reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Hej hej! Wczoraj mialam ostatnia wizyte u doktorka, maly ma juz 3,880kg , troche duzo hihi, juz moje wnetrznosci sa gotowe, twardnieje czesto brzuch, sa jakies zleżyny w macicy co swiadczy o tym ze porod moze byc lada dzieñ. Co do opowiesci o mierzeniu "cyrklem" czy glowka przejdzie- to lekarz sie uśmiał, i mnie zmierzył takim czyms co przypomina przyrzad do szukania żył wodnych hehhe, mierzy sie rozstaw rogów miednicy, pozniej szerokosc od kosćci łonowej do kregosłupa i jeszcze cos tam, i mi powiedzial ze moglabym slonia rodzic bo mam szeroko heh. Poród moze byc w kazdej chwili, chcialabym do swiat jeszcze wytrzymac,ale jak nic w swieta to mam juz skierowanie do szpitala na 28 grudnia. Takze wszystko jest okej :)))) pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Daffi - Trzymam kciuki !!!!!! :)

Witam sie i ja z ranka porannego, nieco dzis w lepszych nastroju ..... od paru dni ze spokojnej miłej dziewczyny zrobiłam sie płaczliwy i chamski dla rodziny Godzilla :szok:, nie wiem skąd taka zmiana zachowania ale tylko bym wyła i atakowała słownie wszystkich ....... toż to do mnie niepodobne, każdy patrzy na mnie jak na cykający prezent z bombą ..... ale raczej dzis sie nie zapowiada, że wystrzele :confused2: chyba ,że to bedzie strzał hormonalny .... i sterroryzuję rodzinę.

A u Was jak tam z zachowaniem tuż przed metą ?

nie jesteś sama :-) u mnie podobnie. niby wszystko gra jestem milutka i nagle zaczynam warczeć. nie posądzałam siebie o aż takie wahania nastroju. zdenerwować może mnie wszystko! wczoraj wieczorem oberwało się wszystkim. aż mi wstyd!

Daffi wlasnie poszła męża obudzic bo skurcze ktore byly z przerwami 6min nagle przyspieszyly do 4 min .. :)
wiec trzymamy kciuki za szybki poród Justyny !!
o to super, to zaczelo sie pewnie samo dziac juz .....
przeslalam Dafi smska ale pewnie nie bedzie miala sily odpowiadac tylko na czym innym sie koncentruje :)

małgorzata nic się nie denerwuj!!! i bądź cierpliwa już tyle miesięcy wytrzymałaś więc jeszcze troszkę dasz radę:) myślę że to już na prawde blisko...

NeSSi ja mam tak często. denerwuje sie o byle g... i krzycze,wyzywam,ryczę w zlości a po chwili dochodze do siebie i nie rozumiem mojego zachowania więc zaczyna mi być wstyd i wtedy to dopiero jazda!! bo ryczę jeszcze bardziej i mówię że na pewno wszyscy maja juz mnie dosc i robie sobie i wszystkim dookola wyrzuty. a najbardziej cierpi na tym moj Ł ale na szczęście jest bardzo cierpliwy:)

nowamagdak no to sporego klocusia juz nosisz:))) fajnie:)))

madziara-kr jak by daffi się odezwała to dawaj co u niej:)

ulenka dzięki :-)

Dziewczyny takie obniżenie nastroju to chyba normalne, niczym PMS. Mam tak od przynajmniej tygodnia. Raz lepiej, raz gorzej. Ale staram się opanowywac bo pod ręką mam tylko mojego P. Co prawda on duzo wytrzymuje, ale ma też swoje granice cierpliwości... ;-)

ulenka dzięki :-)

Dziewczyny takie obniżenie nastroju to chyba normalne, niczym PMS. Mam tak od przynajmniej tygodnia. Raz lepiej, raz gorzej. Ale staram się opanowywac bo pod ręką mam tylko mojego P. Co prawda on duzo wytrzymuje, ale ma też swoje granice cierpliwości... ;-)
ja tez mam zjazd, tyle, ze nie krzycze, nie zloszcze sie ale sobie placze :)
poplacze 5-10 minut potem przerwa pozniej znowu

Hej hej! Wczoraj mialam ostatnia wizyte u doktorka, maly ma juz 3,880kg , troche duzo hihi, juz moje wnetrznosci sa gotowe, twardnieje czesto brzuch, sa jakies zleżyny w macicy co swiadczy o tym ze porod moze byc lada dzieñ. Co do opowiesci o mierzeniu "cyrklem" czy glowka przejdzie- to lekarz sie uśmiał, i mnie zmierzył takim czyms co przypomina przyrzad do szukania żył wodnych hehhe, mierzy sie rozstaw rogów miednicy, pozniej szerokosc od kosćci łonowej do kregosłupa i jeszcze cos tam, i mi powiedzial ze moglabym slonia rodzic bo mam szeroko heh. Poród moze byc w kazdej chwili, chcialabym do swiat jeszcze wytrzymac,ale jak nic w swieta to mam juz skierowanie do szpitala na 28 grudnia. Takze wszystko jest okej :)))) pozdrowienia dla wszystkich
fajnie wiadomosci, to juz wiesz, ze najpozniej kolo 28 bedzie dzidka :)

I ja witam:-)
Spałam ile wlezie i teraz jakoś funkcjonuję hehe...
Wczoraj bylismy zalegalizować naszego bąbla:rofl2:
zalatwiłam tez przy okazji studia, zdobyłam ukochane zaświadczenie do becikowego i sao becikowe też już załatwione:-)
Kasa bedzie dopiero po nowym roku...
Staramy się przestawić małego z trybu nocnego, ale jak narazie budzi się co 2 godz w nocy - jakiś sukces!
a no i pępowina mu odpadła w nocy:-D w końcu można go na brzuszku kłaść;-)

w nocy sobie uświadomiłam, że za tydzień święta:szok::szok:
masakra...nic nie mam!

Daffi niech rodzi szybko i wraca do nas:-)

reklama
Do góry