A
AnOoLa88
Gość
no jakos takale ona jeszcze nie rodzi - chyba luty jesli sie nie myle ...
oj potrafi potrafi !!!
ale jak ja urodze w styczniu to nasze dzieci do szkoly razem beda szłapać..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jakos takale ona jeszcze nie rodzi - chyba luty jesli sie nie myle ...
oj potrafi potrafi !!!
Natalka kochana poczatku zawsze sa trudne ,ale zbaczysz jak szybko dojdziesz do siebie a z pokarmem walcz jak najczesciej ja przystawiaj aby possala piers to pobudzi laktacje ,sproboj karmi !!!! I sa herbatki na pobudzenie ja osobiscie lubie ziolowe wiec pije ,niewiem czy cos daja ,...ale u mnie pokarm leje sie po brzuchu !walcz !luuuzna a Ty jeszcze w dwupaku??
dziewczyny umieram
nie mam pokarmu-mała się nie najada i muszę ją dokarmiać
krocze boli
cycki też
no i ręce bo rodziłam na super nowoczesnym łóżku gdzie żeby dobrze poprzeć trzeba było zapierać się rękoma i nogami
ale jestem szczęśliwa
no i wreszcie Lenka jest z nami
Ja się od godz cholernie męczę. Bolesne skurcze Braxtona. Zwijam się z bólu. Wzięłam 2 Nospy..
Swieta racja ! Jak sie nie da to sie nie da i nie ma co wlosow z glowy rwac ,warto powalczyc ale jak nie wyjdzie to nie bedzie konca swiata przeciez i nie ma co sie dolowac !Natalko powalcz ile mozesz ale jak sie nie da karmic cycusiem to nie. Kto powiedzial ,ze wszystkie tu bedziemy karmiace , ze wszystkie silami natury urodza, ze wszytskie donosza ....
Roznie bywa wiec sie nie przejmuj. Nie ty jedna
A Lenka glodowac nie moze
Wstaw nowe fotki bo chcemy ja poogladac
NO ale czym ty sie martwisz ? waga malenstwa nie ejst tak wazna ,wazne ze zdrowo rosnie i sie rozwija ,a nadrobi poza brzuszkiem ,moje pierwsze dziecie miala 1460 gram !!! w 34 tygodniu ciazy !!!! zatrzymal sie i nie rusl od jakiegos czasu u mnie w brzuszku i co ? teraz to kawal chlopa ,wiec luzik !Doczytalam i juz sie prawie poryczalam!!:---( wszystkie wracaja z dobrymi wiesciami a ja..... DUPA.......... Dzidzia na USG wyszla 2tyg mlodsza, wazy tylko 2250g nawet jesli dotrwam do konca to nie dobije do 3000g.....
no i oczywiscie tablety wcinac, po ktorych jest mi zle i apetytu niemam
juz myslalam ze dowiem sie czegos optymistycznego ale......
NO ale czym ty sie martwisz ? waga malenstwa nie ejst tak wazna ,wazne ze zdrowo rosnie i sie rozwija ,a nadrobi poza brzuszkiem ,moje pierwsze dziecie miala 1460 gram !!! w 34 tygodniu ciazy !!!! zatrzymal sie i nie rusl od jakiegos czasu u mnie w brzuszku i co ? teraz to kawal chlopa ,wiec luzik !