reklama
Chérie
Mama Danielka
Cherie, u mnie w szkole rodzenia położna mówiła, że obrzęk i zasinienie pochwy jest jednym z objawów zbliżającego się porodu. Tylko to swędzenie nie pasuje :-(
no właśnie, to swędzenie mnie najbardziej nurtuje.
dagmar
Fanka BB :)
tzn ja ten dyskomfort od jakichś 3 dni odczuwam, najpierw myślałam, że może tak ma być (bo biorę antybiotyk na infekcję w moczu), później, że infekcja, uczulenie... co najlepsze to NIE MAM ŻADNYCH UPŁAWÓW, bez zapachu...
Kochana parę dni przed porodem często puchnie ponieważ jak się dzidzia zsówa to jakieś tam naczynia uciska
Idź do lekarza to ci powie, czy to to
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!
Chérie
Mama Danielka
chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!
teraz to już wszystkiego się można spodziewać i w każdej chwili w sumie we wtorek już grudzień - nasz miesiąc
lajtway
Fanka BB :)
No to się zaczyna zabawa Cherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...
No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....
No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
No to się zaczyna zabawa Cherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...
takie malenstwo a juz cwaniakuje !!
Chérie
Mama Danielka
buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?"
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?"
eee no teraz to juz chyba danielek jest pewny co ??