reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no to faktycznie kawal mezczyzny :) a bedziesz rodzila SN ??

mea ty mnie nie strasz, bo nasz maluszek w 36tc ważył 3205g i nastawiam się na SN :-) A ja raczej z tych drobnych jestem :-p
a mi lekarz mowil ze feminatal mam brac do konca KARMIENIA !! ze on uzupelnia niedobory witamin tyle ze do konca ciazy jedna tabletka dziennie a potem jedna co drugi dzien !!

No ja chyba znowu zacznę brać po porodzie witaminki :-)

reklama
czesc dziewczynki:) ale mnie dzis glowa boli.... ale to chyba z nerwow,.,,, az sie poplakalam,... no juz dosc mam mowie wam,,, przynajmniej na dzis.......
oddalismy wczoraj samochod do mechanika na "rutynowa kontrole" a dzis ten dzwoni i ,,,,, mowi ze naprawy wymagaja.....( tu zaczyna wyliczac)... po czym pada kwota 1700 zł:szok: no zalamka i to akurat teraz!!!!!!!!!! a to jeszcze nie wiadomo czy koniec bo mial sprawdzic skrzynie biegow.,., jak sie cos skiepscilo to jeszcze ok 1000:szok::eek: no zalamka straszna.... tym bardziej ze musielismy 1000 zaliczki na naprawe pozyczyc od tesciowej i jakby cos reszte tez:crazy: a od niej nienawidze nic pozyczac -choc oczywiste ze oddamy jak najszybciej...

no ale jak moj do tego mechanika pojechal to az sie poryczalam,,,,:sorry: dosc na dzis dosc wrazen,,,,,,,,,,,,:crazy::confused2:

czesc dziewczynki:) ale mnie dzis glowa boli.... ale to chyba z nerwow,.,,, az sie poplakalam,... no juz dosc mam mowie wam,,, przynajmniej na dzis.......
oddalismy wczoraj samochod do mechanika na "rutynowa kontrole" a dzis ten dzwoni i ,,,,, mowi ze naprawy wymagaja.....( tu zaczyna wyliczac)... po czym pada kwota 1700 zł:szok: no zalamka i to akurat teraz!!!!!!!!!! a to jeszcze nie wiadomo czy koniec bo mial sprawdzic skrzynie biegow.,., jak sie cos skiepscilo to jeszcze ok 1000:szok::eek: no zalamka straszna.... tym bardziej ze musielismy 1000 zaliczki na naprawe pozyczyc od tesciowej i jakby cos reszte tez:crazy: a od niej nienawidze nic pozyczac -choc oczywiste ze oddamy jak najszybciej...

no ale jak moj do tego mechanika pojechal to az sie poryczalam,,,,:sorry: dosc na dzis dosc wrazen,,,,,,,,,,,,:crazy::confused2:

Samochód - wieczna skarbonka:confused2:
My nie mamy jeszcze auta, ale bez niego ciężko też:confused2:
Jak narazie żyjemy 'na teściu'

znam ten bol, moj byl na przegladzie to niezla liste podali co trzeba wymienic
wyszlo na kilka tysiecy, ale rozlozone tak do 10 m-cy, wczesniej jeszcze sprawdzimy z drugim mechanikiem czy to faktycznie tak wyglada ...

reklama
Do góry