reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Myslisz cipko, że na poczcie pracuja ciężarne?:-D

hmmm nie wiem ale jesli chodzi o kapuste to jestem jej pozeraczem od zawsze nie tylko w ciazy tak jak sledzie czy ogorki albo papryka konserwowa. wszystko co takie to poporstu KOCHAM... juz maz dzis raz byl mi po kapuste... ale fajnie mi sie ją je bo mimo kwasnosci nie mam po niej w ogole zgagi.

Natalka bidulo nie martw sie!!! to nie byly polozne tylko jakies imitacje! chyba kobiety z mega kompleksami zazdroszczace wam mlodosci i tych kruszynek!!!!

a i taka rada ode mnie
przygotujcie się psychicznie na to,że są położne i "położne"
ja z racji swojego wieku byłam tam traktowana tragicznie a od jednej usłyszałam,że co ze mnie za matka skoro nie potrafię nakarmić dziecka i skoro chciałam je mieć to mam sobie sama radzić
no i oczywiście uciszyć małą kiedy płakała w nocy bo przeszkadza innym płacz dziecka:szok:

ja bym chyba pozabijala ... ale to prawda ze mlodsze dziewczyny sa gorzej traktowane na oddziale ... juz sie kilka razy z tym spotklalam ... wtedy trzeba byc wrednym i domagac sie swego !!

ZE CO KURNA PROSZĘ?:szok: Niech mi tylko ktoś uwagę zwróci:wściekła/y::wściekła/y:
OD KIEDY PŁACZ DZIECKA PRZESZKADZA W TAKIM MIEJSCU? Normalnie świat oszalał!
Bezduszne cipy! o.

z tym placzem to mi tez polozna mowila w pon ze lepiej dziecko oddac na noworodki bo sie baby chca wyspac !! no szlak by mnie trafil !! ja chce miec dziecko przy sobie !!

ja bym chyba pozabijala ... ale to prawda ze mlodsze dziewczyny sa gorzej traktowane na oddziale ... juz sie kilka razy z tym spotklalam ... wtedy trzeba byc wrednym i domagac sie swego !!

z tym placzem to mi tez polozna mowila w pon ze lepiej dziecko oddac na noworodki bo sie baby chca wyspac !! no szlak by mnie trafil !! ja chce miec dziecko przy sobie !!
ode mnie nie zabrały nawet małej kiedy chciałam iść pod prysznic
mam sobie radzić
więc razem z dziewczyną z sali pilnowałyśmy dziewczynek nawzajem bo tak bym się nawet po porodzie nie wykąpała

No to ładnie... Strach się bać tego szpitala i całej porodowej zabawy. Dziś poczytałam sobie opowieści z porodówek u listopadówek i hm.. kurcze jak to juz blisko;-)
Nic mi sie nie chce jak męża nie ma.... Opieprzam sie cały dzień

reklama
Do góry