A my od dzis juz nie mamy auta... Najgorzej sie przyzwyczaic... ale jak sie ma 2 km do najblizszego sklepu to autko wydaje sie potrzebne...Samochód - wieczna skarbonka
My nie mamy jeszcze auta, ale bez niego ciężko też
Jak narazie żyjemy 'na teściu'
reklama
madziara-kr
Fanka BB :)
wskakuje pod prysznic
milego wieczoru,
jutro wracam z niusami z usg
milego wieczoru,
jutro wracam z niusami z usg
haha czyli może być gorzej....W dniach szczytu jest jeszcze gorzej
luuuzna
Mama Alanka
A my od dzis juz nie mamy auta... Najgorzej sie przyzwyczaic... ale jak sie ma 2 km do najblizszego sklepu to autko wydaje sie potrzebne...
Jak się nie miało auta to trudno powiedzieć, ale jak już sie posmakowało wygodnego życia z samochodem to trudno się odzwyczaić od niego
pewnie ze zrzucimy !!!!!!!!nie tak duzo....
;-)
wszystko zrzucimy...
myslalam ze napiszesz 40
hahahahah MA DOSC hahahahah po godzinie ,no ot sie chlop zdziwilmoj maz mi nie wierzylk ze mloda potrafi mnei tak obkopac !! a tera ogladalismy ostry dyzur i caly film trzymal rece na brzuchu ... po godzinie stwierdzil ze MA DOSC i jak ja to znosze tak calymi dniami ??
to ja po wizycie...
waga mnie wystraszyła.. 13,5kg w sumie se juz natrzaskałam..
serduszko ślicznie bije.. cisnienie w porzadku miałam..
to u położnej..
a co u Plewki...
szyjka moja sie skróciła i mierzy cały 1cm. .
pobrał mi wymaz na GBS..
Nikola jest za nisko .. - powiedzial ze moze sie jeszcze cofnąć ale musze DUZO leżeć..;/
termin styczniowy nadal realny ale juz z mniejszymi szansami.. musze sie oszczedzac to dotrwam...
se wazy mała bodajże 2450 ale z tego wszystkiego nie wiem czy dobrze zrozumiałam..
wdała mi sie infekcja i dostałam czopki dopochwowe.. i krem..
co najgorsze ZERO SEKSU !!!!
zero stresu..
Niki ładnie główką w dole.. grzeczna dziewczynka.. i dalej jest dziewczynką..fakt ze nie na 100%..
za tydzien znowu się mam zglosic ..
z czego Plewka twierdzi ze czekaja mnie naprawde ciezkie dwa tygodnie.. zebym sie teraz zbytnio nie przemeczyla czy cus i zeby nam Niki nie chciala wyjść..
a wkurzyłam sie zaraz pozniej jak mi okulistka przesunęła wizyte na wtorek..!!!
ktoś mi skróci co dzisiaj się działo bo za Wami nadarzyc to masakra...
gaduły przebrzydłe..
Super wiadomosci ,mala pieknie wazy tylko aby se posiedziala jeszcze w tym brzuszku! I sie nie stresuj i lezec oooo !
pewnie ze kij z waga !!! Ja tez zrzucam ahhahaha a teraz juz takiego apetytu nie mam !idę się wiec zrelaksowac.. i cos zjeść.. bom głodna.. :-d
kij z wagą.. po porodzie spuszcze to sadełko
reklama
dobry wieczór!
umęczona jestem tym leżeniem!ale tylko do poniedziałku, a później niech się dzieje co chce:-) ciężko mi już w tej ciąży, ale ja bardzo ten stan mimo wszystko lubię. zaplanowałam piątkę dzieci, więc naprawdę lubię ten stan.
dokonuję jeszcze ostatecznych zakupów min. laktator i już mogę czekać sobie spokojnie do tego 20tego grudnia.
poczytam teraz co naskrobałyście
umęczona jestem tym leżeniem!ale tylko do poniedziałku, a później niech się dzieje co chce:-) ciężko mi już w tej ciąży, ale ja bardzo ten stan mimo wszystko lubię. zaplanowałam piątkę dzieci, więc naprawdę lubię ten stan.
dokonuję jeszcze ostatecznych zakupów min. laktator i już mogę czekać sobie spokojnie do tego 20tego grudnia.
poczytam teraz co naskrobałyście