sylwik1987
Filipek
Ide włosy pofarbować bo już mam mega odrosty, miłego popołudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myslisz cipko, że na poczcie pracuja ciężarne?
a i taka rada ode mnie
przygotujcie się psychicznie na to,że są położne i "położne"
ja z racji swojego wieku byłam tam traktowana tragicznie a od jednej usłyszałam,że co ze mnie za matka skoro nie potrafię nakarmić dziecka i skoro chciałam je mieć to mam sobie sama radzić
no i oczywiście uciszyć małą kiedy płakała w nocy bo przeszkadza innym płacz dziecka
ZE CO KURNA PROSZĘ? Niech mi tylko ktoś uwagę zwróci
OD KIEDY PŁACZ DZIECKA PRZESZKADZA W TAKIM MIEJSCU? Normalnie świat oszalał!
Bezduszne cipy! o.
ode mnie nie zabrały nawet małej kiedy chciałam iść pod prysznicja bym chyba pozabijala ... ale to prawda ze mlodsze dziewczyny sa gorzej traktowane na oddziale ... juz sie kilka razy z tym spotklalam ... wtedy trzeba byc wrednym i domagac sie swego !!
z tym placzem to mi tez polozna mowila w pon ze lepiej dziecko oddac na noworodki bo sie baby chca wyspac !! no szlak by mnie trafil !! ja chce miec dziecko przy sobie !!
ode mnie nie zabrały nawet małej kiedy chciałam iść pod prysznic
mam sobie radzić
więc razem z dziewczyną z sali pilnowałyśmy dziewczynek nawzajem bo tak bym się nawet po porodzie nie wykąpała
byłto tam nie bylo oddzialu noworodkow ??
był
ale co z tego jak położne musiały całymi dniami telewizję oglądać?
hehehe jak jogurtSie śmiej...ja od wczoraj przeterminowana jestem
W ogóle nie wystarcza mi 'jest dobrze' !!!
jak tam Twój pokarm?