reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cholera tak sobie teraz analizuję ...... skoro ginka palcem wyczuła główkę i powiedziała, że nisko to chyba z seksa nici De Facto :confused:

Tak sobie mysle, że taki dłuuugi celibat doprowadzi w końcu do tego, że sie będę ze swoim M wstydzić siebie jak za 1 razem:-D no ale dziewictwo to juz mi nie wróci ...... :-p

Tak hehe będą z nas dziewice:-D:-D:-D

A ja zbieram sie na zakupki, oczywiście maż mój "romantyk" zamiast prezentu zostawił mi pieniądze żebym coś sobie kupiła:-D No ale to u Niego normalne bo zawsze boi się ze nie trafi w to co chciałabym dostać.... a ja cieszyłabym sie z czegokolwiek:-(

cześć dziewczynki!
marta100 - wszystkiego najlepszego!!!
luuuzna, trzymamy kciuki!!!

a ja się zastanawiam, czy jest sens jechać na wizytę, czekać w przychodni skoro jestem mocno przeziębiona? :sorry: boję się, żeby mnie bardziej nie rozłożyło...

mój mąż ma mnie dalej w nosie - ani się do mnie nie odzywa :confused2: niech sobie jedzie, ja bym najchętniej dziś urodziła - jak jego nie będzie. miałby nauczkę, że są ważniejsze sprawy jak 50 zł i impreza... :sad:

Tak sobie mysle, że taki dłuuugi celibat doprowadzi w końcu do tego, że sie będę ze swoim M wstydzić siebie jak za 1 razem:-D no ale dziewictwo to juz mi nie wróci ...... :-p

Oj,pamietam jak po porodzie sie wstydzilam pokazac mezowi krocze:eek:to naciecie mnie tak bardzo krepowalo:-:)tak:ciekawe czy teraz bedzie podobnie,oby juz nie bylo potrzeby naciecia.

cześć dziewczynki!

a ja się zastanawiam, czy jest sens jechać na wizytę, czekać w przychodni skoro jestem mocno przeziębiona? :sorry: boję się, żeby mnie bardziej nie rozłożyło...

mój mąż ma mnie dalej w nosie - ani się do mnie nie odzywa :confused2: niech sobie jedzie, ja bym najchętniej dziś urodziła - jak jego nie będzie. miałby nauczkę, że są ważniejsze sprawy jak 50 zł i impreza... :sad:

Ja na twoim miejscu to poszlabym i poprosila o przepuszczeniea po drugie to u mnie nie chciala pani doktor przepisac lekow:no:powiedziala zebym poszla do gina.

cześć dziewczynki!

jeszcze karolak ma dzis urodziny !!!

cherie nie marudz tak na niego !! przeciez to jego pierwsza barborka !!! wiesz jakie to wazne ??!! daj mu sie pobawic troche poki jeszcze moze bo potem bedzie dziecko i nie bedzie juz tak latwo !!

reklama
jeszcze karolak ma dzis urodziny !!!

cherie nie marudz tak na niego !! przeciez to jego pierwsza barborka !!! wiesz jakie to wazne ??!! daj mu sie pobawic troche poki jeszcze moze bo potem bedzie dziecko i nie bedzie juz tak latwo !!

Mea wszystko fajnie, tyle że to jest 100km stąd, ja jestem chora a jak się coś zacznie dziać to ani nie ma mnie kto do szpitala zawieść!!! ja mu nie bronię, żeby się bawił! ale nie w takich momentach!

Do góry