reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

moj planowany termin na pewno szlaq trafi!!! hihi
znów czuję się super.. te bóle co miałam to są ale one nic nie robiły złego więc są dla mnie normalką a tak pozatym ze mnie przeczyscilo i pomdliło to wszystko jest w jak najlepszym porzadku. i cisneinie i opuchlizna sa w miare ok.:-)

reklama
oj Kochane, życzcie mi tego, by to oznaczało rychły poród :tak::laugh2:

idę pod prysznic, może mi trochę ten zatokowy ból głowy przejdzie. od wczoraj mam temperaturę w granicach 35.8*C.

ja spuchłam na łonie i mam piękne torowiska z rozstępów.. na poczatku myslalam ze to skóra sie zmarszczyla i takie slady zostały a jak sie okazalo to sa rozstpey!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja spuchłam na łonie i mam piękne torowiska z rozstępów.. na poczatku myslalam ze to skóra sie zmarszczyla i takie slady zostały a jak sie okazalo to sa rozstpey!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to slowo na R... mnie przyprawia o mdlosci !!!!!!!!!!11 ja nie wiem czym sie bede leczyc po porodzie ale musi byc to cos naprawde skutecznego bo juz popsula mi sie pupa !! nogi !! i wczoraj zauwazylam ze piersi tez !!!!!!!!!!!!!

to slowo na R... mnie przyprawia o mdlosci !!!!!!!!!!11 ja nie wiem czym sie bede leczyc po porodzie ale musi byc to cos naprawde skutecznego bo juz popsula mi sie pupa !! nogi !! i wczoraj zauwazylam ze piersi tez !!!!!!!!!!!!!

Moj brzuch wyglada jak pobojowisko kresek tak samo swieze znow wychodza na piersiach... do tego jak juz wspomnialam łono i te nasze nieszczesne boczki oraz pod kolanami w dol na lydki mam mase wielkich rozstepow..a co ciekawsze zobaczylam jeszcze na kolanach... o dziwo tylko na pupie nie mam!

jejej laseczki co wy sie macie z tymi paskudnymi rozstepami.....mi zostaly 3-moze 4 na posladku po schudnieciu- ale jesli ktos by sie naprawde dokladnie nie przyjrzal to by nie zauwazyl////// mam nadzieje ze juz teraz mi sie nie zrobia skoro cala ciaze dalam rade bez,,,,,,,,,

Ostatnia edycja:
Moj brzuch wyglada jak pobojowisko kresek tak samo swieze znow wychodza na piersiach... do tego jak juz wspomnialam łono i te nasze nieszczesne boczki oraz pod kolanami w dol na lydki mam mase wielkich rozstepow..a co ciekawsze zobaczylam jeszcze na kolanach... o dziwo tylko na pupie nie mam!

a na lydkach i kolanach masz rozstepy od opuchlizny ??

reklama
Do góry