reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ZE CO KURNA PROSZĘ?:szok: Niech mi tylko ktoś uwagę zwróci:wściekła/y::wściekła/y:
OD KIEDY PŁACZ DZIECKA PRZESZKADZA W TAKIM MIEJSCU? Normalnie świat oszalał!
Bezduszne cipy! o.
widocznie można tak powiedzieć
nie wyobrażacie sobie jak ja się załamałam po tym
Lenka ryczała z głodu a ja razem z nią
mam okropny uraz do położnych

reklama
JA tam rżnę na ostro:laugh2:

Jesteś niemożliwa ale skoro Ci na zadnym konkretnym dniu nie zalezy to tez bym tak szalała ale ja nie chce przedobrzyc bo mi sie ddziecko zbuntuje i co wtedy?? a moze im te nasze kolysania i masazyki sie podobaja i to im daje sile by z brzuszkow nie wychodzic????

No poprostu tragedia! Ja tez jestem młoda(mam 22 lata)., ale jakbymi położna z takim tekstem wyskoczyła to bym ją chyba na miejscu udusiła, albo męża na nią nasłała:tak: ale nie ma się co przejmowac i o tym myślec! Napewno jak patrzysz na córeczkę to rekompensuje Ci te wszystkie okropności poporodowe! :)
ja mam 21 a od ponad roku jestem mężatką
pół roku staraliśmy się o dziecko
a zostałam potraktowana jak małolata po wpadce
to chyba przez to,że mąż nie mogł mnie odwiedzać
ale dziewczyna która leżała ze mną na sali miała to samo

Jesteś niemożliwa ale skoro Ci na zadnym konkretnym dniu nie zalezy to tez bym tak szalała ale ja nie chce przedobrzyc bo mi sie ddziecko zbuntuje i co wtedy?? a moze im te nasze kolysania i masazyki sie podobaja i to im daje sile by z brzuszkow nie wychodzic????

To by było najgorsze - jakby zostawali tam ze względu na to, że im dobrze:szok:

ja mam 21 a od ponad roku jestem mężatką
pół roku staraliśmy się o dziecko
a zostałam potraktowana jak małolata po wpadce
to chyba przez to,że mąż nie mogł mnie odwiedzać
ale dziewczyna która leżała ze mną na sali miała to samo

Nie ma co się przejmować:) najważniejsze że masz już córeczkę koło siebie! A na chamstwo innych nic nie poradzimy.

reklama
Do góry