczko takim metalowym dzidostwm i wsadzaja jakby takiego drutaaa brrrr, straszne, na szczescie wszytsko okej, ale za 5 tygdoni nastepna wizyta

bozeeee przechodziłam to samo z patrykiem ,ja prawie zemdlalam przy badaniu a maz prawie zaczol sie klocic z lekarzem ! ,maly sie darl masakrycznie ,wygladalo to strasznie a pozniej maly mial na powiekach odciski caly dzien po tym badaniu!!!!!przezylam to strasznie najgorsze ze z! fifolem tez nas ta wizyta czeka gdyz lezal pod lampami i takie mamy zalecenia ze po lampach trzeba oczka sprawdzic !

Joasiuuu a zauwazylas ze obie mialysmy tyermin wg OM na 10.12 i urodzilysmy obie 14.11 ? ;)

no wlasnie o tym samym ostatnio myslalam hehehe przypomialam sobie twoja wiadomosc do mnie jak jeszcze nie wiedzialas ze bedziesz miala blizniaki hehehe

sama jestem? :sorry:
podjadam sobie czekolade z zurawina, gazetki przejrzane...
tiwi mi sie nie chce
necik przejrzany, niestety sa ladne nowe ciuszki dla dzidziow. ale probuje sie powstrzymac
Emilka sie w brzuszku przeciaga, czasem cos zaboli ale w sumie to spokojny wieczor sie szykuje
jutro nasz termin wg om, cos czuje, ze blada dupa z tego, terminy z usg pozaliczane jeden po drugim :tak:

reklama
Do góry