reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej kochane nie bylo mnie wczoraj ale jestem z Wami na biezaco bo sobie doczytalam. Mialam troche roboty sprzatanie, szukanie prezentow dla mojego ( Nessi kupilam ten obrazek dziekuje Ci bardzo za pomysl, dokupilam ksiazke Gomorra bo moj jest fanem mafijnych opowiesci i jeszcze plyte wiec niech sie cieszy drogich prezentow w tym roku nie ma bedziemy mieli najpiekniejszy prezent jak nasz synek sie urodzi:) NO i przyszla w koncu wczoraj komoda piekna jasniutka i duuza a jaka tania dalam za nia 340 zl az nie wierzylam ze taka fajna moze byc bo przez neta zamowilismy. Teraz czekamy na lozeczko , posciel i pianki jak beda to dodam fotke.

Zjadlam juz sniadanko i musze isc sie kapac bo dzis ma kolega wpasc wieczorkiem to trzeba troche odpoczac no i krupnik zrobic bo wczoraj bylismy na pizzy i dzis zdrowa zupa ma byc chociaz ja mam ochote na frytki:)Pogoda depresyjna jutro musze znow jechac na badania powtorka kwasu moczowego bo byl lekko podwyzszony i jakiess proby watrobowe na ta cholestaze pewnie juz mam dosc tych badan;/

luuuzna a Ty jeszcze w dwupaku??:-D
dziewczyny umieram
nie mam pokarmu-mała się nie najada i muszę ją dokarmiać
krocze boli
cycki też
no i ręce bo rodziłam na super nowoczesnym łóżku gdzie żeby dobrze poprzeć trzeba było zapierać się rękoma i nogami
ale jestem szczęśliwa
no i wreszcie Lenka jest z nami:tak:
Natalka kochana poczatku zawsze sa trudne ,ale zbaczysz jak szybko dojdziesz do siebie a z pokarmem walcz jak najczesciej ja przystawiaj aby possala piers to pobudzi laktacje ,sproboj karmi !!!! I sa herbatki na pobudzenie ja osobiscie lubie ziolowe wiec pije ,niewiem czy cos daja ,...ale u mnie pokarm leje sie po brzuchu !walcz !

Mnie to troche ostatnio pobolewa brzuch jak na @ ale to dlugo nie trwa a wczoraj w nocy mnie bol jakby w jajnikach albo pachwinach obudzil pojeczalam 5 minut i przeszlo mam nadzieje ze moj babel nie rosnie w trybie przyspieszonym tylko powolutku niech np do 3.6 dobije bo jak nie zwolni to jakos 4,5 wyjdzie nie wiem czy dam rade urodzic ta pyze:)

Natalko powalcz ile mozesz ale jak sie nie da karmic cycusiem to nie. Kto powiedzial ,ze wszystkie tu bedziemy karmiace , ze wszystkie silami natury urodza, ze wszytskie donosza ...:).
Roznie bywa wiec sie nie przejmuj. Nie ty jedna :)
A Lenka glodowac nie moze :)
Wstaw nowe fotki bo chcemy ja poogladac :)
Swieta racja ! Jak sie nie da to sie nie da i nie ma co wlosow z glowy rwac ,warto powalczyc ale jak nie wyjdzie to nie bedzie konca swiata przeciez i nie ma co sie dolowac !

Doczytalam i juz sie prawie poryczalam!!:-:)-:)-( wszystkie wracaja z dobrymi wiesciami a ja..... DUPA.......... Dzidzia na USG wyszla 2tyg mlodsza, wazy tylko 2250g nawet jesli dotrwam do konca to nie dobije do 3000g.....
no i oczywiscie tablety wcinac, po ktorych jest mi zle i apetytu niemam:no::no::no:
juz myslalam ze dowiem sie czegos optymistycznego ale......
NO ale czym ty sie martwisz ? waga malenstwa nie ejst tak wazna ,wazne ze zdrowo rosnie i sie rozwija ,a nadrobi poza brzuszkiem ,moje pierwsze dziecie miala 1460 gram !!! w 34 tygodniu ciazy !!!! zatrzymal sie i nie rusl od jakiegos czasu u mnie w brzuszku i co ? teraz to kawal chlopa ,wiec luzik !

reklama
NO ale czym ty sie martwisz ? waga malenstwa nie ejst tak wazna ,wazne ze zdrowo rosnie i sie rozwija ,a nadrobi poza brzuszkiem ,moje pierwsze dziecie miala 1460 gram !!! w 34 tygodniu ciazy !!!! zatrzymal sie i nie rusl od jakiegos czasu u mnie w brzuszku i co ? teraz to kawal chlopa ,wiec luzik !

dzienx-jak juz sie z tym przespalam to nie panikuje;-);-)musi byc dobrze-wiec bedzie!!! tylko jakby dzidzia byla wieksza to za chwile bym odkladala juz tabsy a tak trzeba sie truc dalej-a chetnie juz bym je wyrzucila:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:fuj ble

Do góry