ja tez jestem sssssssstrasznie opuchnieta..... i juz w zasadzie zadne buty na mnie nie wchodza.. pozyczylam sobie od siostry takie "cichobiegi" w rozmiarze 39a nosze 35(tzn przed ciaza nosilam)
![]()
z 35 na 39
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez jestem sssssssstrasznie opuchnieta..... i juz w zasadzie zadne buty na mnie nie wchodza.. pozyczylam sobie od siostry takie "cichobiegi" w rozmiarze 39a nosze 35(tzn przed ciaza nosilam)
![]()
Będę rodzić SN- dziecko na szczęście się odwróciło odpowiednio...
Pierwszy poród trwał 2 godziny- zobaczymy teraz ....![]()
Samochód - wieczna skarbonka
My nie mamy jeszcze auta, ale bez niego ciężko też
Jak narazie żyjemy 'na teściu'
ale jesteście produktywne ....![]()
Cześć
Nie wiem czy mnie pamiętacie??? Udzielałam się tu w maju i czerwcu a potem przestałam ponieważ nudności i inne dolegliwości, nie pozwalały na zbyt długie siedzenie przed kompem.
Widzę , że kilka grudniówek już jest rozpakowanych a niektóre już prawie są jedną nogą na porodówce.
Sporo stron nadrobiłam, ale nie wszystkie- bo tego jest sporo a postów wciąż przybywa ;-)
hahahahah MA DOSC hahahahah po godzinie ,no ot sie chlop zdziwil
mataka24 mi tak ręce spuchły, ze od 20 tyg. ciązy nie noszę pierścionków- obrączka ma rozmiar 9 a teraz do połowy palca wchodzi.
Nogi też mam spuchnięte- najgorzej pod wieczór.
Od kilku dni młody robi mnie w ciula i mam skurcze od 3-5 godzin co 10-7 minut a potem STOP!!!!! Jak zacznie się prawdziwy poród to bóle pewnie oleję i nja ostatnią chwilę pojadę na poród.
Ostatnio to miałam skurcze już co 5 minut, biegunkę, wymioty i co..... Po 4 godzinach STOP. I tak codziennie.
Witam sie i ja po wizycie:-)znowu czekania bylo co nie miara:-(dopiero co wrocilam do domu,jestem taka glodna ze szok.
U mnie wiadomosci sa takie ze szyjka sie troche skrocila i troszke sie rozwiera,lozysko jak narazie w calkiem niezlym stanie waga wzrosla tylko o pol kg:-)gin sam sie zdziwilz tego co mowi to wytrzymam jeszcze te dwa tygodnie a potem to juz sie zobaczy;-)na termin mam nie liczyc
zwiekszyl dawke Dopegytu do 2x dziennie po 1,kolejna wizyta za dwa tygodnie i wtedy da skierowanie na badania.Przeplyw przez pepowine jest ok wiec mam sie nie przejmowac;-)
daffi konkret panna!! no i 3 cm rozwarcia to juz tez dosc sporo ...
dlatego powiedział ze moze byc to juz na dniach a moze rozwarcie wcale nie bedzie tak postepowac... kwestia teraz to zapis KTG zobacza jakie sa te skurcze i bedzie wiadomo.... tylko ze ja takiego klopsika nie wiem jak wypcham hehehhe
nie pierwsza jestes i nie ostatnia!! spoko na luzie sobie poradzisz !!
Póki co nie łamię sie a to dlatego ze jestem w stanie nawet 5kg wypchac byleby byla juz ze mna:-)