reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nie wiem...cos za delikatnie...ale dzis do położnej idę! Ciekawe czy się zdziwi:-D

Z delikatnych moga się zrobić mocne. mi sie smiac chcialo bo wczoraj czytalam opowiesci moki i ona byla na ktg zapisal sie jej 1 duzy skurcz ktory ona odczula bezbolesnie jako stwardnienie brzucha a co sie stalo?? dostalismy info nad ranem ze urodzila!!! ja wczoraj na Ktg tych 7 skurczow w ogole nie odczulam nawet nie wiedzialam ze są... a jak pozniej juz ich nie mialam to czulam jak mnie chwytaja.. takze juz sama nie wiem czy maszyna mowi prawde.

reklama
No ja Ci mówie ze Mea mnie wyprzedzi hihihihi
A Alan lepiej niech już nie czeka na Julkę bo będziesz jeszce długo go w brzuszku nosić i cierpieć!!!:wściekła/y:

Ojj tam na koleżankę poczeka:-)
W ogóle wczoraj się dowiedziałam, że kumpela będzie miała synka:-) Aluś będzie miał się z kim bawić:-):-)

cześć dziewczyny

daffodill Ty jeszcze na chodzie?????

luuuzna trzymam kciuki za Ciebie.

Długo mnie nie było na grudniówkach- więc troszkę muszę nauczyć się Was rozróżniać a wątek tętni zyciem, że ciężko za Wami nadążyć ;-)

U mnie kolejna noc ze skurczami- dziś 3 godziny, skurcze co 6 minut i STOP- jakaś mASAKRA!!!!!

u mnie sie nie zapowiada na porod!!! chyba ze to taka cisza przed burza w co watpie!!! jestem skazana sie meczyc jeszcze troche!!!

Z delikatnych moga się zrobić mocne. mi sie smiac chcialo bo wczoraj czytalam opowiesci moki i ona byla na ktg zapisal sie jej 1 duzy skurcz ktory ona odczula bezbolesnie jako stwardnienie brzucha a co sie stalo?? dostalismy info nad ranem ze urodzila!!! ja wczoraj na Ktg tych 7 skurczow w ogole nie odczulam nawet nie wiedzialam ze są... a jak pozniej juz ich nie mialam to czulam jak mnie chwytaja.. takze juz sama nie wiem czy maszyna mowi prawde.

Oszukuje hehe...
Dziwne, bo rano nigdy mnie nie bolało...jem teraz sniadanie. Zazwyczaj po posiłku przechodziło albo jak się przeszłam, a tu dupa - nie chce przejść...

Ojj tam na koleżankę poczeka:-)
W ogóle wczoraj się dowiedziałam, że kumpela będzie miała synka:-) Aluś będzie miał się z kim bawić:-):-)

WOW bo u mnie rodzą się same kolezanki dla Julki dobrze ze moj chrzesniak to mezczyzna w koncu wychowywanie sie z mezczyzna dobrze jej zrobi:-)

przypomniala mi sie od razu taka fajna sytuacja jak zjechala sie rodzina na chrzest Kacperka i moja bratowa przebierała mu pampersa w pokoju a taka 2 letnia Zuzia ciagle sie przygladala i jak tylko bratowa zdjela pampersa to zauwazyla jego siusiaka. To Zuzia podeszla dotknela palcem siuraka i zapytala mam co to jest?? zaczelismy sie smiac ale jak tu wytlumaczyc takiemu dziecku co to jest wiec kuzynka powiedziala ze PUPKA:-) ciekawe czy Julka tez bedzie taka ciekawa meskiego ciala:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny

daffodill Ty jeszcze na chodzie?????

luuuzna trzymam kciuki za Ciebie.

Długo mnie nie było na grudniówkach- więc troszkę muszę nauczyć się Was rozróżniać a wątek tętni zyciem, że ciężko za Wami nadążyć ;-)

U mnie kolejna noc ze skurczami- dziś 3 godziny, skurcze co 6 minut i STOP- jakaś mASAKRA!!!!!

Ojj nas trudno doczytać:-D:-D
I dzięki:-) Zawsze dziekuję, bo nie wierzę w zapeszanie:-D

Daffi Ty się tam nie leń, tylko rodzić mi ładnie proszę, bo tu już grudzień...na Mikołaja bys miała maleńkiego bucika do wypełnienia:-)Zobacz ile korzyści:-D

reklama
Oszukuje hehe...
Dziwne, bo rano nigdy mnie nie bolało...jem teraz sniadanie. Zazwyczaj po posiłku przechodziło albo jak się przeszłam, a tu dupa - nie chce przejść...

to sie ciesz bo ja bym chciala. juz dzis do meza powiedzialam ze szlaq mnie trafia. rece dretwieja bardziej niz zwykle nogi swedza jak opetane ja mam dosc juz tej ciazy a mala nie chce wyjsc. coraz mocniej boli krocze i ciagnie w pachwinach ja samodzielnie nie moge wstac z lozka a ta mala zaraza sie tak nade mna pastwi!!! juz ogladanie meskich siusiakow wczorajszych jej nie zmobilizowalo wiec jestem bezradna:laugh2:

Do góry