reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

mój mąż zapewne będzie dziś miał pachnącą noc :laugh2: zjadłam 3 ząbki czosnku.
już się leczę czym tylko mogę, ale cholera nic nie chce przechodzić...

reklama
tzn ja ten dyskomfort od jakichś 3 dni odczuwam, najpierw myślałam, że może tak ma być (bo biorę antybiotyk na infekcję w moczu), później, że infekcja, uczulenie... co najlepsze to NIE MAM ŻADNYCH UPŁAWÓW, bez zapachu... :eek:

Kochana parę dni przed porodem często puchnie ponieważ jak się dzidzia zsówa to jakieś tam naczynia uciska :tak:
Idź do lekarza to ci powie, czy to to :-D

Dagmarko, no fajnie by było, cieszyłabym się :tak:
do lekarza idę we wtorek, chyba że świąd nie przejdzie to pojadę wcześniej.

chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!

chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!

teraz to już wszystkiego się można spodziewać i w każdej chwili :tak: w sumie we wtorek już grudzień - nasz miesiąc :happy:

No to się zaczyna zabawa;) Cherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...:confused2:
No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....

No to się zaczyna zabawa;) Cherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...:confused2:
No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....

takie malenstwo a juz cwaniakuje !!

buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?" :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?" :laugh2::laugh2::laugh2:

eee no teraz to juz chyba danielek jest pewny co ??

Do góry