reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja tam jak mila opieka bedzie to dam cos slodkiego albo flaszke jakas cos sie wymysli ale to jak ktos zasluzy hihi no a z ta polozna to nie wiem co mi ginka powie ale w sumie jeszcze nigdy w lape nie dawalismy i nie jestem za tym.
Wlasnie mi przywiezli lozeczko i materac hihi pan kurier byl mily zadzwonil i mi mowi ze jest lozeczko dla dzidziuni i mi wniosl sam na 4 pietro jak mu powiedzialam ze nie moge dzwigac a sama w domu jestem milutko jeszcze niech tylko posciel przyjdzie i mam chyba wszystko dla siebie jeszcze tylko jakis lactacyd i reczniki maly szamponik i pasta takie pierdolki dzis dokupie.

Ja tam jak mila opieka bedzie to dam cos slodkiego albo flaszke jakas cos sie wymysli ale to jak ktos zasluzy hihi no a z ta polozna to nie wiem co mi ginka powie ale w sumie jeszcze nigdy w lape nie dawalismy i nie jestem za tym.
Wlasnie mi przywiezli lozeczko i materac hihi pan kurier byl mily zadzwonil i mi mowi ze jest lozeczko dla dzidziuni i mi wniosl sam na 4 pietro jak mu powiedzialam ze nie moge dzwigac a sama w domu jestem milutko jeszcze niech tylko posciel przyjdzie i mam chyba wszystko dla siebie jeszcze tylko jakis lactacyd i reczniki maly szamponik i pasta takie pierdolki dzis dokupie.
ja jeszcze sobie kupie to tantum rosa ponoc na kobiece rany jest dobre i spirytusik do pepuszka malca
no i jeszcze mi stanik namiot zostal i bedzie wsio :)

Ufff wyprawka prawie skompletowana. Został nam wózek i fotelik samochodowy oraz pampersy. Resztę chyba już wszystko mamy. Co za ulga, bo te latanie po sklepie to już nie rozrywka dla mnie :-p.

Az mi głupio, ja mam termin dwa tygodnie wcześniej i niestety jeszcze wózka nie mam, fotelika w zasadzie też nie... Mój brat ma mi dać fotelik, ale tak sie zastanawiam czy nie lepiej byłoby mi go kupić.

Dla mnie latanie po sklepach to już nie tyle rozrywka co prawdziwy koszmar.

ja jeszcze sobie kupie to tantum rosa ponoc na kobiece rany jest dobre i spirytusik do pepuszka malca
no i jeszcze mi stanik namiot zostal i bedzie wsio :)
NO ja chyba tez to tantum kupie a spirytus to mi cala butle tesciowka przywiozla i jakies waciki itd to mam z glowy. Biustonosz kurna tez by sie jeszcze jakis przydal ale tego ciagle cos:)

Az mi głupio, ja mam termin dwa tygodnie wcześniej i niestety jeszcze wózka nie mam, fotelika w zasadzie też nie... Mój brat ma mi dać fotelik, ale tak sie zastanawiam czy nie lepiej byłoby mi go kupić.

Dla mnie latanie po sklepach to już nie tyle rozrywka co prawdziwy koszmar.
ja na necie pokupilam, tzn bylismy najpierw w kilku sklepach i na allegro byla najlepsza cena
moze tak sprobuj? kurier wnosi rzeczy wiec tez wygodnie by bylo

no wlasnie, zeby estetycznie bylo i zadbane
nie tak ze zostaje jeden wlosek i on sobie okreca dookola glowy jak stare dziadzie czasem maja ble
Moj tesc tak ma :-D ale na zmiane juz za pozno, jedna fryzjerka probowala mu ten wlosek sciac i przekrecic w druga strone i chodzil potem jak kogut... no i wrocil do poprzedniej wersji)))
A ja jak wylysieje to kupie sobie fajna peruke) a moze nawet dwie)))

reklama
Do góry