reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja spakowalam do torby dwa male komplety, :-D

U nas w szpitalu chcą 3 komplety ale ja wezmę z 5, bo po cc trochę dłużej się leży. A z drugiej strony, wiadomo- jak dziecko się brudzi- to chyba potem ktoś musi donosić ubranka nie????

no ja też byłam przekonona ,ze z 10 dni przed terminem mi zrobi tą cc a tu taka wiadomość:shocked2:

co do szyjki to z dwoma cm to i miesiac mozna chodzic ...ja mam na opuszek od miesiaca otwarta i jakos sie trzyma:tak:

Czyli na 100% będziesz miała cc przed świętami? Już wiesz??

przepraszam Cie mam glupawke :-)
wyobrazilam sobie jak dzidulek sam wychodzi juz

:-D Spoko :-D:-D:-D.

a ja sie wreszcie uporalam z zakupami..
teraz bez fenka mialam stracha sama jechac autem, ale sie nic nie stalo...

ciakawa jestem jak Wojtysiowa...
dzis pon czy ja dzis pocieli i wyjeli Julke...czy nadal lezy biedna...

troszke glupio pisac...i przeszkadzac jak to dzis ten wielki dzien...

....no i zupka warzywna sie ugotowala prawie calkiem sama hehe /...
....ziemniaczki na drugie obrane i kotleciki z soboty przez meza zrobione sa (mielone z zoltym serem ).... ma pomysly hehe ....
....i pranie sie konczy.... i tez samo sie upralo ....

:-D:-D:-D a ja siedze i sie obijam hehhee IGOR WYSKAKUJ wreszcie bo nudaa :-)

....ziemniaczki na drugie obrane i kotleciki z soboty przez meza zrobione sa (mielone z zoltym serem ).... ma pomysly hehe ....

wszystkie tak narzekamy a ciekawe jak szybko zatesknimy za ta nuda:-D

a ja sie wreszcie uporalam z zakupami..
teraz bez fenka mialam stracha sama jechac autem, ale sie nic nie stalo...

ciakawa jestem jak Wojtysiowa...
dzis pon czy ja dzis pocieli i wyjeli Julke...czy nadal lezy biedna...

troszke glupio pisac...i przeszkadzac jak to dzis ten wielki dzien...

czemu glupio.... raczej milo powinno jej sie zrobic ze ktos sie pyta i interesuje :tak:

przypomnialas mi, ze tez mam mielone od meza

reklama
A ja dziś segreguję ciuszki dla małej dwa najmniejsze rozmiary 56 i 62 wg rozmiaru i wg rodzaju ubranka- pajacyki, body, spodenki itd., bo jakby tak mój mężyk miał mi potem coś donieść do szpitala to mógłby przynieść np. body w rozmiarze 74 :-D:-D:-D.

ja spakowalam do torby dwa male komplety, rzeczy ktore moga sie przydac spakowalam osobno mezowi, zastanawialam sie nad karteczkami co do czego ale powiedzial ze skuma :-D

ja na skumanie meza nie licze :) a jak bym sama tego nie zrobila to tesciowa by mi jakies szmatki przygotowala do zabrania !!! strach sie bac !! wszystko bedzie w oddzielnej torbie wiec chyba problemu nie bedzaie mial :)

mysle, ze moderator zapewnia takie bajery, trzeba mea zapytac

moderator nie rozpija ciezarnych !!

mea a jest ten cennik na necie??
jak tak to podeslij linka;-)

SZfagier mi o tym mowil - popytam gdzie to jest dostepne!!

to bardzo szczwany moderator :cool:

JA WAS CIAGLE JESZCZE CZYTAM !!!

Do góry