reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Wspólczuje:-( a jak w kupce sluz jest to oznaki alergii są... pomyśl co mogłaś zjeśc co mogłoby uczulić.

Sama pij koperek... Kochana nie wyjdziesz na głupią bo dziecko cierpi, jestes młoda mama i masz prawo miec watpliwośći!!!

NO wlasnie o tym samym teraz pomyslalam jak w kupce jest sluz to wyglada na alergie .
Luzna dzwon maluszek sie meczy ! Nie ma na co czekac a mloda mama jestes masz prawo nie wiedziec co robic i sie martwic !

Luuuzna dzwon i sie nie zastanawiaj!!! jesli doktor jest z tych ludzkich to wsio sprawdzi i jeszcze cie pochwali za czujnosc, no chyba, ze trafisz na jakiegos du...ka

dzień dobry!
ja chyba zaczynam akcje porodową :) czop mi wylatuje lekko krwisty, ból ostry jak na porządny okres i skurcze silne, ale jeszcze z regularnością różnie. biegam po schodach i zaraz wskakuje pod prysznic. siostra moja doleciała, zabierze Rozalkę do moich rodziców więc spokojnie mogę rodzić.
oby szybko poszło.
trzymajcie kciuki!

pierwszy raz od czasu jak jestem w ciazy /albo i lepiej!!/ moja tesciowa zrobila rosol ... bosz juz wiem czemu wole gotowac sama ... to jest wywar z kurczaka zieleniny i 2 marchewek !!

dzień dobry!
ja chyba zaczynam akcje porodową :) czop mi wylatuje lekko krwisty, ból ostry jak na porządny okres i skurcze silne, ale jeszcze z regularnością różnie. biegam po schodach i zaraz wskakuje pod prysznic. siostra moja doleciała, zabierze Rozalkę do moich rodziców więc spokojnie mogę rodzić.
oby szybko poszło.
trzymajcie kciuki!

Kochana wiec kciukasy trzymam za to aby akcja porodowa sie rozwineła i poszła gladko !

dzień dobry!
oby szybko poszło.
trzymajcie kciuki!

noooo przynajmniej cos sie dzieje !!! bo juz myslalam ze totalne nic dzis tu bedzie !!

pierwszy raz od czasu jak jestem w ciazy /albo i lepiej!!/ moja tesciowa zrobila rosol ... bosz juz wiem czemu wole gotowac sama ... to jest wywar z kurczaka zieleniny i 2 marchewek !!

hahaha mea kurde moja tesciowa tez jest INNA ale chociaz dobrze naprawde gotuje ! Sama moglabym sie od niej uczyc ! ALE ze nie moge z nia wytrzymac w jednym pomieszczeniu dluzej to nici z podlapywania od niej sztuczek kulinarnych ahahhah

hahaha mea kurde moja tesciowa tez jest INNA ale chociaz dobrze naprawde gotuje ! Sama moglabym sie od niej uczyc ! ALE ze nie moge z nia wytrzymac w jednym pomieszczeniu dluzej to nici z podlapywania od niej sztuczek kulinarnych ahahhah

od mojej mozna by sie nauczyc jak perfekcyjnie przypalic, zrobic niezjadliwe i ugotowac dobry sos musztardowy /jedyne co jej naprawde wychodzi !!

reklama
kurcze tak jakos dziwnie ze nei ma rano nic do czytania ... pewnie teraz to bedzie juz taki zastoj do czasu az sie unormuje sytuacja z maluszkami :) zacznie sie jakas regularnosc to wtedy i forum wroci do zycia :)

Dzien dobry, tez tak własnie myslałam wczoraj ze na forum albo mamy spakowane jeszcze ale te które maja bardzo grzeczne dziecie:) co spia cały czas:):tak:

Do góry