madziara-kr
Fanka BB :)
mysle, ze nie maja szans tego wygracha ha no to to gratuluje głupoty ;-) ona niestety czasem dużoooo kosztuje..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysle, ze nie maja szans tego wygracha ha no to to gratuluje głupoty ;-) ona niestety czasem dużoooo kosztuje..
no wlasnie, czytalam opis i niehumanitarne to dosyc brrrr
no wrozby z butami kto wyjdzie pierwszy za maz chyba juz nie dla mnie
pozostaje mi polac wosk..
ale znow szkoda mi garnkow bo mamuska mi nowe kupila i nie mam go w czum rospuscic
wiec chyba ustawie pasjansa![]()
tyle że niektórych nie stać, by płacić za każdą wizytę...
Ja tez tak sadzemysle, ze nie maja szans tego wygrac
no wlasnie, zeby estetycznie bylo i zadbaneco innego jak kobieta łysieje ,ale u faceta mi nie przeszkadza...obcina sie maszynka na krótko i koniec...jak ja bym łysiała to bym sobie na pewno zrobiła ;-)![]()
prosze mi wywrozyc date Emilkijesli chodzi o placenie za jaka kolwiek opieka to dla mnie to glupota to potegi .... przeciez kazdy ma placone za swoja prace i to jest obowiazek wiec tylko idioci placa takie moje zdanie mozecie sie obrazac lub nie ..... rozumiem jezeli chodiz o kwestie podziekowania za dobre opieke bo fajna byla polozna czy cos
to mozna odwdzieczyc sie bombonierka np. czy cos takiego ....
no wlasnie rok temu rzucilam i za maz wyszlam hehee zostaje pasjans :-)
dokladnie .....
o nieeeee to jest okropne !bleeeeno wlasnie, zeby estetycznie bylo i zadbane
nie tak ze zostaje jeden wlosek i on sobie okreca dookola glowy jak stare dziadzie czasem maja ble
no rozumiem i to jest wlasnie najgorsze w tym wszytskim,ale co ja poradzic moge,ze taka jest rzeczywistosc...tak jak napisała Natalka ,gdyby nie znajoma to tez opieka była niewiadomo jaka...jak lezalam w spzitalu w Otwocku to mialam to samo..widzialam jak byly traktowane kobiety bez znajomosci a jak kolo mnie skakali, gdzie tesciowa zna poł szpitala...
Czesc dziewczyny
Porzucialm fenek ponad tydzien temu i najpierw pojawily sie te skurczyki nawet co 3 min i myslalam ze zaraz urodze ale jakos sie kulam do teraz i juz nie zwracam uwagi co sie tam dzieje z brzusiem, najwazniejsze, ze sie rusza). Najwazniejsze, ze jutro grudzien, bo chce byc grudniowka)))
Temat kasy drazni mnie szczegolnie. Nigdy nic nie dawalam lekarzom i nie bede. Chodze do tych, ktorzy pracuja normalnie. Tesciowa dawala za kazdym razem i tak ja olali i to sie zle skonczylo. Jesli jest dobry lekarz, bedzie dobrze leczyl i bez lapowy. Mysle, ze maz po porodzie obdaruje doktorkow koniaczkami ale mnie to nie obchodzi. On po prostu musi - on juz tak ma - to dziedziczne. Zreszta jest roznica dac cos po porodzie czy przed... a u mnie nie bedzie zadnej poloznej, tylko te 3 stowki za rodzinny i to tez z wyboru meza, bo cos nie wierze, ze bedzie pomagal, raczej to ja bede musiala trzymac go za reke i badac, czy nie mdleje![]()