reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

No a pozatym dziś 1 grudnia a więc rozpoczynamy kolejne rozdawanie honorowych miejsc na podium dla mamusiek które urodzą w 1 dekadzie grudnia:-) Damy wszystkim szanse w końcu nasze dzieciaczki to takie uparciuszki więc niech każda ma się mozliwość załapać. Ja to czuję że jeszcze Mea urodzi szybciej niż ja:laugh2:
ja juz nie chce jeszcze rodzic;-)

ide dzis pierwszy raz do tego lekarza z nowego szpitala i na usg...
i wiecie co?
mam przeczucie ze nie wroce ze kaze nam jechac prosto do szpitala..:szok:

jak mi sie nie chce golic nog...ehhhh....
moze pojde z takim buszem??:-D
myslicie ze sie wystraszy??

reklama
Luuuzna moze cos sie zaczyna????
3mam kciukasy ze skurczybyki sie rozwina i chociaz ty bedziesz miala juz malego Alanka w ramionach:-)

No a pozatym dziś 1 grudnia a więc rozpoczynamy kolejne rozdawanie honorowych miejsc na podium dla mamusiek które urodzą w 1 dekadzie grudnia:-) Damy wszystkim szanse w końcu nasze dzieciaczki to takie uparciuszki więc niech każda ma się mozliwość załapać. Ja to czuję że jeszcze Mea urodzi szybciej niż ja:laugh2:

Mea?:szok::szok::szok:
To Ci się zart grudniowy udał:-D
Kochana czy Ty nie wiesz, że Julka na Alana czeka?:-D

ja juz nie chce jeszcze rodzic;-)

ide dzis pierwszy raz do tego lekarza z nowego szpitala i na usg...
i wiecie co?
mam przeczucie ze nie wroce ze kaze nam jechac prosto do szpitala..:szok:

jak mi sie nie chce golic nog...ehhhh....
moze pojde z takim buszem??:-D
myslicie ze sie wystraszy??

ja mysle ze zrozumie kobiete ciezarna ze juz nie ma sily ogarnac swych nog:-) a pozatym kiedys kobitki sie nie goliły i było dobrze:-)

reklama
cześć dziewczyny

daffodill Ty jeszcze na chodzie?????

luuuzna trzymam kciuki za Ciebie.

Długo mnie nie było na grudniówkach- więc troszkę muszę nauczyć się Was rozróżniać a wątek tętni zyciem, że ciężko za Wami nadążyć ;-)

U mnie kolejna noc ze skurczami- dziś 3 godziny, skurcze co 6 minut i STOP- jakaś mASAKRA!!!!!

Do góry