reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja jutro odbieram wyniki z morfologii, moczu i jakiegoś hmm inr? czy nie wiem co to, już nie mam tej karteczki i nie pamiętam nazwy. I na jutro mam szczytny cel umyć płytki w łazience i na błysk wannę wyczyścić:) Normalnie korzystamy z prysznica to wanna stoi sobie i się ''kurzy'':p Wolimy prysznic bo po co marnować czas i kasę za wodę:p

Ale dziwne to napieranie na pupę;/ Przy Braxtonach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mnie kłuje troche w pupe jak sie wypróżniam, najgożej boli ja mnie cipka w środku zakłuje:szok:, kładę się spać, oby było lepiej niż wczoraj;) dobrej nocy dziewczyny:)

Od dwóch dni mam wrażenie, że mam spuchnięte wargi sromowe. Tzn po dotyku tak uważam bo nie wiem jak to tam wygląda, się nie widzę:D

Witajcie Dziewczynki! Już jest grudzień! :-)
Widzę, że Kora się rozpakowała - nie poczekała do grudnia... ale niewiele jej brakło ;-)
Dziś się mogę pochwalić, że poznałam zespół, który w czwartek będzie wyjmował Misiulkę. Pół dnia w szpitalu na różnych badaniach, pogadankach, itp. Zastanawiałam się jak sobie radzą z nagłymi wypadkami, skoro przy planowanej CC jest tyle papierów do wypełnienia! :shocked2: No ale wszystko wypełnione, zgoda na różne testy badawcze podpisana i teraz już tylko czekać na czwartek. Jutro ostatnie zakupy i ostatni dzień do szkoły. Dziś jak mnie zobaczyli to jakby ducha widzieli :tak: Wszyscy się pytali co ja tu jeszcze robię na 3 dni przed porodem ;-) Ciekawe co jutro powiedzą :-D Ze smutnych spraw to udało mi się zgubić ulubiony szalik :-( Mam nadzieję, że został po zajęciach w sali, to jutro Marcin odbierze jakoś. A jak nie... no cóż... będę musiała kupić następny ulubiony jakiś :-(
I to chyba tyle z informacji ode mnie na teraz. Idę się uwalić do łóżka i pospać nieco, bo po tym szpitalu czuję się zmaltretowana (ile można sprawdzać czy na pewno siedzi na pupie?!) i wykończona oraz nieco przerażona. Muszę przetrawić ten ogrom informacji z dzisiaj... A jutro Was ponadrabiam trochę ;-)
Miłej nocki!!!

1 GRUDZIEŃ

HA HA HA co do uwag to przypomniała misie jedna jaka dostał moj kolega z klasy w szkole sredniej chyba to byla 3 klasa... Uwaga byla w dzienniku wielkimi literami o ktorej nikt nie mial zielonego pojecia i jak wychowawca sprawdzil str z uwagami to zaczal przerazliwie sie smiac i plakac!!! Pierwszy raz widzialam jego łzy. A mianowicie jedna z nauczycielek zamiescila uwage czerwonym dlugopisem o takiej trresci. XX nie uwaza na lekcji nie slucha sie co sie do niego mowi i na dodatek wykonuje dziwne ruchy ręką w okolicy rozporka:-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ja raz dostałam uwagę, że molestuję kolegę z ławki:-D Przez przypadek go za...jajca złapałam:laugh2:
To na poprawę HUMORU hi hi hi

The Internet SHOULD Be Illegal

Tylko mężom nie pokazujcie:-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
spójrz post wyżej:laugh2:

ach te chłopy..
mój Bartuś kochany ostatni raz mnie tak we wtorek zostawił jak mnie kłuło mocno w głowie mi się krecilo oblewałam sie raz ciepłym potem raz zimnym..
a on pojechał opijac zdany egzamin kolegi czy cuś.:eek::eek::eek:

Mnie zostawił też T...ale przekupił mlodego chyba, bo do teraz nie wyłazi...

No to laski zaczynamy:-D Która pierwsza na pierwszego chce?
Ja tradycyjnie wstałam i teraz nie wiem co robic...wczoraj lekkie skurcze, ale nic szczególnego poza tym. Zrobiłam gyrosa na Andrzejki i zrobiłysmy sobie z teściową i szwagierką mini imprezę, ale nie wróżyłyśmy hehe...
Wszyscy się dziwią, co ja jeszcze tu robię:-D
Ktoś jeszcze nie śpi?:-)

ja juz nie spie od godziny;-)
wyprawilam meza do pracy..
ciekawe czy jak maly sie urodzi to bede wstawala razem a nim o 6 i robila mu sniadanko, pilnowala zeby zjadl jogurt i dawala kanapki do pracy:-D

moze juz zaczne go odzwyczajac:-D

Te dzieciaczki takie niezdecydowane są. A miałaś skurcze na KTG - coś się działo ostatnio?

No jakoś baaardzo. Mnie moja córka w ogóle nie słucha i zwątpiłam ze mam z nią jakikolwiek kontakt i wspolny jezyk... ale bardzo malo ruhliwa jest od wczoraj od godz. 23.
ja sie wnerwie bo jak znam zycie to zrobi mi na zlosc i prezenosi sie jeszcze 2 tyg. jak widac rozwarcie i utrata czopa wcale nie sa poczatkiem objawiania sie porodu u mnie!!! dzis mnie nogi zaczely tak swedziec... noc nie do konca przespalam bo cisnela mnie strasznie jakby chciala wyjsc ta druga dziurka!
ale jej sie nie spieszy i coz mi pozostaje.. czekanie. ide dzis z mezem na spacer a w miedzy czasie kilka rundek do mamy na 4 pietro! predzej ja sie rozpakuje z wykonczenia niz to wszystko warte...

No a pozatym dziś 1 grudnia a więc rozpoczynamy kolejne rozdawanie honorowych miejsc na podium dla mamusiek które urodzą w 1 dekadzie grudnia:-) Damy wszystkim szanse w końcu nasze dzieciaczki to takie uparciuszki więc niech każda ma się mozliwość załapać. Ja to czuję że jeszcze Mea urodzi szybciej niż ja:laugh2:

Zacznij póki nie jest za późno!:-D:-D:-D
Mój sam wstaje, sam się
karmi i odsyła do pracy:-)
Ale ja i tak teraz nie spię, jak wstaje...

Kurcze mam takie delikatne skurcze...

reklama
Marta100
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)