reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ale mam gooopi dzien, caly przebimbuje
popieprzona noc i nie zbiore sie dzis,
a Mala sie uspokaja i skurczy brak wiec kolejny dzien i nic....
:confused2:

Z tym jest roznie:tak:czasami sie rodzi od razu a czasami sie czeka dosc dlugo na akcje porodowa:tak:

oj można chodzić, ja co prawda chodzę z rozwarciem centymetrowym ale już ohohoho ile - z 4 tygodnie.

Kochana ja juz chodze z takim rozwarciem od środy:sorry:
I nic:no: Laska na forum regionalnym mi pisała, że z tym rozwarciem chodziła miesiąc:szok:

Czyli widzę, że jednak można chodzić z otwartą szyjką ;-). No coraz więcej rzeczy się dowiaduję od was :-).

nie martw sie ja mam 3 cm i nie wiem od kiedy i zyje i nic mnie nie chce wziac i moj plan ze urodze jutro juz szlak trafil!!!
mam mega uparte dzieciatko i tyle!!!

A ja dziś segreguję ciuszki dla małej dwa najmniejsze rozmiary 56 i 62 wg rozmiaru i wg rodzaju ubranka- pajacyki, body, spodenki itd., bo jakby tak mój mężyk miał mi potem coś donieść do szpitala to mógłby przynieść np. body w rozmiarze 74 :-D:-D:-D.

reklama
Do góry