reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witajcie!!

Dzisiaj sie kończy listopad i dałam rade zaciskac nogi do tego czasu, ale juz marze żeby Janek sie ruszył.

Jutro wizyta u ginekologa i pewnie dostane skierowanie do szpitala.
Ale się boje:szok:

Kurde, leci więcej i troche takiego o konsystencji stałej - ale to czerwone jest akurat.

to bedzie czop !! ginka go naruszyla i zaczol odchodzic !!

Kurde, leci więcej i troche takiego o konsystencji stałej - ale to czerwone jest akurat.

To moze i czop. Nie widzialam nigdy tego na oczy wiec nie wiem. Mojej siostrez odszedl 2 tyg przed porodem ale z tego co czytalam to i kilka godzin przed moze odejsc. I powinien byc galaretowaty.
Moze byc przezroczysty, z pasemkami rwi a nawet brazowawy. Ale to tylko wiem z teorii wiec nie pomoge.

desmont, kochana, mam tak samo... i chcę i się boję :sorry: ale chyba zdecydowanie bardziej chcę!
Oj ja też:tak: A Mój dziś powiedział, że jednak fajnie byłoby jakbym w terminie urodziła, 24.12:sorry:, bo byłby cudny prezent na św.:-p No niby tak, ale zapuszczę korzenie do tego czasu a ja do cierpliwych nie należę...

W ogóle.. Ehh smutno mi bardzo bo pisałam Wam ostatnio, że dziewczyna kuzyna urodziła dzieciątko w 7 miesiącu (termin na stycznia miała), ważyło 1600 i dziś się dowiedzieliśmy, że nie przeżyło:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Nie wnikam już w szczegóły, nic już chłopczykowi życia nie przywróci:-(

KTG to dla mnie kosmos tzn jeszcze nie miałam :sorry:
zadny znaku na niebie nie ma ze porod sie zbliza
szyjka miekka krotka główka nisko i tak juz od kilku tygodni
zadnych ciekawych dolegliwosci nie odnotowałam:eek:
trzeba jej paluszkiem pogrozic ze za długo tam juz siedzi
to moze sie wystraszy!!???
Ja też nie miałam jeszcze KTG. Od godzinki mam co jakiś czas Braxtony. Nie są bolesne, ale czuję przy nich dziwne kucie w kroku, nawet w dupce:sorry: Dziwne uczucie.. Ale ważne, że nie boli.

Oj ja też:tak: A Mój dziś powiedział, że jednak fajnie byłoby jakbym w terminie urodziła, 24.12:sorry:, bo byłby cudny prezent na św.:-p No niby tak, ale zapuszczę korzenie do tego czasu a ja do cierpliwych nie należę...

W ogóle.. Ehh smutno mi bardzo bo pisałam Wam ostatnio, że dziewczyna kuzyna urodziła dzieciątko w 7 miesiącu (termin na stycznia miała), ważyło 1600 i dziś się dowiedzieliśmy, że nie przeżyło:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Nie wnikam już w szczegóły, nic już chłopczykowi życia nie przywróci:-(
o jejku.. :(
wspólczuje dziewczynie...
straszna tragedia.. :(

Moja Nikola chyba sie wyspała bo sie strasznie przeciaga.. o_O
aż mie wygina na fotelu.. łobuziara jedna..! :)

reklama
Bardzo straszna..... Żyło z 2 tygodnie chyba.. Już nie wiem, czas tak leci.. Ale z 2 lub 3.

Moja Perła ma już dziś drugi raz czkawkę;) Wczoraj przed moim pójściem spać też miała. Ciekawe po czym:p

Do góry