reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
:-D ja się wcale nie dziwię, że wyjśc nie chce, ciepło, ciemno, ciasno i przytulnie, jedzenie na czas .... toż to sielanka:-D

tez tak wlasnie pomyslalam... za dobrze jej tam pipce!!! a mama tak na nia z tata czeka ehhh i nie mozemy sie doczekac! onastrasznie nie lubi jak sie drapie to czesto ja tak wkurzam i sie drapie a ona wtedy serie ostrych kopnaikow mi da i tak ma wszystko w czterech literach!:laugh2:

WITAM SIE W KONCU GRUDNIOWO :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

i jogurtowo ;-) nareszcie mamy grudzien ale superowo strasznie sie ciesze z tej okazji :-p:-):tak:

a teraz lece na serial a pozniej was nadrobie i znow sie pojawie ;-):-)

tez tak wlasnie pomyslalam... za dobrze jej tam pipce!!! a mama tak na nia z tata czeka ehhh i nie mozemy sie doczekac! onastrasznie nie lubi jak sie drapie to czesto ja tak wkurzam i sie drapie a ona wtedy serie ostrych kopnaikow mi da i tak ma wszystko w czterech literach!:laugh2:

Ja swojego Szoguna już rozpracowałam ma MAXA,
nie lubi gdy siedzę przy kompie, wtedy przybieram specyficzną mało odpowiadającą mu pozycję, nie lubi, gdy dotykam pępek, dostaje szału gdy sam ma czkawkę, o i to jakiego .........a przecież ja do jego czkania nic nie mam;-), uaktywnia się po słodkim, kawie, i sytym posiłku bez względu na to czy to jego pora aktywności. Z porami aktywności jest tak, że zaczyna zaraz po śniadaniu (teraz jeszcze śpi), tak do 40 min. go czuję od bardziej intensywnych ruchów po coraz to mniejsze gdy zaczyna zasypiać. Po południu mała sielanka i najwiecej wieczorną porą, opisuję tylko te najmocniejsze ruchy, te bolące :tak: bo tak to co rusz śmiga delikatnie ......

Inna sprawa to się zastanawiam co z moim M zrobić jak się mały narodzi :eek: on strasznie chrapie i zgrzyta zębami, :eek:boję się, że będzie mi go po prostu budził ..

Dziewczyny Luuuzna napisala do mnie tak!!!!
Niedobrze jest. mam cisnienie 150/100 i polozna bardzo niepokoi sie tym i wzmozonymi ruchami dziecka. czekam teraz na IP chca mnie polozyc bo jestem po terminie...zalecila tez od razu KTG (dopiero teraz)... tetno Alusia tez przyspieszone...musze teraz czekac bo kolejka obowiazuje!

Daffi ja tłumaczę swojemu Michasiowi żeby kierował się w dół w stronę wyjścia ale jakoś marnie to tłumaczenie mi wychodzi chyba nie mam talentu pedagogicznego?

ja juz nie spie od godziny;-)
wyprawilam meza do pracy..
ciekawe czy jak maly sie urodzi to bede wstawala razem a nim o 6 i robila mu sniadanko, pilnowala zeby zjadl jogurt i dawala kanapki do pracy:-D

moze juz zaczne go odzwyczajac:-D

moj jak nie wstane to sam sobie robi sniadanko a ja wlasciwie wstaje tylko po to zeby mu zrobic przyjemnosc :)

Ja to czuję że jeszcze Mea urodzi szybciej niż ja:laugh2:

No ja Ci mówie ze Mea mnie wyprzedzi hihihihi
A Alan lepiej niech już nie czeka na Julkę bo będziesz jeszce długo go w brzuszku nosić i cierpieć!!!:wściekła/y:

ja prosze bez takich !! czy wy chcecie zebym ja przed terminem urodzila ?????

Jaka tam stara znowu??????
No mialabys super prezent urodzinowy najlepszy jaki mozna sobie wymarzyc:-)

i zawsze to jedna impreza zamiast 2 :)

Dziewczyny Luuuzna napisala do mnie tak!!!!
Niedobrze jest. mam cisnienie 150/100 i polozna bardzo niepokoi sie tym i wzmozonymi ruchami dziecka. czekam teraz na IP chca mnie polozyc bo jestem po terminie...zalecila tez od razu KTG (dopiero teraz)... tetno Alusia tez przyspieszone...musze teraz czekac bo kolejka obowiazuje!

no no troche za wysokie to cisnienei ... moze niech ja zostawia w szpitalu to moze nareszcie urodzi !!

reklama
Właśnie luuuzna napisala ze zostaje w szpitalu i boi sie bo nie wie co z nia bedzie sie dalej dzialo i slucha wlasnie jak jakas babeczka rodzi i ma skurcze co 6 min.

Do góry