madziara-kr
Fanka BB :)
bo mi tu jakies bajki opowiadaja :-)Oj juz sie zapchalamteraz pewnie bedzie MEGA ZGAGA
ja tez bym sie na ten dzien nie zgodzila![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo mi tu jakies bajki opowiadaja :-)Oj juz sie zapchalamteraz pewnie bedzie MEGA ZGAGA
ja tez bym sie na ten dzien nie zgodzila![]()
Mea hop hop ale ja nie pisalam o Ujastku ino o calkiem prywatnych centrach :-) co nie maja umowy z nfz
no ale wiesz, kase robia, sa chetni jest biznes, proste,w takim razie po ch.. taka klinika skoro ustawowo kazda kobieta ma zapewniona opieke bezplatna na czas porodu ?? bo ja tego nie rozumiem !! ok pojmuje doplacenie sobie za wygody /wiem ze i na ujastku jest taka mozliwosc: polozna, specjalna sala, dodatkowa pielegniarka do opieki nad dzieckiem, lekarz na wylacznosc ... cennik jest dostepny/ ale porod jest bezplatny !!!!
No też o to się właśnie martwię!!!:-) mój mały pulpecik kochany:-)3700?? To ona jak z tydzień jeszcze posiedzi to może mieć 4 kg![]()
Oj to go nie zabieraj na porodowke bo dopiero bedzie plakal;-)
To więcej niz prawdopodobne hehe ale mój brat jak zobaczył swojego syna to płakał i zanosił się jak dziecko w pierwszej chwili pomyslałam ze może coś nie tak z bratowa albo Kacperkiem ale to były łzy szczescia!!!
widzialyscie ze kora urodzila Zosie![]()
a Paulus jest w szpitalu z wysokim cisnieniem
hm widzialam na podforum wiadomosci, supcio ze wrocila do domku3700?? To ona jak z tydzień jeszcze posiedzi to może mieć 4 kg
QUOTE]
No też o to się właśnie martwię!!!:-) mój mały pulpecik kochany:-)
Co do Pauluś to ona nie jest w szpitalu. Wczoraj pojechała z ciśnieniem ale wróciła bo w szpitalu było w normie i lekarz kazał jej kontrolować i w razie kolejnego skosku znow przyjechac na IP. Musi na siebie uwazac bo skonczy się wcześniejszym rozwiązaniem.
Co do Pauluś to ona nie jest w szpitalu. Wczoraj pojechała z ciśnieniem ale wróciła bo w szpitalu było w normie i lekarz kazał jej kontrolować i w razie kolejnego skosku znow przyjechac na IP. Musi na siebie uwazac bo skonczy się wcześniejszym rozwiązaniem.
i bardzo dobrze i tak ma byc,haha a moj maz ma zgode na urlop na przelomie grudnia/stycznianie ma jak sensowna rozmowa zony z kierownikiem
przed chwila nawet do mnie pan kierownik zadzwonil na kom i powiedzil ze dopilnuje zeby Mariusz mial tak urlop jak ustalilismy
![]()