Witam sie
Mialam dobry humorek ,piekna pogoda ,maly dal pospac ( Boze jaki on grzeczny ) pozniej Patryk przyszedl i z moim chlopakami trolilam w wyrku do 11
,pozniej szybkie sniadanko i zakupki przy okazji spacerek
...wrocilam do domku i telefon ,tesciowa wrocila i sie zameldowala ze beda z tesciem u nas ( Uwielbiam ich przyjmowac jak Jarka nie ma ) A ze nie widziala malego jeszcze bo w Niemczech byla ,tesc Tutaj ale "stary cap od zadymy z Patrykiem " odwiedzial mnie tylko raz w szpitalu przed porodem przekazal kase od mojej mamy ( ktora tez jest w NIemczech ) Bo moja mama powiedziala ze od niej dostane kase na porod i mam nia tak rozdysponowac aby mnie jak naj mniej bolalo a Filipek byl bezpieczny !Wiec ten cap nie mial wyjscia i kase przekazac musial !!!To byl powod ze mnie odwiedzic w szpitalu musial !a jak juz urodzilam a dzis Mija 3 tygodnie ten ani razu nie przyszeld odwiedzic wnuka ,wiec jak ta przyjechala to bardzo sie za odwiedziny wzieli ,no ona nic nie winna ale ten to juz kawal dziada !
Dobra se mysle dam rade : wchodza a tan na starcie juz mnie wku..ila ...tekstem
" OJJJ ty moj grubasku ,brzuch ci zostal jak bys w ciazy dalej byla " BEZCZELNE STARE BABSKO !myslalam ze zabije ja piorunami z oczu - przebolalam !
Pozniej podniecala sie godzina malym i wyrywala z reki prawie - az wkoncu powiedzialm basta !!!!!!!!!!!!!!
wstalam i rzeklam
" czas odwiedzin sie skonczyl ,dziecko nie zabawka odpoczac musi- dziekujemy za odwiedziny "
zaczeli sie zbierac bo w sumie i tak glodni sie juz zrobili !!!!!!!
jak maz zadzwonil opowiedzialm mu jak mnie pieknie przywitala matka i jak chciala mi pokazywac jak dziecko mam wychowywac wyrywajac mi go z reki !
a ze maz na nich ciety od zadymy co tesciu se na rybkach siedzial zamiast mi dziecko ze szkoly odebrac ! Powiedzial
MOJA DZIELNA NIUNIA - bardzo dobrze zrobilas !