reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Oby:-)
Ale fakt, że to
NASZ MIESIĄC!

Bo jak nie my to kto teraz?:-D

U mnie co chwilę ktoś jest wyczekiwany:-D Obecnie w 1 kolejności jesteśmy MY:-D

moi rodzice bardzo mocno czekaja!!! moi rodzice maja juz wnuka i teraz szczescie posprzyjalo ich marzeniom i beda mieli wnuczke lepiej sie nie moglo trafic. za to u meza to bedzie 1sza wnuczka bo jego siostry niestety ale nie biora sie za rodzenie choc ta jedna moglaby juz pomyslec:-)

moi rodzice bardzo mocno czekaja!!! moja mama ma juz wnuka i teraz szczescie posprzyjalo jej marzeniom i bedzie miala wnuczke lepiej sie nie moglo trafic. za to u meza to bedzie 1sza wnuczka bo jego siostry niestety ale nie biora sie za rodzenie choc ta jedna moglaby juz pomyslec:-)

U mnie to w ogóle jestem pierwsza:-)
A u T też, ale czekają teraz na wnuczkę u siostry T...
Współczuję biedaczce - jest pod presją urodzenia dziewczyki hihi
Dobrze, że byłam pierwsza:-D

Ejj weź mnie tu nie denerwuj, bo ja na wigilii opłatek będę popijać herbatką z kopru:laugh2:

U mnie to w ogóle jestem pierwsza:-)
A u T też, ale czekają teraz na wnuczkę u siostry T...
Współczuję biedaczce - jest pod presją urodzenia dziewczyki hihi
Dobrze, że byłam pierwsza:-D

Ejj weź mnie tu nie denerwuj, bo ja na wigilii opłatek będę popijać herbatką z kopru:laugh2:

No a mi pieknie melczko splywa wlasnie i znow zabrudzila mi sie cala bluzka!!!! kurka wodna ale sie ten 1 grudnia zaczyna!!!

dobra laski, ja sie zbieram do golenia i kapania...
i jade do krk..
odwiedze siostre...i meszkanie o podobno zalewam sasiadke..;/

odbiore wyniki badan na gbs i inne swinstwa i uderzam na lekarza..

trzymajta kciuki;-)

reklama
Do góry